Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Χρειάζεστε άλλη απόδειξη;




Δεν νομίζω πως χρειάζεται άλλη απόδειξη για το ποια πλευρά έχει επιλέξει η ΕΠΟ, έτσι δεν είναι; Εμείς εδώ τα γράψαμε και η δικαίωση ήρθε άμεσα (όπως έχει γίνει σχεδόν σε όλα τα θέματα που έχουμε πάρει θέση!) με την απίστευτη ατάκα του προέδρου της ΚΕΔ, Γιώργου Σαρρή, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο οποίος στην ερώτηση για το πώς επιλήφθηκε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για τις δηλώσεις του Ζεσουάλδο Φερέιρα, απάντησε: "Το γραφείο Τύπου της ΕΠΟ διαβιβάζει απευθείας τα δημοσιεύματα και τα video στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Έτσι έγινε και με τις δηλώσεις Φερέιρα"!!
Μάλιστα, οπότε μάλλον στο γραφείο τύπου τις ΕΠΟ κάπου παράπεσε η κασέτα με τα αίσχη του Σάββα Θεοδωρίδη του Μητρόπουλου και του Τοροσίδη στην Ξάνθη!
Ειλικρινά δεν ξέρω που το πάνε στον ολυμπιακό αλλά η προκλητική τους συμπεριφορά πυροδοτεί το Ντέρμπι των «Αιωνίων» και μάλιστα από πολύ νωρίς. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο Μαρινάκης δεν μπορεί να κάνει τα αίσχη τα περσινά διότι τα γεγονότα του καλοκαιριού είναι ακόμα νωπά στο μυαλό όλων των φιλάθλων (εκτός των Ολυμπιακών) και προσπαθεί με πλάγιες και πιο ήπιες μεθοδεύσεις (με κάρτες σε παίκτες κλειδιά, με τιμωρία έδρας, τώρα με τιμωρία φερέιρα κτλ…)  να βάλει εμπόδια στον Παναθηναϊκό αλλά και η πρόκληση έχει και τα όρια της.
ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, δεν είναι όλοι γαυροι….


The Researcher

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου