Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Υπομονή και στήριξη…




Δύο είναι τα πράγματα που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή, υπομονή και στήριξη από τον κόσμο. Τα αποτελέσματα σαφέστατα και είναι απογοητευτικά, ο Παναθηναϊκός ήταν θλιβερός το βράδυ της Πέμπτης χάνοντας (ίσως) από την χειρότερη Ευρωπαϊκή ομάδα που έχει παίξει ποτέ και το χειρότερο; Με μια μόλις ευκαιρία σε 90 λεπτά.
Ευθύνες έχουν όλοι, κανένας δεν είναι στο απυρόβλητο, Διοίκηση, προπονητής παίκτες. Προσωπική μου άποψη είναι πως για τις δυο τελευταίες εξεφτιλιστηκες ήττες από Πανθρακικο και Μαριμπορ ευθύνονται οι παίκτες κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να έχεις τον Γκουαρντιολα προπονητή για να κερδίσεις τέτοιους αντιπάλους, ούτε καν σύστημα, η διαφορά ποιότητας είναι μεγάλη και αν θέλετε να σας το πω αλλιώς, το πάθος, η ψυχή και η αυταπάρνηση στην ήττα δεν είναι στο σύστημα του προπονητή, ούτε χρειάζεται να στο «περάσει» ο Φερειρα. Μπορείς σαν παίκτης να χάνεις από αντιπάλους σαν την Μαριμπορ και τον Πανθρακικο; ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!
Ας αφήσουν τον Φερειρα λοιπόν στην ησυχία του και ας δουν όλοι τα πράγματα πιο καθαρά. Όλα ξεκινούν από τους παίκτες, δεν νοείτε να βλέπω παίκτες να παίζουν και να μην δίνουν το 110%, είμαι μάλιστα υπέρ του να αντικαταστήσει ο Πορτογάλος τεχνικός ΟΣΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ώστε να δω τουλάχιστον ένα αξιόμαχο σύνολο που θα παίζει με καρδιά και πάθος.
Επαναλαμβάνω πως δεν πρέπει να ξεχνάμε μερικοί σε τι κατάσταση βρέθηκε ο Παναθηναϊκός πριν από μερικούς μήνες, για να γίνεις ομάδα μέσα από τόσα προβλήματα θέλει μεγάλη προσπάθεια, μην ξεχνάτε πως σε αυτή την ομάδα δεν χάρισαν ποτέ τίποτα, ούτε χρέη, ούτε γήπεδα, η ομάδα έχει ανάγκη από στήριξη και υπομονή….

Υ.Γ.1 Και ένα θετικό στα οικονομικά προβλήματα του Παναθηναϊκού είναι πως δεν υπάρχουν τα χρήματα για αποζημίωσης σε περίπτωση απόλυσης του Πορτογάλου, «αναγκαστικά» θα πρέπει να μείνει και να τελειώσει αυτό που ξεκίνησε. Αλλά ακόμα και αν έφευγε ποιος θα ερχόταν; Κάποιος Ελληναρας προπονητής να κάνει τι παραπάνω;… μην τρελαθούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου