Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ολυμπιακό...




Οι ομορφιές στην Γαυρο-Λιγκ συνεχίζονται και ειμαστε ακόμα στην αρχή. Μετά τα ΑΙΣΧΟΙ της Βεροιας όπου ο Διορισμένος πήρε 3 βαθμούς με το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ off side στον Ιωάννου (αλλά και την αντικανονική συμμετοχή του ΣΚΟΡΕΡ Μοντεστο και του Κοντρερας), ήρθε η ώρα να αναλάβουν δράση και τα «κρυφά χαρτιά» του Βαγγέλη Μαρινάκη επιβάλλοντας το maximum της ποινής (6 αγωνιστικές) στον Κώστα Κατσουράνη.

Γνώμη μου είναι πως σωστά δέχτηκε την ποινή ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, διότι την επόμενη φορά θα σκεφτεί διπλά την συμπεριφορά του απέναντι στους διαιτητές, όσο στημένοι και αν είναι, όσο δίκιο και αν είχε ο ίδιος. Αυτό που με εξοργίζει είναι «τα δύο μέτρα και δύο σταθμά» που εφαρμόζονται για κάθε τι που έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, όπως το γεγονός πως δεν τιμωρήθηκαν πέρσι οι Τοροσίδης και Μανιάτης για τα «Γαλλικά» στην φυσούνα της Ξάνθης. Για να καταλάβω δηλαδή αν το «Άντε γαμηθείτε μαλάκες» είναι πιο… ελαφρύ από το… «Μουνόπανο».
Η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής είναι ΠΟΛΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ και μετά μας κάνει εντύπωση που αγανακτισμένοι οπαδοί περιμένουν διαιτητές στα αεροδρόμια και έξω από τα σπίτια τους…

Υ.Γ.1 Το μήνυμα του Βαγγέλα προς ΕΠΟ, Super League, διαιτητές και σια είναι ξεκάθαρο… Πρωτάθλημα και κύπελλο στον Ολυμπιακό.

Υ.Γ.2 Πως το είχε πει στην Ξάνθη ο Σάββας; «Αλλού ξέρετε να σηκώνετε τις σφυρίχτρες…», ναι… και να φυσάτε τα σημαιάκια… συμπληρώσαμε!!!

Υ.Γ.3 Θα το ξανά πω μια ακόμα φορά πως οι άνθρωποι αυτοί ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ … 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου