Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Υπέγραψε ο Μεντεζ!


Ο Ολλανδός αμυντικός χαφ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το Τριφύλλι με βάση τις τελευταίες μου πληροφορίες. Ο 31χρονος άσος είναι μία από τις περιπτώσεις που εξέταζαν το τελευταίο διάστημα οι «πράσινοι» και τελικά κατέληξαν σε αυτόν. Ο Μέντες ντα Σίλβα διετέλεσε αρχηγός της Σάλτσμπουργκ στην οποία αγωνίστηκε την τελευταία τριετία, μετακομίζοντας από την Άλκμααρ το 2010 έναντι 4.5 εκατ. ευρώ. Παράλληλα φόρεσε επτά φορές τη φανέλα των «οράνιε», ωστόσο όμως τη φετινή χρονιά είχε μόλις έξι συμμετοχές μέχρι τον Φλεβάρη στη Σάλτσμπουργκ λόγω τραυματισμών κι έτσι έλυσε το συμβόλαιό του.
Το ότι ένας παίκτης έμεινε ελεύθερος λόγο απραξίας από τραυματισμό μόνο θετικό δεν είναι, αλλά δυστυχώς έτσι όπως είναι τα πράγματα ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να κάνει μεταγραφές… λαχεία!

Αύριο στην Αθήνα και ο Μπέργκ!


Οι πληροφορίες μου λένε πως ο Σουηδός φορ θα βρίσκεται αύριο στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις χωρίς να υπάρχει όμως ακόμα οριστική συμφωνία. Άλλωστε μετά το κάζο με τον Φάλκεμπεργκ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου