Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Ο Μπασκετικος Παναθηναικος γυρισε στην δραχμη και Τσιπρας ηταν ο Δημητρακης...




Είναι από τι λιγες φορες που επουσιωδη πραγματα στην ζωη (βλ. αθλητισμος) μπορουν να σε κανουν να στεναχωρηθεις τοσο πολύ. Η χτεσινη μερα για εμενα ηταν από τις πιο δυσκολες, φανταζομαι για πολλους Παναθηναϊκους, μπασκετικους κυριως και μη. 13χρονια είναι πολλα, δεν είναι μονο τα πρωταθληματα, τα Ευρωπαϊκα και τα κυπελλα, κυριως είναι η σταση ζωης που διδαχτηκαμε από αυτόν τον ανθρωπο, για να κερδισεις πρεπει να μοχθησεις, δεν σου χαριζεται τιποτα στην ζωη, να σεβεσαι τον αντιπαλο σου αν θες να σε σεβεται και αυτος, ο σεβασμος κερδιζεται και δεν απαιτεται, η δουλεια είναι το παν και ο μοναδικος οδηγος για την επιτυχια, ακομα και αν δεν εχεις ταλεντο αν δουλεψεις θα πετυχεις, η ομαδα είναι οικογενεια, ειμαστε αντρες και τηρουμε αυτά που λεμε…όλα αυτά μου μενουν εμενα από τον Ζελικο.
13 χρονια, δεν είναι και λιγα….δεν μπορω να πιστεψω ότι δεν θα είναι στον παγκο, να σφυριζει στους παιχτες του για καποια οδηγια, να γινεται κοκκινος και να εκρηγνυται από τα νευρα του, να καθοδηγει μαεστρικα τα παιδια του στο παρκε…δεν μπορω να το φανταστω…13 χρονια δεν είναι και λιγα!
Στον ανθρωπο που εχεις χτισει μαζι του, ματωνοντας οικονομικα την κορυφαια ομαδα του Ελληνικου Αθλητισμου και την καλυτερη ευρωπαϊκη ομαδα μπασκετ τα τελευταια 15χρονια, οφειλεις αν μη τι άλλο να εισαι πιο ειλικρινης μαζι του σε όλα. Δεν γινεται να παιρνεις αποφασεις και να το μαθαινει ο Ζοτς από τα ΜΜΕ, δεν γινεται μια χρονια ολοκληρη να ζηταει εξηγησεις για το τι μελλει γενεσθαι και να μην παιρνει απαντησεις, δεν γινεται στα πιο κρισιμα ραντεβου για το μελλον αυτης της ομαδας να μην είναι παρων ο Παυλος και ο Θανασης και να στελνουν τον Δημητρακη και τον Φραγκι (προοριζουν για προεδρο αυτόν που οι ιδιοι περυσι ειχαν διωξει).
Ο Ζελικο περιμενε να συναντηθει με τον Παυλο και τον Θαναση και αντι για αυτό συναντηθηκε με τον Δημητρακη του εξωφυλλου ‘’Πεταξτε τις φανελες’’, που σε ολη την προσπαθεια να γεφυρωθει το χασμα και να μεινει ο Ζοτς, υπονομευε ο ιδιος την προσπαθεια και την αγωνια του κοσμου με πρωτοσελιδα στην Πρασινη και αρθρα στα σαϊτ του.
Δεν διαγραφω την προσφορα του Παυλου και του Θαναση, αυτοι μας εχουν κανει περηφανους ματωνοντας οικονομικα, όμως τα τελευταια 2χρονια εχουν κανει απειρα λαθη, από την πατατα με τον Αλβερτη, μεχρι τα φευγω-μενω, τα μονοετη συμβολαια, τον αποκλεισμο του Ομπραντοβιτς από τα διοικητικα της ομαδας και την διαπραγματευση της ομαδας από τον Δημητρακη…
Για εμενα για το καζο με τον Ζελικο πρωτοι εχουν αυτοι την ευθυνη και μετα ο γνωστος Δημητρακης με τις υπονομευσεις του και τους εγωϊσμους και γενικα δεν τον εμπιστευομαι, δεν είναι και λιγα τα ασχημα αυτά που εχει κανει σε αυτή την ομαδα…αλλα και την ποδοσφαιρικη.
Όπως ειπα ένα από τα πραγματα που διδαχτηκαμε από τον Ομπραντοβιτς είναι ο σεβασμος, και αν τοσα χρονια σεβομουν αυτους τους ανθρωπους για αυτά που μας εχουν χαρισει και συνεισεφερα και εγω οικονομικα με ότι μπορουσα, με το διαρκειας μου κλπ, ετσι περιμενω να με σεβαστουν και αυτοι και να μαθω τους πραγματικους λογους που εφυγε ο Ζελικο…μεχρι τοτε θα απεχω…και είναι πολλοι οι λογοι για να το κανω και ελαχιστοι για να μην το κανω.
Δυστηχως ο Παναθηναϊκος γυρισε στην δραχμη και εκει τον οδηγησε ο Δημητρακης…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου