Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015

Μόνο οι ένοχοι δεν θέλουν κάθαρση!


Τα τελευταία γεγονότα και οι αντιδράσεις όλων αυτών που «καίγονται» σε ένα πιθανό GREXIT μας δείχνουν ξεκάθαρα ποιοι κρύβονται πίσω από την σαπίλα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, πίσω από τις εγκληματικές οργανώσεις, τα στημένα και την… ΕΠΟ που αντιδρά μεκάθε δυνατό τρόπο σε αυτούς που θέλουν (δικαιολογημένα) να της «στερήσουν» το αυτοδιοίκητο.

Μόνο ένας δεν θέλει το GREXIT και αυτός είναι ο μόνιμα ευνοημένος του συστήματος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Δεν θέλουν ο Κοντονης να τους στερήσει αυτό που με τόσο κόπο έστησε ο Κόκκαλης και συνέχισε με αξιοζήλευτη επιτυχία ο Μαρινακης και αυτό φαίνεται από παντού, τις επίσημες ανακοινώσεις τους, τα άρθρα στα ερυθρόλευκα ΜΜΕ από τα φίδια του επαγγέλματος, μέχρι και στην βουλή για διαμαρτυρία έφτασε η χάρη τους. 

Ντροπή τους!!!

Πραγματικά και ουσιαστικά ζημιωμένος θα βγει κυρίως ο Παναθηναϊκός, οποίος περιμένει από τα έσοδα της Ευρώπης να απαλλαγεί από τα χρέη των προηγούμενων ετών. Χωρίς αυτά η χρονιά δεν μπορεί να βγει και από πού να βγει άλλωστε; από τα διαρκείας που θα μειωθούν λόγο απουσίας από την Ευρώπη, από τους χορηγούς; Η μήπως από την ΦΙΜΩΜΕΝΗ NOVA από την οποία σωστά ο Παναθηναϊκός επέλεξε να μείνει έκτος κεντρικής διαχείρισης. Η ανανέωση των δικαιωμάτων μέχρι το 2019 για να συνεχίσει να μεταδίδει τα παιχνίδια σαν… βουβό κινηματογράφο είναι θράσος και πρόκληση!    

Ζημιωμένος θα βγει βέβαια και ο ΠΑΟΚ όπου καλώς η κακώς ο Σαββίδης έχει βάλει πάνω από 20 εκατομμύρια τα τελευταία χρόνια.

Ο μόνος που δεν έχει πρόβλημα είναι ο διορισμένος. Όλοι γνωρίζουμε πως οι «επενδύσεις» του προέδρου του προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από τα έσοδα του Champions League(25-30 εκατ. κάθε χρόνο). Έτσι, αν η Ευρώπη τελειώσει, ο πρόεδρος «επενδυτής» δεν θα βγάζει χρήματα από τον Ολυμπιακό και θα αναγκαστεί σε τακτική… υποχώρηση! Κατηγορώντας φυσικά τον Κοντονή που «κατέστρεψε» το Ευρωπαϊκό (εδώ γελάμε!) όραμα του προέδρου της πιο βρώμικης ομάδας που έχει αναδείξει ο Ελληνικός αθλητισμός!


 Υ.Γ. Υπάρχουν στιγμές που και αυτή η ΟΥΕΦΑ σε κάνει να αναρωτιέσαι αν θέλει το καλό του ποδοσφαίρου, αν θέλει να καταπολεμήσει την διαφθορά και τα στημένα.  «Στυλώνει» τα πόδια στη λέξη αυτοδιοίκητο λες και δεν θέλει να εμπλακεί για κάποιο λόγο, όταν έχει στοιχεία για το πόσο βρώμικο είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκεί βέβαια υπάρχουν στιγμές όπου σκέφτομαι αν παίζει ρόλο η παρουσία  του άρρωστου Ολυμπιακού (και ο γιού του παλιού τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη) Θόδωρου Θεοδωρίδη… τυχαίο; Δεν ξέρω, εσείς τι λέτε; (αδιαφορώ αν είναι στην UEFA πάνω από 20 χρόνια, άλλη επιρροή είχε τότε, άλλη τώρα…)


Υ.Γ. 2 Μέχρι και αυτό το πουλί κελάηδησε… τι άλλο να γίνει δηλαδή;;; ΕΛΕΟΣ σε αυτή την μπουρδελο χώρα, ΕΛΕΟΣ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου