Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

To Πρωτάθλημα χάθηκα στην Καβάλα!




Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να σπάσει την έδρα του Ολυμπιακού για να πάρει το πρωτάθλημα κάτι που με βάση την εικόνα των ομάδων δεν θα μπορούσε ΟΥΤΕ ο Ολυμπιακός να κάνει και έτσι η κούπα χάθηκε σε εκείνο το πολύ κακό βράδυ στο παιχνίδι με την Καβαλά για τους Πράσινους, όπου έχασαν και το πλεονέκτημα έδρας. Ότι και αν έλεγαν τα ΜΜΕ περί «γερασμένης ομάδας», περί «κορεσμένων παικτών» περί  «λάμψης και σπιρτάδας», η αλήθεια είναι μια, αυτός ο Ολυμπιακός δεν θα κέρδιζε στο ΟΑΚΑ!

ΝΑΙ ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια το πρωτάθλημα, είχε όντως μια νεανική ομάδα, μια πολύ αθλητική ομάδα, ένα καλό σύνολο,  αλλά κατά την προσωπική μου άποψη άτεχνο ρόστερ. Το μεγαλύτερο «αβαντάζ» τους ήταν πως κάνεις δεν πίστεψε σε αυτή την ομάδα από την αρχή της σεζόν, κανείς δεν είχε απαιτήσεις από αυτή την ομάδα (για αυτό και ήταν άδειο το γήπεδο όλη την χρονιά ακόμα και στα κρίσιμα ματς της Euro league), με αποτέλεσμα να μην υπάρχει γκρίνια αλλά και (πολύ σημαντικό) άγχος για επίτευξη στόχων! Αυτή η χρονιά θεωρείτο «χαμένη» αφού στόχος ήταν η δημιουργία μίας ομάδας με ορίζοντα την 5ετιας.

Συμπέρασμα; Είναι ποιο δύσκολο να διατηρηθείς στην κορυφή από ότι να φτάσεις σε αυτή!

Όσο για το μέλλον της ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ; Δεν θα πω πολλά, μετά το ευχάριστο νέο της παραμονής της οικογένειας Γιαννακόπουλου μένει και το ΝΑΙ του μεγάλου Ζοτς που θα δώσει το έναυσμα για την δημιουργία μιας νέας ομάδας έτοιμη να σαρώσει τους τίτλους. Προσωπική επιθυμία η παραμονή ενός βασικού κορμού παικτών (Διαμαντιδης, Περπερογλου, Βουγιούκας, Καιμακογλου, Σάρας, Μπατίστ, Καλαθης) και η προσθήκη κάποιων νέων. Υπομονή λοιπόν και θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες…

Το… DNA!



Τελικά δεν μπορεί να είναι τυχαίο έτσι; Τέτοια προκλητική αντίδραση το τυρόγαλο δεν είχα κάνει ποτέ όσο ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού, πρέπει να φταίει το DNA αυτού του συλλόγου τελικά και όταν γίνεται κάποιος μέλος του να βγαζει ότι πιο σάπιο υπάρχει μέσα του, δεν εξηγείτε αλλιώς! Σαν τον Αντωνάκη τον Κηπουρό, όπου επί 15 χρόνια δεν είχαμε ακούσει την… χροιά της φωνής του και όταν "μετακόμισε" στο Λιμάνι, την 2η μόλις αγωνιστική είδε… ΔOΛΟ στην απόφαση διαιτητή! Τραγικός Μαλακας!!!

Είμαι πεπεισμένος λοιπόν, είναι το DNA που φταίει, αυτό που είναι ποτισμένο στην Βρώμα, την κλεψιά, το ψέμα και τα… στημένα!!! Αν είσαι γαύρος, ξέρεις…

Υ.Γ.1 Η Περσινή ομάδα το είχε πάρει μαρς αυτό το πρωτάθλημα (το Ευρωπαικοό και πάλι δεν θα με άφηναν!), υστερήσαμε πολύ σε ριμπάουντ (Φώτσης) αλλά και στο περιφερειακό σουτ (Νίκολας), αλλά πάνω από όλα σε λύσης παικτών, απλά πράγματα….




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου