Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

Πλησιάζει η ώρα της… Φάπας!Η ώρες περνούν και η στιγμή των αποκαλύψεων πλησιάζει, η υπόθεση δεν μπορεί να πάρει παράταση με βάση το πώς κυλούν οι εξελίξεις στο διοικητικό θέμα του Παναθηναϊκού. Το θέμα είναι ποιος θα… φάει το ξύλο!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν παραμυθιάζεται, απόδειξη πως το 70% αυτών δεν πιστεύει πως θα πραγματοποιηθεί η συμφωνία, βασικός παράγοντας ο Τσάκας, αλλά και όλα όσα (γραφικά) έχουν ειπωθεί από την πλευρά του όλο αυτό τον καιρό. Τα θέμα είναι πως ΑΝ δεν γίνει η συμφωνία η πλευρά Βαρδινογιάννη θα έχει (για μια ακόμα φορά) μεγάλη ευθύνη για τον διασυρμό της ομάδας και το «κράξιμο» θα είναι πολύ μεγάλο. Διότι όταν ο Τζίγγερ έβγαζε ανακοινώσεις για το αν ο Βγενόπουλος… πήγε τουαλέτα πως μπορεί να σιωπά τώρα συζητάνε για υπογραφές συμφωνητικών κ.α. Όσο για τον κομιστή Τσάκα, τον άνθρωπο που θα έχει εμπαίξει το όνομα του Παναθηναϊκού … βοήθεια του.

Όπως και να έχει κόσμος θα ξενερώσει πολύ, γιατί ακόμα και αν δεν το πιστεύει το θέμα του πρίγκιπα, όλοι στο πίσω μέρος του μυαλού μας (μέσα σε αυτούς και εγώ) έχουμε την ελπίδα πως όλο αυτό μπορεί και να είναι αληθινό, ενώ έχοντας είδη αποχωρήσει ο Βγενόπουλος (βρήκε και αυτός την ευκαιρία…) άλλες λύσεις δεν υπάρχουν, εκτός από τους μεσάζοντες της «Arboris».

Εδώ θα είμαστε λοιπόν να δούμε ποιος θα φάει το «κράξιμο»…

Υ.Γ. 1 Δεν πιστεύω να νομίζουν πως θα χάψουμε το ενδεχόμενο αποτυχίας της συμφωνίας επειδή ο Τζίγγερ ζήτησε πιο… λίγα λεφτά για την Α.Μ.Κ; κάτι άλλο θα κρύβεται από πίσω….

The Researcher

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου