Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Λύση για το παρόν και το μέλλον!



Δεν ξέρω ως που θα φτάσει αυτή η ακατανόητη στήριξη του Αλαφούζου στον Φερειρα πάντως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, ο κόσμος είναι σαν ένα ηφαίστειο που κοιμάται, αλλά όταν εκραγεί…. Θα είναι αργά για όλους!

Εγώ προσωπικά έχω στηρίξει πολλές φορές τον Φερειερα από αυτό εδώ το Blog, έδωσα πολύ χρόνο στο πορτογάλο τεχνικό και έκανα πολλές φορές υπομονή χωρίς να σχολιάζω και να ρίχνω ευθύνες μόνο σε αυτόν έχοντας αντιληφθεί πλήρως τι πέρασε η ομάδα το καλοκαίρι που μας πέρασε. Όμως αυτό που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα με τον Ζεσουαλδο, να κάνει την μια πιο άστοχη δήλωση μετά την άλλη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για μένα. Διότι εντάξει, μπορώ να ανεχτώ πολλά πράγματα για την εικόνα της ομάδας, την αστοχία στις επιλογές παικτών, την κακή διαχείριση τους, τις λάθος αλλαγές κ.α. αλλά να πουλάς και τρέλα από πάνω δεν το δέχομαι, ανοχή τέλος λοιπόν!

Η λύση για εμένα υπάρχει στην ομάδα για την θέση του προπονητή, λύση για το παρόν και το μέλλον, λύση που έχει δείξει το έργο της στο παρελθόν, μιλάμε για έναν γνώστη του ποδοσφαίρου με πολλές "άκρες" στην Λατινική Αμερική όπου μπορεί να δώσει λύση ΚΑΙ για το μέλλον του Παναθηναϊκού, μιλάω για τον Χουάν Ραμόν Ροτσα!!!

Το παρελθόν του γνωστό σε όλους μας, με τον Παναθηναϊκό να φτάνει μέχρι τον ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ του CHAMPIONS LEAGUE εκτός από το Double που κατέκτησε την ίδια εποχή. Ο Ροτσα δεν χρειάζεται… τεχνικό διευθυντή, μπορεί (και έχει ήδη) να ανακαλύψει πιτσιρικάδες από την χώρα του «Ταγκό» (όλοι οι παίκτες που πρότεινε στο παρελθόν τώρα παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα στην Ευρώπη!) όπου και άμεσα θα μπορούν να προσφέρουν και αξία μεταπώλησης θα έχουν, μάλιστα μαζί με την ήδη θετική παρουσία κάποιων νέων, αλλά και την προσθήκη κάποιων καλών έμπειρων ποδοσφαιριστών, θα μπορεί να δημιουργήσει μια ομάδα που θα ζεστάνει λίγο τον κόσμο. Μια ομάδα από νέους φιλόδοξους και ταλαντούχους παίκτες, διψασμένους για διάκριση, με πάθος, τρεξίματα, ταχύτητα κτλ. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα (ποιος σοβαρός φίλαθλος θα ενδιαφερόταν για το πρωτάθλημα αυτό άλλωστε;), εγώ θέλω να δω ΜΠΑΛΑ!

Υ.Γ. 1 Τελικά από ότι φαίνεται ο Φερέιρα έδιωξε ΚΑΙ τον κατσουράνη για να έχει σίγουρο το κεφάλι του στα αποδυτήρια, αφού στον Παναθηναικό αυτή την στιγμή δεν υπάρχει η μεγάλη προσωπικότητα που θα αντιδράσει σε όσα γίνονται, ενώ από την άλλη στέρησαν και από κάποιους την δυνατότητα να βρίσκουν εξιλαστήριο θύμα, αφού ο Κατσουράνης έφταιγε για όλα στην Παιανία, από την κακή ανάπτυξη της ομάδας μέχρι και τον... Βροχερό καιρό!

Υ.Γ.2 Απορία… ΤΟΟΟσο μεγάλο αγώνα έκανα οι οργανωμένοι να φύγει ο Τζίγγερ, τώρα που έφυγε, έφυγαν και αυτοί;;; Βέβαια, μην ακούσω καμία μαλακια πως ήταν όλο αυτό ήταν στημένο γιατί η ιστορία αυτή κρατάει εδώ και 10 χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου