Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Έπιασε το Ηλεκτροσόκ!




Την καλύτερη φετινή του εμφάνιση πραγματοποίησε χθες ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΟΚ που σαφώς είχε δείξει πολύ καλύτερα στοιχεία από τους Πράσινους αυτές τις 10 αγωνιστικές. Αυτό μάλιστα έχει μεγαλύτερη αξία γιατί η νίκη επετεύχθη απέναντι σε αξιόλογο αντίπαλο και έτσι τα συμπεράσματα μπορούν να είναι πιο σαφή.
Η ομάδα χρειαζόταν ένα ισχυρό σοκ και η απομάκρυνση του Φερέιρα το προκάλεσε με θετικά αποτελέσματα. Θαύμα δεν έγινε, ούτε έπαιξαν μεγάλη μπάλα (άλλωστε η ομάδα ήταν τόσο κακή που θα ήταν δύσκολο να μην βελτιωθεί η εικόνας της), αλλά τουλάχιστον έκαναν τα βασικά στον αγωνιστικό χώρο, με σημαντικότερη αλλαγή την σωστή διάταξη της ομάδας, τις λίγες εσωτερικές αλλαγές και την τοποθέτηση του Σισσόκο στον άξονα (η ποιότητα του θα δώσει 100% πολύ περισσότερα εκεί από ότι στα άκρα!).
Από την άλλη οι παίκτες έβγαλα πάθος και διάθεση (πράγμα που θα μπορούσαν και επί Φερέιρα, αλλά αυτό είναι βέβαια το δικό τους μερίδιο ευθύνης για την έως τώρα κακή εικόνα της ομάδας!) και σε συνδυασμό με την αλλαγή ψυχολογίας ήρθε το χθεσυνό αποτέλεσμα.

Ελπίζω αυτή να είναι η αρχή για μια καλύτερη συνέχεια…

Υ.Γ.1 Όπως και αν έφυγε ο Φερέιρα πρέπει να του πούμε και ένα ευχαριστώ για όσα έκανε, όπως για παράδειγμα ότι σε μια δύσκολη εποχή για την ομάδα έμεινε το καλοκαίρι, ενώ με πενιχρό budget έφερε παίκτες όπως Κουίνσι, Σισσόκο, Ζέκα, πίστεψε και δικαιώθηκε από τους Γιούρκα και Μαυρία, αλλά και ανέδειξε με την επιμονή του έναν μεγάλο τερματοφύλακα, τον Ορέστη. Μην ξεχνάμε επίσης πως μαζί με τον Κυράστα είναι οι δύο προπονητές που με την απόδοση της ομάδας τους εξέθεσαν τον διορισμένο Ολυμπιακό… χωρίς όμως να μπορέσουν να νικήσουν το «παρασκήνιο», αφού το … «ομάδα που κερδίζει και διαιτητές» είναι μύθος για … ηλιθίους!

Υ.Γ.2 Δύσκολο το πρόγραμμα στην συνέχεια αλλά και πρόκληση… με Μάριμπορ (εντός), Πλατανιά (εκτός), Ολυμπιακό Νέας Σμύρνης (εκτός), Τότεναμ (εκτός) και… Διορισμένο (εντός)!


2 σχόλια:

  1. χαχαχα
    ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΜΕ ΓΙΟΥΡΚΑ!!!!!!!
    χαχαχαχα σε καλό σου ρε τσακman

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω ξερω φιλε μου οτι από τότε που επέστρεψε ο Γιουρκας όλοι έλεγαν πως τέλος! Να ομως που ο Παππους τον εκανε βασικό!
    Τα πολλά λόγια είναι φτωχεια (ιδιαίτερα τα αεριτζιδικα τα δικα σου), το αποτέλεσμα μετράει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή