Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΟΧΙ στη "Φίμωση", ΝΑΙ στην κλήρωση!


Τα Χουντικά συστήματα της Ερυθρόλευκης ΕΠΟ έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν, μετά την (έτσι θέλω) παράνομη απόφαση για αναδιάρθρωση της Super-λίγδας στα μέσα της περιόδου, «ψήνεται» και η απόφαση ΣΚΑΝΔΑΛΟ για αφαίρεση βαθμών σε ομάδες των οποίων παράγοντες, αλλά και χορηγοί, κάνουν δυσφημιστικές δηλώσεις για το πρωτάθλημα.
Η λύση είναι ΜΙΑ και σίγουρα δεν είναι η απαγόρευση της ελευθερίας του λόγου, (εδώ αυτό δεν έγινε όταν ο Παραγκάρχης Βαγγέλης Μαρινάκης είπε ότι δίδαξε ήθος όταν «αμόλησε» τα σκυλιά του στο Καραϊσκάκη και χτυπούσαν τους παίκτες του Παναθηναϊκού και θα το εφαρμόσουν στις ομάδες που καταφανέστατα αδικούνται;) είναι η Κάθαρση του Ελληνικού Πρωταθλήματος! Πράγμα που από ότι φαίνεται δεν ενδιαφέρει κανέναν από όλους αυτούς τους υποκριτές που θέλουν να εφαρμόσουν αυτά τα «μέτρα».
Η κλήρωση των διαιτητών θα ήταν μια καλή αρχή (όχι βέβαια η λύση), διότι δεν μπορεί στο πιο βρώμικο πρωτάθλημα της Ευρώπης να υπάρχει ορισμός διαιτητών, πόσο μάλιστα διαιτητών που μερικές μέρες πριν έχουν αλλοιώσει αποτελέσματα αγώνων και έχουν προκαλέσει την οργή του κόσμου, με μόνιμο ευνοημένο τον… διορισμένο (όπως πάντα!).
Σίγουρα δεν πιστεύω ότι η κλήρωση… αέρα εξυγίανσης στη μπόχα του Ελληνικού πρωταθλήματος, αφού το σύστημα ελέγχεται από παντού, αλλά σίγουρα όταν η κλήρωση γίνεται μια ώρα πριν το παιχνίδι τότε σίγουρα θα έχουμε πολλές… «διαρροές» που δεν μπορούν να ελεγχτούν την τελευταία στιγμή
 
Υ.Γ. 1 Το «ΟΧΙ» της ΟΥΕΦΑ ήταν αναμενόμενο, βέβαια το αν θα πετύχει το οικονομικό πλάνο εξυγίανσης του Αλαφούζου θα δείξει στο μέλλον. Από την μία το «ΟΧΙ» αυτό έδιωξε την όποια δυσπιστία υπήρχε, εφόσον  την φάκελο τον εξέτασε η (ομολογουμένως) αντικειμενική και αμερόληπτη επιτροπή της ΟΥΕΦΑ, από την άλλη όμως μου δημιουργούνται ερωτηματικά αν οι υπόλοιπες ομάδες που πήραν το απευθείας «ΝΑΙ» της ΕΠΟ (και έτσι γλύτωσαν την δευτεροβάθμια επιτροπή της, άρα και τη παραπομπή της στην ΟΥΕΦΑ όπως ο ΠΑΣ και ο Παναθηναϊκός) ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, αφού οι φάκελοι τους δεν ελέγχθηκαν από την ΟΥΕΦΑ.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου