Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ghost-Bastards (Μπάσταρδοι)…



Το κυνήγι φαντασμάτων συνεχίζεται στον Πειραιά, ακούσαμε για αλλοίωση αποτελέσματος, για καρατόμηση του Κωνσταντινέα («πάμε παικταρά μου»), μέχρι και για κλοπή τίτλου. Μάλιστα ΟΙ ΙΔΙΟΙ λένε πράγματα που ουσιαστικά αναιρούν τους ίδιους τους εαυτούς τους λέγοντας πως «η ΕΠΟ και η ΚΕΔ δεν θέλουν τους σοβαρούς επενδυτές στο ποδόσφαιρο, προτιμώντας ομάδες που περιμένουν να σωθούν από τον Αλαντίν και τους καμηλιέρηδες », από την μία δηλαδή μιλάνε για πράσινες παράγκες και από την άλλη λένε πως ο Παναθηναϊκός περιμένει… ένα θαύμα για να σωθεί.

Με λίγα λόγια, από την μια θέλουν να παραμυθιάσουν τον κόσμο του ολυμπιακού (όχι και το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο…) ότι ο βασικός αντίπαλος κερδίζει με αθέμιτα μέσα και από την άλλη χλευάζουν την κατάσταση που επικρατεί στο τριφύλλη.

Το κυνήγι φαντασμάτων συμφέρει όσο τίποτε άλλο τους πράσινους, γιατί όταν ψάχνεις αλλού δικαιολογίες για την αγωνιστική σου ανυπαρξία δεν πρόκειται ποτέ να βρεις το πραγματικό σου πρόβλημα. Πάντως ένα είναι σίγουρο, πράσινη παράγκα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

Πραγματικά αυτοί έχουν καταντήσει πιο γραφικοί … και από την Σαντορίνη! Έλεος γελάει ο κόσμος μαζί τους με αυτά που λένε…

Υ.Γ.1 Δεν έχει σημασία το τελικό σκορ στην Ξάνθη, αφού τα… «γεμίσματα» ήταν 2/13, ο θρύλος έπρεπε να κερδίσει…

The Researcher

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου