Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Ωραίος… σαν Παναθηναϊκός!




Παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον την συνέντευξη του νέου ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Δημήτρη Γιαννακόπουλου και μετά την ολοκλήρωση της  έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από όσα άκουσα, κυρίως για όσα αρνητικά είχα στο μυαλό μου για τον ίδιο εδώ και αρκετό καιρό.
Δεν περίμενα την συνέντευξη αυτή για να καταλάβω πόσο Παναθηναϊκός είναι, άλλωστε οι πράξεις του (του ίδιου και της οικογένειας του) τόσα χρόνια το αποδεικνύουν. Είναι Παναθηναϊκός και γουστάρει αυτό που κάνει, πονάει και αγαπά τον σύλλογο όσο λίγοι, για αυτό άλλωστε και δεν… πάρκαρε τις μετοχές του όπως άλλες Παναθηναικαρες!

Με ευχαρίστησε πολύ που αναγνώρισε τα λάθη του παρελθόντος (με το πρωτοσέλιδο της Πράσινης), αλλά και το ότι δεν έβγαλε χωλή για όσους αποχώρησαν, ακόμα και για τον Περπερογλου που έφυγε με λιγότερα χρήματα. Τους είπε ένα ευχαριστώ και στο καλό… άλλωστε εμείς είμαστε ο «Εξαστερος» οι άλλοι χάνουν που δεν ανήκουν εδώ… τόσο απλά!

Η γνώμη μου γενικά δεν έχει αλλάξει, είμαι συγκρατημένος για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, θα χρειαστεί να κάνει τεράστια προσπάθεια για να κερδίσει τις καρδιές μας όπως ο Πατέρας του και ο Θείος του και δεν ξέρω αν θα το πετύχει κιόλας ποτέ. Με προβληματίζει ο  περίεργος χαρακτήρας του, αλλά στηρίζω την προσπάθεια του μέχρι να αποδειχτεί αντάξιος των προκατόχων του και των προσδοκιών μας.


Υ.Γ. 1 Οφείλω να ομολογήσω πως στο θέμα του Ζοτς δεν με κάλυψε, θα πρέπει να μάθουμε και την ιστορία της άλλης πλευράς για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα….

Υ.Γ.2 Αυτή η σαύρα ο Λωτσος δεν έπαιξε… σωστά το παιχνίδι, αλλά η ζωή είναι ρόδα και γυρίζει. Τυχαίο το ότι κανένας εκπρόσωπος του δεν έμεινε στην ομάδα, βάζοντας μάλιστα και το κερασάκι στην τούρτα με τον Περπερογλου να παίρνει μεταγραφή με λιγότερα από ότι έδινε ο Παναθηναϊκός; Καθόλου τυχαίο…


2 σχόλια:

  1. Με λένε ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω...
    εεεε τσακαλάκο εεεεε;;;
    ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν γυρισα ποτε τιποτα προβατακι μου, η αποψη για τον Γιαννακοπουλο ειναι αυτη, εκτος και αν μπερδευεσαι με αλλον... κανε ΚΩΛΟτουμπα τωρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή