Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Στα Π@π@ρι@ μας!


Μάλιστα, το είδαμε και αυτό, η ΕΠΟ «απειλεί» ότι η ΟΥΕΦΑ θα αποκλείσει από τα Κύπελλα Ευρώπης τις Ελληνικές ομάδες εάν τα δικαστήρια δικαιώσουν τις ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς και ορίσουν προσωρινή διοίκηση σε αυτή!

Δεν ξέρω αν μπορώ να το θέσω πιο απλά… ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! Λες και το βασικό θέμα στο σιχαμένο ποδόσφαιρο μας είναι η Ευρώπη. Το ζητούμενο είναι η κάθαρση, να ξεβρομίσει ο τόπος από τα Λαμόγια, να διαλυθεί η νέα Παράγκα, να εξαλειφτούν τα στημένα παιχνίδια, να μπουν ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ φυλακή, να εφαρμοστούν οι κανονισμοί (όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό!) και ότι άλλο χρειάζεται ώστε να δούμε μια άσπρη μέρα σε αυτό το μίζερο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Από την άλλη, αυτό που θέλει να κάνει ο Σαρρής είναι σαν τον κερατά, που κόβει για εκδίκηση… το πουλί του. Μου προκαλεί γέλιο το θράσος και οι απειλές του, για αυτό λοιπόν τον προτρέπω να κάνει πράξη την απειλή του, αν έχει τα @ρχιδι@ ας το κάνει! Δεν πρόκειται όμως, πολύ απλά διότι το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το έχει το αφεντικό του, ο «επενδυτής» του ποδοσφαίρου, γιατί τα 25 εκατ. από το  Champions League είναι όχι μόνο πολλά, αλλά και τα βασικά χρήματα που συντηρούν την ομάδα του Δημοσίου. Άλλωστε ποιος πιστεύει ότι με… δανεικούς και ελεύθερους φτάνεις τα 40εκατ. Budget;

Υ.Γ.1 Τα ίδια θα έλεγα ακόμα και αν έπαιζε ο Παναθηναϊκός Ευρώπη, δεν αλλάζει τίποτα για εμάς έτσι κι αλλιώς, για τους επενδυτές όμως με τα λεφτά των άλλων αλλάζει και εκεί θέλω να τους δω. Ακόμα βέβαια και αν δεν τους δω τώρα, θα τους δω σύντομα σε έναν πιθανό αποκλεισμό από το Champions League (όπως την μια ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ που έπαιξαν προκριματικά) τι θα κάνουν. Εσείς τι λέτε;….


Υ.Γ.2 ΘΑΥΜΑ!!!! Μπήκε στην ρύθμιση για τα χρέη προς το Δημόσιο ο ΠΑΣ Γιάννινα…. 


Υ.Γ.3 Καπετάνιε, βαλε την Παιανία… εκεί που ξέρεις! Αυτή είναι ίσως και η μεγαλύτερη κίνηση απεμπλοκής του Παναθηναϊκού από την οικογένεια Βαρδινογιάννη, αυτό θα είναι το οριστικό τέλος…. Το θέμα είναι βέβαια που θα πάει η ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου