Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Οι Πανηγυρισμοί στην Κρήτη…



Πολύ μεγάλη έκταση χωρίς λόγο πήραν τα γεγονότα της Κρήτης νομίζω, άλλωστε οι εικόνες που είδαμε από την NOVA έδειξαν πως δεν έγινε τίποτα σοβαρό, πολύ απλά ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. Το φίμωτρο που τους έχει βάλει ο Βαγγελας το απαγόρευε.

Έτσι θα σας μεταφέρω εγώ το κλίμα των… πανηγυρισμών της Κρήτης, όπου οι φίλαθλοι του ΟΦΗ εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο να πανηγυρίσουν την… ήττα της ομάδας τους (μην τα ξανά λέμε, ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΦΙΛΙΚΟ!). Σε καμία περίπτωση η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν μπορεί να διαμαρτύρεται για τα «επεισόδια» που εξελίχτηκαν μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, άλλωστε το ίδιο ΙΣΧΗΡΙΣΤΗΚΑΝ μετά το Ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τέτοια εποχή, όταν 800 τσογλάνια μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγησαν (ορισμένοι βέβαια, αλλά αρκετοί) τους παίκτες των Πρασίνων!


Βέβαια ο Ολυμπιακός κάθε άλλο παρά αυτό σκόπευε να κάνει, αφού μάλιστα θα καταθέσει ως… μάρτυρας υπεράσπισης του ΟΦΗ (γεγονός ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ, αφού οι Κρητικοί θα κλιθούν να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό με άδειες κερκίδες αν τιμωρηθούν). Δεν είναι μόνο αυτό όμως που με εκνευρίζει στην όλη υπόθεση, αλλά το γεγονός πως για δεύτερη φορά αυτή η ομάδα ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ γεγονότα, αλλά γίνετε και υπερασπιστής τους, με αυτό να περνάει στα… ψιλά των ΜΜΕ.


 Αν αυτή η ομάδα δεν υποθάλπει την βία στα γήπεδα τότε ποια το κάνει; Αν αυτή η ομάδα δεν είναι το κακό παράδειγμα τότε ποια είναι; με έναν πρόεδρο που έχει κατηγορηθεί ως ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΙΣ ΒΙΑΣ και η φήμη του έχει φτάσει ως την Αγγλία (φήμες λένε πως η Αγγλική ομοσπονδία θα τον τιμήσει με το … «χρυσό καδρόνι»)!



Ως πότε λοιπόν αυτή η ομάδα θα έχει άσυλο; Κάνει επεισόδια στο Παγκρήτιο και δεν τιμωρείται και μερικές εβδομάδες μετά πέφτει ποινή στον Παναθηναϊκό για παρόμοια γεγονότα; Ως πότε θα συνεχιστεί αυτή η αδικία και η πρόκληση; Ως πότε μια ΓΑΜΗΜΕΝΗ ομάδα θα βγαίνει ευνοημένη από όλα αυτά; 


Δεν Ξεχνώ...



The Researcher

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου