Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Όλα ωραία όλα καλά, μοναδική παραφωνία η... UEFA!




Μάλιστα, το είδαμε και αυτό στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ της ΕΠΟ όπου η δευτεροβάθμια πειθαρχική επιτροπή «δικαίωσε» τις ομάδες του Βόλου και της Καβάλας, επιβάλλοντας τις... εξοντωτικές ποινές των -10 και -8 αντίστοιχα.


Ειλικρινά δεν εξεπλάγειν καθόλου με αυτή την απόφαση, ίσα-ίσα περίμενα πως και πως την στιγμή που θα εκτεθούν όλοι αυτοί που μας δούλευαν όλο αυτό τον καιρό με τα περί... Ελληνικής δικαιοσύνης και άλλα τέτοια αστεία. Ο «διδαξαμε ήθος» πρόεδρος της Super League κατάφερε μέσα σε μόλις ένα χρόνο να κάνει όσα έκανε ο Κόκκαλης σε 15, τον ακούσαμε να είναι μπλεγμένος σε ΟΛΕΣ τις συνομιλίες για τα στημένα, για το ποιός θα σφυρίξει ποιον και που, έπαιρνε αποφάσεις για τα πάντα, έσπρωξε την ομάδα του με κάθε μέσο και άφησε την σφραγίδα του στην φετινή χρονιά που όλοι θα θυμόμαστε για το... «και εγώ κάλυπτα τον κατσουράνη». Παρ’ολα αυτα όμως οι περισσότεροι (προς Πειραιά μεριά βέβαια) πείστηκαν πως για όλα έφταιγε ο... Περπινιάδης και όταν μετά από όσα μάθαμε και ακούσαμε δεν τιμωρείται κανένας τότε καταλαβαίνετε πως τίποτα δεν θα μπορεί να σταματήσει φέτος το δίδυμο Μαρινάκη-Μπέου. Παράλληλα με την απόφαση της αυτή, η πειθαρχική επιτροπή έδειξε και τις προθέσεις της όσον αφορά τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΚΑΡΧΗ, δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί ο Μαρινάκης, ο «Στρατιώτης» Μπέος έφαγε σαν... κυματοθραύστης το πρώτο κύμα και αφού ηρέμησαν τα πράγματα δεν υπάρχει φόβος για τον «Στρατηγό».

Μοναδική παραφωνία σε όλα αυτά τα... μαγικά του Ελληνικού ποδοσφαίρου αυτή η UEFA που ζει στον κόσμο της, τιμώρισε τον ολυμπιακο Β. με 5ετή αποκλεισμό!!! Είπαμε να υπάρχουν νόμοι αλλά όχι και να τους εφαρμόζουμε! Μακάρι όλη η υπόθεση να εξαρτιόταν από την UEFA, όλοι οι υγειείς φίλαθλοι θα το ήθελαν αυτό, τότε θα ήθελα να δω όλες αυτές τις αλαζονικές , γεμάτες ειρωνία φάτσες αν θα μιλούσαν στις κάμερες και τα μικρόφωνα με τέτοια σιγουριά, λες και κανείς δεν μπορεί να τους αγγίξει.

Αλήθεια, είμαι ο μοναδικός που με ενοχλεί τόσο πολύ αυτό;....

Υ.Γ. Μετά την φαντασμαγορική κλήρωση της Super League και τις ασφαλιστικές δικλύδες του Μαρινάκη, «προέκυψε» την 1η αγωνιστική «Derby»... Ολυμπιακος Α. – Ολυμπιακος Β.

Τυχαίο; Δεν νομίζω!...

The Researcher

1 σχόλιο:

  1. Εγώ, πάντω, εξεπλάγην. Και μάλιστα δυσάρεστα. Είμαστε για κλάμματα. Ειμαστε άξιοι της μοίρας μας. Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή