Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Η Αυτοκρατορία (του κώλου) αντεπιτίθεται…



Ο «Θρύλος» (τρομάρα σας θέλετε να χρησιμοποιείτε και αυτή την λέξη για τον διορισμένο σας) επέστρεψε, με λίγα λόγια η Αυτοκρατορία (ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΑΝΤΑ) αντεπιτίθεται. Μετά το πρώτο +5 που πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα η «μεταγραφική» κίνηση του «Ευεργέτη» του ολυμπιακού Μαρινάκη ήταν η επιστροφή του Σάββας Θεοδωρίδη όπως και επίσης του Καλόπουλου (έστω και αν αποτέλεσε πολύ σύντομα ξανά παρελθόν), ο καραγκιόζης αυτός επέστρεψε πιο γραφικός και πιο επικίνδυνος από ποτέ (με τις εμπρηστικές του δηλώσεις… και όχι μόνο!).

Η διαφορά εξανεμίστηκε μέσα σε 2 αγωνιστικές και κάπου εκεί ηρέμησαν κάπως τα πνεύματα, όταν όμως ο Παναθηναϊκός ξαναπήρε διαφορά 2 βαθμών και σε συνδυασμό με την ΜΠΑΛΑΡΑ που έπαιζε η Μπαρτσελόνα από την Φρεατίδα είδαν να δυσκολέυουν τα πράγματα και έτσι ο «διδάξαμε ήθος» αποφάσησε να προχωρήσει σε δεύτερο «μεταγραφικό» χτύπημα αναγκάζοντας τον Βασσάρα να αποχωρήσει από την ΚΕΔ και να τοποθετήσει στην θέση του τον Δούρο (ΝΑΙ! αυτός που δεν παίρνει τηλέφωνο τον Αλέφαντο). Βέβαια επειδή αυτό δεν είναι αρκετό ετοιμάζει για τις επερχόμενες εκλογές να φέρει πίσω ΚΑΙ τον Γκαγκάτση!!!

Αυτή λοιπόν είναι η πραγματική αντεπίθεση του διορισμένου, όπως και αυτές ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ τους και τα Μπαμ και Μπουμ που διαβάζουν τα πρόβατα καθημερινά. Βέβαια τι να τους κάνεις τους παίκτες… εντός γηπέδου, οι εκτός είναι πιο χρήσιμοι και πιο σίγουροι!!!

Υ.Γ. 1 Επειδή έχω ακούσει ήδη αρκετές φορές το ότι δεν έδιωξε τον Βασσάρα ο Μαρινάκης αλλά τα λάθη που έκανε σαν πρόεδρος της ΚΕΔ απλά να υπενθυμήσω κάποια πράγματα, ότι ο Κύρος Βασάρας δέχθηκε τρεις επιθέσεις προτού αποχωρήσει από τη θέση όπου δύσκολα «στέκεται» οποιοσδήποτε επιζητεί το «50-50». Η πρώτη το 2010, στη είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το ταξιδιωτικό - τουριστικό γραφείο του «Kyros travel & Services» (Μάρτιος 2010), η δεύτερη, και πιο επικίνδυνη (και γνωστή σε όλους, χωρίς όμως να φτάσει στο τέλος της ως υπόθεση) τη βραδιά του περυσινού Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-1 και η τρίτη τον προηγούμενο Οκτώβριο (φραστική και με γιαούρτι και απειλές από τέσσερα – πέντε άτομα) μετά το Ελλάδα – Κροατία στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Δεν πιστεύω να έχετε αμφιβολίες για τον «Εγκέφαλο» της υπόθεσης;

Υ.Γ. 2 Και κάτι ακόμα, δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να παρατηθεί από την δουλειά του επειδή δέχεται «πιέσεις» όπως αναφέρουν συχνά-πυκνά κάποιοι, παρά μόνο όταν το «παιχνίδι» χοντραίνει και… απειλούνται ζωές και οικογένειες!

Υ.Γ. 3 Αναρωτιέμαι, τελικά ήταν αλλοίωση το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Πανιώνιο στο 0-0 ή όχι και αφού ο Πανιώνιος δεν είναι φιλικό σωματείο γιατί δεν έβγαλε έστω μια ανακοίνωση για τα μάτια του κόσμου; Αν γινόταν με τον Παναθηναϊκό αυτό, την ανακοίνωση θα την έβγαζαν από το ημίχρονο και ο Μαντζιος θα έκλεγε 3 μέρες!!!

The Researcher

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου