Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013

Υπομονή και στήριξη!


Όσοι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει συμβεί στην ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια και που έχουν φτάσει οι Πράσινοι σε οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο, καλά θα κάνουν να φύγουν και να… επιστρέψουν σε 5 χρόνια όπου τα πράγματα (ευελπιστώ) θα είναι καλυτέρα για να το παίξουν Παναθηναικάρες».
 
Οι υπόλοιποι (πραγματικοί) Παναθηναϊκοί που αποφάσισαν να στηρίξουν την ομάδα στην πιο δύσκολη περίοδο της ιστορίας της, ΠΡΕΠΕΙ να έχουν ΥΠΟΜΟΝΗ και να ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ την ομάδα και τον προπονητή μέχρι τέλους. Επιβάλλεται το «όπλο» της Λεωφόρου να αποτελέσει το πλεονέκτημα της ομάδας και όχι το μειονέκτημα, για αυτό το λόγο η γκρίνια και η μιζέρια δεν χωράει πουθενά, μόνο κακό κάνει. Η ομάδα δείχνει καλά στοιχεία, έχει αγωνιστικό πλάνο ανάπτυξης και υπάρχουν διαστήματα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, το νεαρό της ηλικίας (μ.ο. 23 χρονών) όμως και η έλλειψη εμπειρίας (θα) επηρεάζει και πιθανότατα θα κοστίσει βαθμούς στο μέλλον, ΕΚΕΙ είναι λοιπόν που πρέπει να μιλήσει η Λεωφόρος και ο κόσμος! Αυτή η ομάδα χρειάζεται στήριξη και σιγά-σιγά θα βρει τα πατήματα και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να πετύχει τους στόχους της, που δεν είναι άλλοι (αυτή την στιγμή) από την έξοδο στην Ευρώπη και την διεκδίκηση του κυπέλου.
 
Υ.Γ. 1 Για τα κωμικοτραγικά που συμβαίνουν στην ερυθρόλευκη ΕΠΟ δεν ξέρω τι να πω. Προσπαθούν με νύχια και με δόντια να τιμωρήσουν τον Παναθηναϊκό για να παίξει ο διορισμένος σε άδειο γήπεδο… τόσο πολύ φοβούνται τον… Ντίνα;; Έλεος! Μετά αναρωτιούνται γιατί τρώνε 4αρες στην Ευρώπη, φυσικό είναι όταν εδώ τους τα κάνουν όλα εύκολα!
Υ.Γ. 2 Δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου, εννοείται πως η επίθεση στο Βαν έγινε από Παναθηναϊκούς, εννοείται πως πρέπει να τιμωρηθεί η ομάδα, αλλά δεν μπορεί η αρχή και η τήρηση των νόμων να ξεκινάει και να… τελειώνει στον Παναθηναϊκό! Η έκθεση της Αστυνομίας αθώωσε τον Ολυμπιακό στην Λειβαδιά, αλλά η έκθεση της αστυνομίας στην Λεωφόρο δεν ήταν αρκετή και έτσι ζητήθηκε η γνώμη του Κ.Κλουκίνα… αρμόδιο όργανο της Super League του… Κ.Μωραλη! Να πω κάτι παραπάνω για αυτό;…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου