Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ντροπή και αίσχος που δεν περιγράφεται…


Ντρέπομαι πραγματικά για όσα έγινα χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που για μια ακόμα φορά απέδειξαν πως αν θέλουν μπορούν να γίνουν ο 12ος παίκτης… του ολυμπιακού!
Από το ημίχρονο κιόλας ήμουν από τους πολλούς που ήθελαν να αποχωρήσουν –και κακώς δεν το έκανα- με όλα αυτά που έβλεπα να συμβαίνουν απέναντι μου, με τον κάθε αληταρά να νομίζει πως θα επιβάλει την «ποδοσφαιρική» δικαιοσύνη σε όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 15 χρόνια επί εποχής Κόκκαλη και Μαρινάκη (πλέον). Για όσους δεν γνωρίζουν, όλα ξεκίνησαν (δεν μιλάω για όσα έγινα εκτός, ώρες πριν το παιχνίδι) λίγο πριν ολοκληρωθεί το ζέσταμα των ομάδων όπου 60-70 άτομα βρέθηκαν ακριβώς δίπλα στην φυσούνα με στόχο τους παίκτες του οσφπ και τα αντίποινα για Ριζούπολη και Καραισκάκης!
Η βία δεν αντιμετωπίζεται με βία πως γίνεται κάποιοι να πιστεύουν το αντίθετο; Πραγματικά έχω σιχαθεί τόσο πολύ το σύστημα και το κατεστημένο του Ελληνικού ποδοσφαίρου που δεν ξέρω πότε θα ξανά ασχοληθώ, ξέρω πως κάποιοι θα πουν ότι τα λέω αυτά επειδή δεν πήρα το πρωτάθλημα και άλλες τέτοιες μαλακίες, δεν με πειράζει καθόλου όμως, ο κάθε ένας έχει τα πρότυπα του και κάποιος θέλει να παίρνει ένα ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ… πρόβλημα του! Δεν θα πατήσω ξανά στο γήπεδο αν δεν ξεκαθαρίσει το θέμα με τους συνδέσμους, που νομίζουν πως είναι τσιφλίκι τους η ομάδα, ότι αυτοί είναι η ψυχή του Παναθηναϊκού (το είδαμε…), πως αν δεν υπήρχαν αυτοί δεν θα είχε τέτοια δυναμική η ομάδα και άλλες τέτοιες παπαριές, τους σιχάθηκα, τους βαρέθηκα με κούρασαν!!!
Είτε φταίει, είτε όχι η διοίκηση και η ομάδα για τα γεγονότα αυτά (κατά την γνώμη μου δεν φταίει), είμαι υπέρ του να επιβληθεί η ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΗ ποινή που προβλέπει ο ΚΑΠ, πρέπει κάποια στιγμή να γίνει η αρχή από κάπου, ας γίνει ένα Delete τώρα  και ας ξεκινήσει να λειτουργεί κάτι σωστά (έστω) από τον Παναθηναϊκό, ας μηδενίσει το κοντέρ στο γαμημένο το Ελληνικό ποδόσφαιρο τουλάχιστον όσων αφορά τις  ποινές να δούμε αν θα αλλάξει κάτι…, αλλά να ισχύσει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (που πολύ αμφιβάλω) όχι όπως φέτος,  επιλεκτικά…



Εμείς διδάξαμε ΗΘΟΣ!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για να κυλήσει ομαλά το Ντέρμπι, μάλιστα ζήτησε μέσα στην εβδομάδα να συναντηθεί με τους οργανωμένους αλλά αυτοί το αρνήθηκαν,  εξέδωσε ανακοίνωση να υπάρξει ήρεμο κλίμα στις εξέδρες χωρίς έκτροπα, ώρες πριν το παιχνίδι υπήρχαν ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα να μην γίνει το παραμικρό και παρόλο που τίποτα από όλα αυτά δεν έπιασε τόπο, μετά το τέλος του παιχνιδιού με επίσημη ανακοίνωση της ζήτησε συγνώμη για όσα διαδραματίστηκαν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ σε αντίθεση με…





Δεν ξέρω αν ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού δίδαξε ήθος όπως ο Μαρινάκης, πάντως προσπάθησε και δεν προκάλεσε την κοινή γνώμη με τέτοιου είδους δηλώσεις, Αλήθεια, ο "Κύριος" Μαρινάκης ζήτησε ποτέ συγνώμη (επίσημα ο ίδιος, όχι οι κύκλοι και τα τετράγωνα του) για εκείνα τα γεγονότα;

Η Ιστορική ευκαιρία του Ολυμπιακου!



Από την άλλη αυτό ήταν το ιδανικό σενάριο για τους γαύρους, χρόνια περιμένουν αυτή την ευκαιρία και με βάση τα λεγόμενα τους ότι έγινε σε Ριζουπολη και Καραισκακης ισοδυναμεί με τα γεγονότα του ΟΑΚΑ.
Ειλικρινά, δεν ξέρω ποιος και πώς πίστεψε, ότι χθες έγινε μια νέα Ριζούπολη. Για να κάνεις Ριζούπολη θα πρέπει ο αρμόδιος αστυνομικός διευθυντής και ο εντεταλμένος παρατηρητής να είναι στημένοι ή  (μετέπειτα) υπάλληλοι σου.
Ακόμα δεν ξέρω ποιος και πώς πίστεψε, ότι θα μπορούσε ποτέ ο Παναθηναϊκός να κάνει ένα Καραϊσκάκη. Για να κάνεις Καραϊσκάκη , θα πρέπει οι Ποδοσφαιρικές Αρχές και Δικαιοσύνη, από την κορυφή μέχρι τα νύχια, να υπακούν τυφλά και να χορεύουν στα παραγγέλματά σου (Πιλαβιος, ΕΠΟ, Super League).
Και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι για τα γεγονότα που προσπαθούν να συγκρίνουν ορισμένοι, οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν στο γήπεδο και χτύπησαν ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ήρθαν σε σύγκρουση με τις δυνάμεις τις αστυνομίας, κάτι ανάλογο συμβαίνει εδώ και μερικούς μήνες έξω από την Βουλή, νομίζετε πως μπορείτε να συγκρίνετε το πέρσι με το φέτος; Για να καταλάβω…
Θα μου πείτε διαγωνισμό κάνουμε; όχι, αλλά έχω κουραστεί να κάνουν κάποιοι το άσπρο-μαύρο…


Θα πέσει πολύ… υστερόγραφο!

Υ.Γ.1 Συμφωνώ 1000% με τον Punisher όσον αφορά το βρετανικό μοντέλο, αλλά από την άλλη τι ξέρουν και αυτοί οι Άγγλοι από ποδόσφαιρο, δεν ρωτάνε εμάς, τους Ελληνάρες!

Υ.Γ.2 Αλήθεια τα χθεσινά γεγονότα ήταν εκτενή ή μεμονωμένα; Αυτό απλά για να σας θυμίσω τι αναλύσεις κάναμε για το αν θα τιμωρηθεί ο οσφπ η όχι…

Υ.Γ.3 Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με την γραμμή που τηρεί η NOVA, πρωταγωνιστές είναι οι αθλητές και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ, όσοι θέλουν να «καμαρώσουν» τους εαυτούς τους μέσω της βίας ας πάνε σπίτια τους να τα κάνουν στις οικογένειες τους!!!

Υ.Γ.4 Μαρινάκης σε Γοντικα: «Δεν με ενδιαφέρει ούτε το ποδόσφαιρο ούτε το αποτέλεσμα ούτε το πρωτάθλημα. Κάνε ότι μπορείς για να μην σκοτωθούν άνθρωποι».
Χαχαχαχαχ Βρε τον μπαγάσα, είναι και χιουμορίστας….


"Ο Παναθηναϊκός έφτασε -επιτέλους- εκεί που πάλευαν χρόνια να τον οδηγήσουν. Κι αν άντεξε τόσο, ήταν γιατί είναι ο Παναθηναϊκός. Αλλά ήρθε η ώρα να λυγίσει. Και γονάτισε. Με παράγκες, με Ριζούπολες, με Καλόπουλους, με διατεταγμένες υπηρεσίες και αποφάσεις, με…, με…,, αγωνίζονταν πάνω από μια δεκαετία να κάνουν τον πρέσβη, οικονομικό μετανάστη, κρατώντας τον όσο πιο μακριά γίνεται από το Τσάμπιονς Λιγκ. Πάλευαν με νύχια και με δόντια να κάνουν τον αριστοκράτη, τελευταίο τραμπούκο, βομβαρδίζοντας το μυαλό και τη ψυχή του με κατάλοιπα και κάθε είδους συμπλέγματα. Όλα αυτά ΠΑΝΤΑ με την συνδρομή της οικογένειας Βαρδινογιάννη που την καθιστώ εξίσου υπεύθυνη με την αδιαφορία της…"





8 σχόλια:

  1. Θα σου μιλησω λοιπον αδερφε μιας και εχω βουτηξει απο μικρος μεσα στα σκατα του οπαδισμου και δεν εχω προβλημα να πω τι, πως και γιατι.

    Το προβλημα δεν ειναι οι συνδεσμοι, αυτοι ειναι 4 τοιχοι, ουτε ποιοι κυκλοφορουν και τι λενε μεσα σε αυτους. Το θεμα ειναι τι γινεται στην εξεδρα εκει που δεν υπαρχει ελεγχος, εκει που μπορει ο καθενας να εισχωρησει και κανει οτι γουσταρει χωρις να δινει λογαριασμο σε κανεναν. Εκει περα πρεπει να ψαχτουν. Μεσα σε συνδεσμους εχω δει απο σκασιμο τριφυλλων και μυτιες, μεχρι να ταιζουν και να κοιμιζουν αστεγους (ασχετους με τα αθλητικα) και να κανουν φιλανθρωπιες, αιμοδοσιες χωρις να το διατυμπανιζουν. Οπως καταλαβαινεις λοιπον ειναι μεγαλο θεμα και αν δεν κατσεις να το ζησεις και να ασχοληθεις δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις ολοκληρωμενη αποψη.

    Πιστευω πως ο καθενας που παει στο γηπεδο πρεπει να εχει κρισει και αν η πλειοψηφια δεν θελει την μειοψηφια μπορει να τη διωξει, εχει τη δυναμη και ολα τα αλλα. Αλλα δεν γινεται να τραγουδας εσυ και το παιδι σου "γαυροι ρουφιανοι κοτοπουλα με κρανη" οταν εισαι κατα του χουλιγκανισμου. Κατι δεν παει καλα με την παρτη σου. Γιατι αυτο εχει απο πισω σου μια "μανουρα". Οπως επισης δεν γινεται να θαυμαζεις τους οπαδους σου που πηγαν στο Μιλανο για να δουνε τον τελικο του final 4 στο πολο και να στηριξουν την ομαδα και απο την αλλη να λες να οι οργανωμενοι ειναι βλακες. Ξερεις ποσες φορες εχουν γλυτωσει τον αμαχο πλυθημσο οι οργανωμενοι, προσεξε δεν λεω οτι καλως γινονται οι μανουρες, απλα οτι οι οργανωμενοι αν στραβωσει το πραγμα θα το παρουν πανω τους. Με πιανεις ετσι? Δηλαδη ειμαστε και λιγο παρτακιδες, ωραια τα κορεο στο καραισκακη, αλλα αμα γινει κανα ντου στο γηπεδο απο τους ιδιους ειναι εγκληματιες, δολοφονοι, προβατα κλπ. Με λιγα λογια οσοι ασχολουμαστε με τα αθλητικα ειμαστε καπως "παραξενοι". Αλλα λεμε τη μια αλλα λεμε την αλλη. Σωστα? Και να σου πω και το αλλο, πιστευεις οτι αν δεν υπηρχαν οι οργανωμενοι θα πηγαινε 2-3 χιλαδες κοσμος στην Ξανθη για την ομαδα σου, μονο και μονο για να φωναξει "παο"? Εγω σου λεω οχι και ειναι σιγουρο αυτο. Νομιζω το ληξαμε εδω το θεμα.

    Πολυ σωστα ειπες να μην την βγαλουμε εξω να μετρησουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη την συγνωμη του, γιατι και ο Μαρινακης ζητησε με επισημη ανακοινωση, αλλα δεν το θυμασε. ;) Εχει σημασια αν μπουκαρανε για τους παικτες ή τους μπατσους? Γιατι αμα ειναι ετσι να σου πω οτι σε Καραισκακη και Ριζουπολη οι παικτες δεν επαθαν τιποτα. Και ισα ισα στη Ριζουπολη (επειδη ημουν μεσα) το ματς διεκοπηκε γιατι οι παναθηναικοι εκαιγαν καρεκλες, τα πανο τους και πετουσαν με στυλο στους Ολυμπιακους. Οποτε αναγκαστηκα μπηκε η πυροσβεστικη. Αλλα ας μην το συνεχισουμε γιατι δεν θα καταληξουμε πουθενα. Οι δικαιολογιες αλλωστε ποτε δεν ανετρεψαν τα γεγονοτα.

    Οσοι λετε για το αγγλικο προτυπο? Για ποιο μιλατε γι' αυτο της Θατσερ? Ή για καμερες στα γηπεδα, "πρασινοι" εξω και "μπλε" μεσα? Εμενα παλι ουτε το ενα ουτε το αλλο μου αρεσει. Δεν θελω να με παρακολουθει η καμερα οταν στο ημιχρονο σηκωνομαι να παω για κατουρημα. Δεν θελω να αφαιρουνται απο την ομαδα μου βαθμοι που εχουν κερδιθει μεσα στο γηπεδο, δεν θελω να την αποκλεισεις απο την Ευρωπη επειδη 5 ατομα σαλταραν μεσα σε ενα ματς και εδειραν τον λαισμαν.

    Παμε παρακατω. Γιατι εχω ακουσει οτι χθες τα εσπασαν α) Ολυμπιακοι, β) ανθρωποι του Τζιγκερ, γ) αντιεξουσιαστες, δ) ηθικοι αυτουργοι που γνωριζουμε (κατα "Βγενο") Αφου λοιπον ολοι μιλανε με βεβαιωτητα δεν θα πρεπει να παει καποιος στον εισαγγελεα να και να πει ηταν αυτος και αυτος? Δεν λεω απο τον απλο κοσμο, αλλα για αυτους τους "παναθηναικαρες" που (μας) δουλευουν στα ΜΜΕ. Για μενα ο Βγενοπουλος ειναι ηθικος αυτουργος αφου το δηλωσε πριν και τωρα δεν μιλαει. Οπως λοιπον λεει ο αντιβαρδινογιαννικος οτι τους εβαλε ο Τζιγκερ εε και εγω λεω οτι τους εβαλε ο Βγενο για να τα ριξει στον σωφερ και να τον αγαπησει ξανα ο κοσμος. Αλλα ας μην παιξουμε την κωλοκυθια, γιατι ουτε αυτο θα εχει νοημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελος η Νοβα να και αν τα εδειχνε να και αν δεν τα εδειχνε. Σε καθε πορεια οι ειδησεις μας δειχνουν χειροτερα πεσιματα εκει κολλησαμε. Τουλαχιστον θα μπορουσε να κανει ρεπορταζ εστω και ενημερωτικο, απο το να μας πουλαει διαφημισεις. Αλλωστε οι συνδρομητες της πληρωνουν για να δουν το ματς (οπως και αν εξεληχθει) και οχι να βλεπουν διαφημισεις.

    Ααα και μιλωντας υποτιμητικα αυτη τη στιγμη για τον Ολυμπιακο, πεταγοντας μπηχτες δειχνεις οτι θες να δωσεις ελαφρυντικα για οτι εγινε. Ο Ολυμπιακος φετος τουλαχιστον σε θεμα οργανωσης εξεδρας σε παιχνιδια εντος και εκτος τα πηγε μια χαρα, χωρις το παραμικρο προβλημα.

    Δυστυχως οσο εθελοτυφλειτε στο εσωτερικο προβλημα της ομαδα σας και τις ευθυνες τις μοιραζετε δεξια και αριστερα αυτα θα συμβαινουν.

    Συγνωμη που σου πηρα και τοσο χορο απο τα comments σου. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αποψη μου για τους οργανωμενους ειναι ξεκαθαρη για αυτο και δεν εω υπαρξει ποτε οργανωμενος γιατι ο τροπος τους δεν με εκφραζει καθολου! για αυτο οταν μου λες..."πιστευεις οτι αν δεν υπηρχαν οι οργανωμενοι θα πηγαινε 2-3 χιλαδες κοσμος στην Ξανθη για την ομαδα σου, μονο και μονο για να φωναξει "παο"" Θα σου πω πως δεν με ενδιαφερει αν θα υποστηριξουν την ομαδα στα εκτος, ειδικα αν ειναι να την υποστηριξουν με τετοιο τροπο, μαλιστα αν δεν πηγαιναν οι οργανωμενοι μπορει και να πηγαιναν παιδακια και οικογενειες και το κλιμα να ηταν διαφορετικο!
      Ο Μαρινακης ΝΑΙ ζητησε συγνωμη (αν και δεν πιστευω πως το εννοουσε, αποψη μου) αφου ειχε γινει ρεζιλι στο Πανελληνιο με το διδαξαμε ηθος ενω οι οπαδοι που μπουκαραν πλακωσαν τους παικτες μας!
      Οταν λες διακοπηκε ο αγωνας στην Ριζουπολη λογω του οτι οι Παναθηναικοι εκαιγαν τα πανο, δεν ειναι ελαφρυντικο για την ομαδα σου? Και μονο που κανουμε συζητηση για την Ριζουπολη ειναι πολυ! δεν εχω να πω πολλα για την αφου τοτε εγινα τα παντα και οργανωμενα, το γιατι στο εξηγησα. εκει... Εδω παικτες με ηθος (Χενρικσεν, Μικαελσεν σοβαροι πανω απο ολα) εκλεγαν απο οσα ειχαν γινει μεσα στα αποδυτηρια και τις απειλες που δεχτηκαν πλακα κανουμε, ακομα μιλανε για αυτο, καλα για εξω δεν το συζητω οι εικονες τα λενε ΟΛΑ, ανυπαρκτη φυσουνα οπως καιη αστυνομια, σε αντιθεση με εσας που υπηρχαν 4 διμοιριες!!!, δωσατε συγχαρητιρια για την φιλοξενια, ενω το πουλμαν, εκανε το Πειραια ΟΑΚΑ σε 10, σε αντιθεση με το δικο μας που εφαγε οτι πετρα υπηρχε στον γυρω χωρο της Ριζουπολης!
      Για το Αγγλικο μοντελο τι να σου πω, τα βλεπεις μονοσ σου τι ποδοσφαιρο εχουν οι ανθρωποι (δεν μιλαω για ποιοτητα παικτων και ποδοσφαιρου αλλα το κλιμα στα γηπεδα) αυτος που δεν εχει να κρυψει τιποτα δεν φοβαται την καμερα οταν παει για κατουρημα :)...
      Οσον αφορα την Νοβα δεν αλλαζω αποψη γιατι σου επαναλαμβανω πως προταγωνιστες στα γηπεδα ειναι οι αθλητες, αν βλεπουμε ξυλο στις ειδησεις εξω απο την Βουλη (π.χ.) ειναι επειδη εκει ο πρωταγωνηστεις δυστυχως ειναι αλλος (ο συνταξιουχος εγω εσυ...) ε και τι να δειξουν; τους Τσολιαδες;;;
      "Ααα και μιλωντας υποτιμητικα αυτη τη στιγμη για τον Ολυμπιακο, πεταγοντας μπηχτες δειχνεις οτι θες να δωσεις ελαφρυντικα για οτι εγινε. Ο Ολυμπιακος φετος τουλαχιστον σε θεμα οργανωσης "
      Ξεκινησα την αναρτηση και ημουν ξεκαθαρος οποτε δεν ψαχνω ελλαφρυντικα, αλλωστε δεν εχω ακουσει πολλους ολυμπιακους να λενε πως θελουν την ανωτατη ποινη για την ομαδα τους (εννοω αφαιρεση βαθμων φετος και του χρονου κτλ) ετσι για να γινει μια σοβαρη αρχη επιτελους!
      Από την αλλη που μου λες πως "Ο Ολυμπιακος φετος τουλαχιστον σε θεμα οργανωσης εξεδρας σε παιχνιδια εντος και εκτος τα πηγε μια χαρα, χωρις το παραμικρο προβλημα", ε αυτο ελειπε μετα τα περσινα να κανατε τα ιδια και φετος, αν το παρεις ετσι ΝΑΙ βελτιωθηκατε!

      Διαγραφή
  3. Ποιος εχει φερει το ποδοσφαιρο σε αυτη την κατασταση ρε γιγαντα? Το Αιγαλεω και ο Ολυμπιακος να κερδιζουν και οι αλλοι να πανε να γαμ@#@ν. Θες να μας πεισεις τωρα οτι ο Ολυμπιακος ειναι το παραδειγμα...??? Θα σου πω εγω το εξης λοιπον, ο Ολυμπιακος εχει καταφερει να απαξιωσει το προϊον που λεγεται Ελληνικο Ποδοσφαιρο με τις παραγκες του, με τα παρανομα στοιχηματα του, με τις Ριζουπολες και τα Καραϊσκακη του, ωστε κανενας να μην επενδυει σε αυτο και ακοπα καθε χρονο να παιρνει 20.000.000 απο το Τσαμπιονς Λιγκ. Δεν δικαιουστε να μιλατε εσεις που εχετε φερει το ποδοσφαιρο σε αυτη την κατασταση.Εγω γουσταρω να παρακολουθουν καμερες αυτων που θα κανει την μαλακια, εγω γουσταρω να πληρωσει η ομαδα μου με βαθμους που εχει κερδισει μεσα στο γηπεδο μεχρι να της γινει μαθημα και να καταφερει να αποβαλει αυτα τα στοιχεια απο το γηπεδο και να μαθει να προστατευεται καλυτερα. δεν μεενδιαφερει τι κανουν οι οργανωμενοι και τι δεν κανουν, με ενδιαφερει η ζημια που κανουν στην ομαδα που ''δηθεν'' αγαπανε και το οτι δεν μπορω να παω στο γηπεδο ανετα και ωραια να βρισω και να εκτονωθω χωρις ομως βια, γιατι φιλε μου και στην Αγγλια βριζουν, γηπεδο πας να εκτονωθεις, να δεις μπαλιτσα, να χαλαρωσεις, να υποστηριξεις την ομαδα σου...οχι να τα κανεις γης μαδιαμ και να σκοτωνεις αστυνομικους, παιχτες κλπ...!!!
    Εισαι τελειως γραφικος και γελοιος που υποστηριζεις οτι δεν εγινε τιποτα στην Ριζουπολη. Πιωμενος θα ησουνα...μαλλον!!!
    Ο καθενας φιλε μου στην ζωη παιρνει αυτο που του αξιζει...θες τετοιο ποδοσφαιρο, με καθε τροπο να παρεις πρωταθλημα? Τοτε θα σε αποκλειει η καθε Μεταλιστ και θα χαιρεσαι οτι εκανες πορεια και απεκλεισες την Ρουμπιν, και οτι κερδισες πρωταθλημα με ανυπαρκτο ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ γιατι εσυ τους εκανες ετσι με την συμπεριφορα σου στο Ελληνικο ποδοσφαιρο. Κανενας σοβαρος ανθρωπος δεν θα επενδυσει σε αυτο που εχετε δημιουργησει...ειστε ο ΒΟΘΡΟΣ του Ελληνικου Αθλητισμου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ The Punisher

    Κοιτα να δεις, εγω μπορει να ειμαι γελοιος, γραφικος, πιωμενος και μαλακας. Αλλα πανω σε αυτα που ειπα, εσυ δεν απαντησες σε τιποτα, μιας και ασχοληθηκες με το σχολιο μου.

    Εσυ εδω μας λες οτι σου φταει ο Ολυμπιακος για ολα. Με λιγα λογια δηλαδη ο Παναθηναικος ειναι καθαρος σωστα? Σωστα, για εσενα.

    Μιλας για παραγκες και στημενα, μαζι σου. Ο Κοκκαλης και ο Μαρινακης τα εστηναν. Ο Πατερας που ειναι αυτη τη στιγμη? Εχουν βγει τοσες συνομιλιες (πολυ περισσοτερες απο του Μαρινακη) αλλα ολοι κοιταμε αλλου. Σαν να ειναι ο αυτοματος τηλεφωνητης.
    Παμε παρακατω. Σου φταιει ο Μαρινακης οταν δεν εχεις διοικηση? Σου φταιει ο Μαρινακης οταν οι "σωτηρες" σου εν μια νυκτι εγιναν "λου(λ)ηδες"? Σου φταιει ο Μαρινακης οταν δεν εχεις να πληρωσεις τους παικτες σου? Σου φταει ο Μαρινακης και ο Κοκκαλης που η αεκ εγινε μπουρδελο με τις διοικησεις που εβγαζαν εις βαρος της χρηματα με Τροχανα (γιατι απο τοτε ξεκιναει η κατρακοιλα της), Ντεμη, Ψωμιαδη, Αδαμιδη κλπ και τωρα δεν εχει να πληρωσει ουτε τον καφετζη. Σου φταει ο Μαρινακης και ο Κοκκαλης για τον παοκ που ειναι χαμενος στο διαστημα για το τι θα γινει στην ομαδα και πηγαινει στα κουτουρου, σαν βαρκα στο γυαλο?

    Επισης αφου η οικογενεια Βαρδινογιαννη, σου φταει και τωρα την βριζεις, οτι δεν θελει το καλο του παναθηναικου γιατι να μην εχει ευθυνη για το ελληνικο ποδοσφαιρο? Παλια με τον καπετανιο ηταν ολα μελι γαλα και ξαφνικα ολα αλλαξαν?

    Εγω λοιπον πινω και δεν βλεπω την Ριζουπολη, εσυ που εισαι νηφαλιος το ΟΑΚΑ τρια χρονια τωρα το εχεις δει? Καθε χρονο κατι γινεται. Τη μια φορα χανει το χερι της steward, την αλλη οπαδος μπαινει μεσα και χτυπαει Ζεβλακωφ και Οκκα, την παραλλη γινεται της πουτανας με ντου. Μηπως θες να θυμηθουμε και την Λεωφορο με Ευθυμιαδη? Θες να θυμηθουμε την τρυπα του Γεωργιου στο μαγουλο? Αλλα μαλλον αυτα σου διαφευγουν. Πιστεψε με μπορουμε να πουμε πολλα... το θεμα δεν ειναι τι λεμε ομως, αλλα τι παραδεχομαστε.

    Για δικους σου λογους εσενα σου φταει ο Ολυμπιακος για οτι εγινε στο ΟΑΚΑ και γενικως για οτι γινεται. Μακαρι στη Ζωη σου, αν στραβωσει ποτε κατι (που δεν στο ευχομαι), ο μονος υπευθυνος για να ειναι παντα αυτος και να μην χρειαστει να ψαχτεις αλλου παραδεχομενος αλλα. Και στο λεω πολυ φιλικα. :)

    Ααα και επισης, χουλιγκανισμος ειναι να λες στον αλλον σου γαμιεται η μανα, ή ψορα ρε πουστη. Η γλωσσα λενε κοκκαλα δεν εχει και κοκκαλα τσακιζει. :)

    Αν εχεις να πεις κατι χωρις "εμπαθεια" πολυ ευχαριστως να συνεχισουμε την κουβεντα, αλλιως απο εμενα τελος εδω, μιας και δεν θα εχει αλλο νοημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω θελω να μου πεις που και σε ποια κασσετα ακουσες τον Πατερα; η εστω (επειδη ουτε τον Μαρινακη ακουσαμε) στο να απευθυνεται καποιος σε αυτον! μην μου πεις τα γραφικα αυτα που υποστηριζαν ο Πρωταθλητης; ελεος θελετε να μας πισετε πως πριν απο το Αρης-ΠΑΟ μιλησαν ο Μπεος με τον Πατερα για να στησουν το ματς;;; πως;; ελεος
    αλλα θα μου πεις εσεις πιστεψατε οντως πως ο Βαγγελης ειναι ο ...Περπινιαδης!!!
    Οσο για τα επισοδια που μου συγκρινεις, οπως πολυ σωστα ειπες δεν κανουμε συγκρισεις, ουτε μετραμε ποιος εκανε τα χειροτερα, αλλα αν μου συγκρινεις τις φωτοβολιδες της Ριζουπολης που επεφταν πανω στους παικτες μας και το ξυλο που εφαγαν στο καραισκακης, με τα δαχτυλα που εχασε η κοπελα (ελεος πια με αυτο ρε πουστη μου πεφτουν 1.000.000 κροτιδες σε καθε ματς! και στο κατω κατω ΠΗΓΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ γιατι δεν ηξερε αν ειναι καπνογονο η οχι, αν μαχαιρωθω εγω μονος μου θα φταιει αυτοσ που μου εδωσε το μαχαιρι;;;; ελεος)
    αλλα και με τον Ευθυμιαδη που ηταν 3 μαλακες που τον χτυπησαν οι οποιοι μαλιστα βρεθηκαν και τιμωρηθηκαν, ε τοτε τι να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν σε ενδιαφερει αν θα εχει οπαδους η ομαδα σου δηλαδη, εντος και εκτος. Οκ... καποια αποψη. Αυτο που λες οτι αν δεν υπηρχαν οι οργανωμενοι θα πηγαιναν οικογενειες στο γηπεδο, μαλλον μιλας για καποιο ουτοπικο γηπεδο, παραδεισου γωνια.
    Εχω δει πως πανε γενικα οι Ελληνες στα γηπεδα, ουτε καν στα φιλικα της εθνικης δεν πανε, για να μην μιλησω για τις βλακειες τυπου all star game που γινονται εκτος Αθηνας 3 και ο κουκος ειναι. Ή μηπως να πουμε για την τιμη του εισιτηριου και αντε εμενα τον χουλιγκαν μου απαγορευεις την εισοδο και με εχεις στο τμημα την ωρα του αγωνα. Τι σε κανει να πιστευεις οτι εσυ ο οικογενιαρχης με τα 2 παιδια (συνολο τρια ατομα δηλαδη) θα δωσεις στην καλυτερη 45€ (μπορει και 60€) για να δεις ενα ματς? Δεν τα πας στο αλου φαν παρκ, πιο πολυ θα διασκεδασουν. Θεωρω δηλαδη μεγαλη πατατα την καραμελα οτι δεν παω γηπεδο επειδη ειναι οι οργανωμενοι και ειδικα απο ανθρωπους που δεν εχουν παει ποτε γηπεδο αλλα εχουν αποψη γι' αυτο (?παραξενα πραγματα?).


    Οσο αναφορα τον Πατερα πριν 2-3 εβδομαδες τοτε που ο Βγενοπουλος ειχε (ξανα)βαλει την GT να κανει ελεγχο και να πεσει η μετοχη, βγαλαν παλι μια συνομιλια Ψωμιαδη-Πατερα που μιλουσαν για στησιμο 2 αγωνων. Ψαξτο δεν ειναι κρυφο.

    Καταρχην να ξεκαθαρισω κατι, ΔΕΝ συγκρινω ΤΙΠΟΤΑ. Πλακα μας κανεις 3 ολοι και ολοι εδερναν τον Ευθυμιαδη? Δηλαδη ολοι αυτοι εδω (http://www.youtube.com/watch?v=cRZQCaJVaDE&feature=related) τι ειναι? Με την ιδια αποψη να σου πω οτι ενας εριξε μια κλωτσια και ενας αλλος μια μπουνια και ας μπουκαραν 200.
    Οσο για την κροτιδα παλι τουμπα κανεις. Δεν με νοιαζει γιατι την επιασε, με νοιαζει που επεσε, γιατι ΔΕΝ επρεπε να πεσει. Και οτι πεφτουν ενα εκατομυριο παλι δεν με νοιαζει. Ή θα καταδικαζουμε τη βια και την επικινδυνοτητα στα γηπεδα ή οχι, αλλιως αλλα λογια να αγαπιομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απο την στιγμή που θεωρείς ουτοπικο το να πηγαινουν οικογενειες στο γηπεδο δεν εχω να σχολιασω ποολλα απλα οτι εισαι και εσυ ενας απο αυτους! Προς ενημερωση σου υπαρχουν και οι οικογενειακες κερκιδες με παιδικα εισιτηρια που αναλογα την ηλικια δεν πληρωνεις και καθολου (σε καποιες περιπτωσεις)
    Μην πολυ χρησιμοποιεις την εκφραση Ψαξου γιατι ο νους μας παει στο ... ψαξου αλλου! (ξερεις εσυ! :))
    Μου αρεσει που αποκαλεις ουτοπικο το να πηγαινουν οικογενειες στο γηπεδο και δεν λες ουτοπικο το να μην πεφτουν κροτιδες στο γηπεδο, σε λιγο θα μας πεις πως πιστευεις οτι θα απαγορευτει η λεξη μαλακας στο γηπεδο ελεος!
    Οσο και αν θες να "κανεις δικο σας" το θεμα της κοπελας με τα κομμενα δακτυλα δεν γινεται, οπως δεν γινεται να μου λες πως είτε την έπιασε την κροτιδα ειτε οχι ειναι το ιδιο!
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να κατηγορεις αυτον που σου εδωσε το μαχαιρι για να κανεις φονο, απλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή