Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος Vol 3!


Την πρώτη φορά που το άκουσα νόμιζα πως ήταν πάνω στη στιγμή και τον ενθουσιασμό της νίκης τους στον ημιτελικό, την δεύτερη φορά το ίδιο, κάνοντας δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA. Όταν όμως το άκουσα και στην συνέντευξη τους στον ΟΤΕ TV σιγουρεύτηκα, λέω εντάξει, τα παιδιά είναι βλαμμένα, τέλος!

Τι άλλο να πιστέψω όταν δηλώνουν πως ο Ολυμπιακός είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ελλάδα την τελευταία 7ετία!!! Και αν θέλω να τους κάνω την χάρη να μην υπολογίσω τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα που έχουμε κερδίσει εμείς ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ (και όχι σαν τις Ευρωλίγκες που κέρδισαν επειδή απουσίαζε ο «Εξάστερος» λόγο… Μπερτομέου, ιδιαίτερα στο 1ο τους Ευρωπαϊκό!), τότε μένει το γεγονός πως αυτό το διάστημα έχουμε κατακτήσει και οι δύο από δύο Ευρωπαϊκά τρόπαια! Δεν μπορεί λοιπόν να θεωρείς επιτυχία τις περισσότερες  συμμετοχές σου σε Final 4, διότι δεν έχει νόημα να συμμετάσχεις αν δεν το κατακτήσεις. Εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι σε πόσα Final 4 έχει παίξει ο Παναθηναϊκός και δεν έχει κερδίσει.

Φαίνεται τελικά πως η δίψα τους για διάκριση μετά από τόσα χρόνια φάπας είναι πολύ μεγάλη, αλλά πρέπει να μάθουν κάτι, πως οι Αυτοκρατορίες δεν κτίζονται σε 6-7 χρόνια και πολύ περισσότερο με συμμετοχές σε Final 4. Ο χρόνος, η διάρκεια και οι επιτυχίες ορίζουν την θέση σου στην ιστορία και έχουν πολύ δρόμο ακόμα να διανύσουν…

Υ.Γ. 1 Επειδή μου αρέσει να λέω τα πράγματα ως έχουν πάντα, οι Αγγελόπουλοι μου είναι συμπαθείς, μερικές φορές μπορεί να γίνονται γραφικοί, αλλά γενικά η συμπεριφορά τους είναι σωστή και δεν σε κάνει να ντρέπεσαι όπως μας συμβαίνει αρκετά συχνά με τον  Γιαννακόπουλο.

Υ.Γ.2 Επειδή όμως η καραμέλα για την διαιτησία έχει παραγίνει, αυτή την 7ετία πότε ακριβώς αδικήθηκε ο Ολυμπιακός; Την εποχή που ο «Εξάστερος» είχε το καλύτερο ρόστερ όλων των εποχών ή μήπως τα τρία τελευταία χρόνια που ήταν πρωταθλητές Ευρώπης (όπως ανέφεραν και εκείνοι) και την μία έφαγαν «σκούπα» 3-0 ενώ την επόμενη… Break στο Break;  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου