Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!!!


Πραγματικά μετά το χθεσινό παιχνίδι δεν ξέρω τι να πω, ΟΛΟΙ έχουν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί, πάνω από όλους όμως είναι ΈΝΑΣ και αυτός είναι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας και ο υπεύθυνος για την τραγική εικόνα της ομάδας μέσα και έξω από το γήπεδο.

Αλήθεια αμφιβάλει κανείς πως αυτή η ομάδα δεν είναι του Τζίγγερ; Από το καλοκαίρι ανέλαβε δράση ο άνθρωπος και μετά τις δηλώσεις περί… «υπερβολικά μεγάλου budget», ξεπούλησε τα πιο δυνατά χαρτιά, πήρε ελεύθερους παίκτες, έκανε υπέρβαση... 300.000€ με τον Ζέκα, ενώ με τακτική μπακάλικου προσπάθησε να κλείσει ΈΝΑΝ αξιόλογο παίκτη (ίσως τον μοναδικό που υπέδειξε ο Φερέιρα), τον Κάστρο τον οποίο μάλιστα έχασε μέσα από τα χέρια του ο... Mr. Deal κ.Γόντικας λόγω κακού χειρισμού (σαφέστατα και ήταν ΦΙΑΣΚΟ, όσο και αν προσπάθησε να μας πείσει για το αντίθετο... εμείς πρόβατα δεν είμαστε!!!). Ο Βύντρα (αγαπημένο παιδί της οικογένειας) ήταν ο μοναδικός που ανανέωσε το συμβόλαιο του και μάλιστα σε μία περίοδο που δεν γνωρίζαμε καν αν θα γίνουν μεταγραφές, αλλά και αν θα μείνει ο Φερέιρα. Από την άλλη δεν αντέδρασε καθόλου στην υπόθεση των στημένων, όπου με την δύναμη που έχει η οικογένεια του θα μπορούσε να έχει καθαρίσει μια για πάντα με τους Μαρινάκιδες και τους Μπέους, αντιθέτος αυτός παρέμεινε για μια ακομα φορα παγερά αδιάφορος. Έχει βάλει στο προεδρικό πόστο έναν δικό του άνθρωπο ο οποίος από ποδόσφαιρο δεν γνωρίζει σχεδόν τίποτα, ενώ παράλληλα με την στάση του εμποδίζει οποιαδήποτε επιθυμία νέου επενδυτη (ή ακόμα και αυτών που βρίσκονται στο ΔΣ) να εμπλακεί ΣΟΒΑΡΑ στα εσωτερικά του Παναθηναικού! Ποιός επενδυτής, (όσο Παναθηναικός και να είναι) θα ήθελε να εμπλακεί σε ένα καθεστώς που ο μεγαλομέτοχος του 57% λειτουργεί σαν... 30% και που ακόμα και αν αποκτήσει το ποσοστό που «χαρίζει» ο Τζίγγερ δεν θα έχει το απαραίτητο 54% για να μπορεί ο ίδιος να παίρνει αποφάσεις. Όλοι αντιλαμβανόμαστε λοιπόν πως ο κ.Τζίγγερ στο μόνο που παραμένει «εγγυητής» (όπως είχε αποκαλέσει την οικεγένεια του για τον Παναθηναικό κρατόντας το 30%), είναι ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.

Επιτέλους ας αφήσουν την ομάδα να βρει τον δρόμο της...

Υ.Γ. 1 Όσον αφορά τον Φερέιρα, επειδή ακούγονται πολλά για τις ευθύνες που έχει κτλ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ, προπονητές του ΚΑΝΑΠΕ, ΑΜΠΑΛΟΙ! Ως πότε πια το κόλπο των ομάδων το να διώχνουν τον προπονητή στις στραβές θα σας πείθει; ΣΚΑΤΑ έχετε στο μυαλό σας; Όταν σου παίρνουν παίχτες του 5 πως περιμένετε να αποδόσουν 7; ΕΝΑΝ παίκτη ζήτησε ο άνθρωπος και αυτόν δεν τον πήραν!!!

Υ.Γ. 2 Παρόλο που έχω δηλώσει ανοικτά πως για μένα μέχρι να καθαρίσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο θα ασχολουμαι ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, σκέφτομαι πως καλύτερα που αποκλειστήκαμε τώρα, διότι στους ομίλους με 6 minimum παιχνίδια δεν θέλω να ξέρω τι θα γινόταν με την ομάδα που έχουμε... Είπαμε, ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!

Υ.Γ. 3 Ειλικρινα κατανοώ απόλυτα το κόμπλεξ και την χολή που βγάζουν οι δύο... "άλλοι", τι να κανούμε όμως ρε παιδιά η ιστορία ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΓΡΑΦΕΙ, πρέσβης είσαι για τις επιτυχίες σου και όχι για το αντίθετο, αποτυχίες εννοείται πως θα υπάρχουν αλλά όταν υπάρχουν ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ τότε πως μιλάτε; και αυτό δυστυχώς δεν αλλάζει για σας ούτε βλέπω να αλλάζει τουλάχιστον σε αυτή την ζωη...

The Researcher

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου