Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Σιχάθηκα τον Ποδοσφαιρικό Παναθηναικό...


Ειμαι Παναθηναϊκος από τοτε που με θυμαμαι, δεν προλαβα την παλια Λεωφορο, μεγαλωσα πηγαινωντας κάθε Κυριακη σε γεματο ΟΑΚΑ ακομα και με τον Λεβαδειακο με 60.000 κοσμο που ειχε αφιερωμενη την Κυριακη του στη διασκεδαση του, να παρει την οικογενεια του ΟΛΗ και να παει να δει ποδοσφαιρο, μεγαλωσα με ινδαλματα τον Σαραβακο, τον Ροτσα, τον Βαζεχα, τον Βαντσικ, τον Καλιτζακη, τον Δωνη…μεγαλωσα με τα παιχνιδια να γινονται με φιλαθλους και των δυο ομαδων και να μην ανοιγει μυτη. Πλεον μετα το χτεσινο δεν αναγνωριζω αυτή την ομαδα με το τριφυλλι στο στηθος και όχι δεν αναφερομαι στο αγωνιστικο κομματι, είναι το τελευταιο που με ενδιαφερει αυτή την στιγμη. Ο Παναθηναϊκος αυτή την στιγμη ανηκει σε μια οικογενεια η οποια θελει την καταστροφη του είναι ολοφανερο αυτό. Δεν εχει διοικηση, δεν εχει λεφτα, και δυστηχως εχει και μια μεριδα φιλαθλων (αν είναι φιλαθλοι του Παναθηναϊκου αυτοι) η οποια εχει γαυροποιηθει τελειως. 100-200 μαλακισμενα αμαυρωνουν 100χρονια ιστοριας, χωρις κανενας να μπορει (θελει?) να τους ελεγξει. Το θεμα είναι ότι εχουμε πεσει στην παγιδα ολων αυτων που εχουν φερει το ποδοσφαιρο σε αυτό τον βουρκο, αυτων που ζουν από το αυτοδιοικητο για να κανουν τις λαμογιες τους, τα στοιχηματα τους και εχουν κανει το Ελληνικο ποδοσφαιρο τσιφλικι τους. Είναι η ποιο βρωμικη ομαδα της χωρας το ξερουν, ξερουν ότι δεν μπορουν να κερδισουν μεσα στο γηπεδο και προσπαθησαν να μας κανουν σαν τα μουτρα τους…ε λοιπον το καταφεραν!!!



Εγω δεν θα ξαναασχοληθω, δεν θα ξαναπαω στο γηπεδο να δω τον ποδοσφαιρικο Παναθηναϊκο οσο θα υπαρχει αυτή η αρρωστη κατασταση σε όλα τα επιπεδα και επικρατει αυτή η ανομια στο Ελληνικο ποδοσφαιρο, ας κατεβαινει ο γαυρος να παιζει φιλικα με τα τσιφλικια του.



Υ.Γ. Η διαφορα επιπεδου-πολιτισμου των 2 ΠΑΕ ακομα και αν η μια είναι χωρις διοικηση είναι κατι παραπανω από εμφανης…στην Ριζουπολη δεν εγινε τιποτα, στο Καραισκακη διδαξανε ηθος…σε αντιθεση με την δικη μας ΠΑΕ που χτες καταδικασε τα επεισοδια, ζητησε συγνωμη και πιστευω ότι και η πλειοψηφια των οπαδων μας σιχαθηκε αυτό που ειδε χτες!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου