Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Η Πρόκληση έχει και τα όρια της!!!



Πρόκληση, πρόκληση, και ξανά πρόκληση, αυτή είναι η στρατηγική των Ολυμπιακών, Θα μου πείτε λογικό, αφού παρά τα όσα έγιναν την περσινή χρονιά και συνεχίστηκαν το καλοκαίρι, με τα στημένα, τους διορισμούς διαιτητών και τα… μαθήματα ήθους, τίποτα δεν άλλαξε!

Πρώτα ήρθε απαίτηση κλειδάριθμου στην κλήρωση του πρωταθλήματος (κάτι που δεν είχε γίνει για τον Παναθηναϊκό όταν αγωνιζόταν για τους 8 του UEFA) με τα αποτελέσματα να είναι τα αναμενόμενα, 3 ήττες σε 4 ματς, μετά είχαμε τις προκλητικές δηλώσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού περί εύνοιας των πρασίνων (μεγάλο λαμόγιο ο Γόντικας έτσι;;) επειδή απλά η ομάδα τους, η Μπαρτσελόνα (της Φρεατίδας όπως την αποκαλώ) της Ελλάδος δεν αποδίδει τα … αναμενόμενα. Τέλος ήρθε και το αίτημα για προνομιακής μεταχείρισης των παικτών του Παναθηναϊκού από τον Σάντος και… έπιασαν ΤΖΑΚ ΠΟΤ στην ΜΑΛΑΚΙΑ στον Πειραιά. Πρέπει να είσαι πρόβατο με μνήμη χρυσόψαρου για να ξεχνάς πως ο βασικός «αιμοδότης» της Εθνικής εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι οι Πράσινοι (κοτζάμ Euro πήρε η Εθνική με αυτούς!), εκτός και αν κρύβεται κάτι άλλο πίσω από αυτό! Επειδή όμως η αλήθεια είναι μια και την ξέρουμε όλοι, αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που σας φοβίζει; Μια ομάδα χωρίς διοίκηση, χωρίς προπονητή (όπως λέγατε τον «Παππού») και χωρίς παίκτες (μετά το ξεπούλημα), είναι δυνατόν να μπορεί να απειλήσει την Μπαρτσελόνα της Ελλάδας;

Για αυτό λοιπόν σταματήστε τις προκλήσεις, γίνεστε γραφικοί! Δεν χρειάζεται να ψάχνετε για δικαιολογίες, τα πρόβατα είναι πιστά, αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που παραμυθιάζετε τον κόσμο του Ολυμπιακού, με μεταγραφάρες στα πρωτοσέλιδα τύπου Γέστε, Μαρκάνο και Ορμπάιθ αλλά και περί μπαλάρας στο... Playstation!

Υ.Γ. Εννοείται πως δεν χρειάζεται να έχετε άνγχος και για το τελικό αποτέλεσμα, ο Βαγγέλας τα έχει κανονίσει όλα, το πολύ πολύ να στείλει τίποτα Αλβανούς και Ρώσους πάνω και να γελάνε... όπως είχε πεί και το πιόνι του ο Μπέος!!!


The Researcher

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου