Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013

Αλητεία δίχως όρια…


Τα όσα διαδραματίστηκαν έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου με πρωταγωνιστές «φίλους» του Παναθηναϊκού και τον Νίκο Νταμπίζα μόνο ντροπή μου προκάλεσαν. Ότι και αν πιστεύει κανείς για τον Τεχνικό Διευθυντή του Παναθηναϊκού, όσο και αν ξενίζει σε κάποιους το «Κόκκινο» παρελθόν του σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να οδηγείται σε τέτοιες αντιδράσεις, διότι τείνουμε να γίνουμε σιγά-σιγά Ολυμπιακοί με τέτοιου είδους συμπεριφορές και με χαλάει πολύ αυτό! Όπως και να έχει δουλεύει για τον Παναθηναϊκό αυτή την στιγμή (το αν θα πετύχει ή όχι θα φανεί στο τέλος αν και δεν είναι το βασικό θέμα την συγκεκριμένη στιγμή) και η εσωστρέφεια ΜΟΝΟ κακό κάνει στην ομάδα. Στο κάτω-κάτω δείτε το και αλλιώς, εμένα πολύ μου αρέσει που σε ορισμένους  τα έφερε έτσι η ζωή και εκεί που έφτυναν… τώρα γλύφουν, υπάρχει χειρότερη τιμωρία για κάποιον; Σκεφτείτε το…
 
Από την άλλη έχουμε την ΑΛΗΤΕΙΑ της ΕΠΟ και της (ανύπαρκτης!) Ελληνικής δικαιοσύνης που για μια ακόμα φορά προκαλεί με την συμπεριφορά της. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού (και όχι μόνο) είναι ένα καζάνι που βράζει, δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα αντέξουμε αυτή την ΠΡΟΚΛΗΣΗ. Όταν καλούν σε απολογία και τιμωρούν με πρόστιμο τους Πράσινους για το… φιλικό με την Λάτσιο (αν είναι δυνατόν!!!) και κάνουν τα στραβά μάτια στα επεισόδια των γαύρων που έσπασαν την μισή Λιβαδειά τότε πείτε μου πραγματικά πως πρέπει να αντιδράσει ο κόσμος; Μιλάμε για ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ για συμφέρων του Ολυμπιακού, ποιος μπορεί να πιστέψει ότι οι αρμόδιες αρχές μεριμνούν για το καλό του ποδοσφαίρου όπως προσπαθούν να μας πείσουν.  Μπορεί αγωνιστικά για αυτούς να μην αποτελεί απειλεί ο Παναθηναϊκός (άλλωστε στην Ελλάδα των μπαλαδόρων Ελλήνων απαγορεύεται να παίξεις μπάλα με… χαμηλό budget!), φαίνεται όμως πως η ισχυροποίηση του ΠΑΟΚ είναι αρκετή για να πιάσουν… «δουλειά» τα αρμόδια όργανα. Μάλιστα εγώ το δηλώνω από τώρα πως επειδή ο ΠΑΟΚ θα (προσπαθήσει να) διεκδικήσει το πρωτάθλημα θα δούμε ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ!
Υ.Γ. Τα έχουν βρει σκούρα στην ΕΠΟ με τον ΣΚΑΙ και προσπαθούν να συνδέσουν οτιδήποτε με τον Παναθηναϊκό, βλέπεται είχαν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια η μόνη φωνή «δημοσιογραφίας» να είναι οι υπάλληλοι του Πρωταθλητή και του Γαύρου… και πονάει αυτό!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου