Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...


Τι να πρωτογραψει κανεις για αυτό που πετυχε ο μπασκετικος Παναθηναϊκος χτες το βραδυ…? Εγω πραγματικα δεν βρισκω λογια να περιγραψω αυτό που ενιωσα χτες. Θελω μονο να ευχαριστησω την οικογενεια Γιαννακοπουλων για όλα αυτά που εχουν κανει ώστε να φτιαξουν αυτή την Δυναστεια της μπασκετικης Ευρωπης και κανουν τον κάθε Παναθηναϊκο, τον κάθε Ελληνα φιλαθλο να γεμιζει τα στηθια του με περηφανια που υποστηριζουν μια τετοια ομαδα. Ευχαριστω τον κορυφαιο προπονητη της Ευρωπης που εκανε πραγματικοτητα το οραμα των αδερφων, που μας διδαξε μπασκετ και εχει γαλουχησει την ομαδα, τους φιλαθλους με το πνευμα του μαχητη και του νικητη, μαζι του θελω να ευχαριστησω και τον δευτερο καλυτερο κοουτς της Ευρωπης (γιατι τετοιος είναι ο Ιτουδης) για τις φοβερες εμπνευσεις του στην αμυνα και τις πολυτιμες υπηρεσιες που παρεχει στην ομαδα. Θελω να ευχαριστησω ολους τους παικτες που μας απεδειξαν IMPOSSIBLE IS NOTHING, εδειξαν και διδαξαν αξιες όπως Θεληση, Αφοσιωση, Προσηλωση, Ομαδικοτητα, Συντροφικοτητα, Αυταπαρνηση είναι πολύ λιγα αυτά που μπορω να πω για τον Μητσο, τον Batman, τον BigMike, τον Τσαρτσαρη, τον Στρατο, τον Σατο, τον Νικ, τον Μαριτς, τον Καϊμακογλου, τον Drew, τον Ιαν, τον Τεπιτς…ολοι προσεφεραν κατι, ολοι μας εδωσαν ανυπωτη χαρα να αποκλεισουμε την ποιο αντιπαθητικη ομαδα μετα τον Ολυμπιακο από το Final Four που θα γινει στο σπιτι της. Θελω να ευχαριστησω τον συγκλονιστικο κοσμο (με εξαιρεση 2-3 μαλακες με λειζερ και μπανανες) που με την συγκλονιστικη τους παρουσια εδειξαν ότι εδρα σαν το ΟΑΚΑ δεν υπαρχει πουθενα στην Ευρωπη και επνιξαν τους losers…!!!

Τελος θελω να ευχαριστησω τον πατερα μου που με εκανε Παναθηναϊκο και με εβαλε να ασχοληθω με το μπασκετ και μπορω να αισθανομαι σημερα ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ μακρυα από ολη την βρωμα και την σαπιλα του Ελληνικου ποδοσφαιρου και των γαυρων.

Υ.Γ. Μπασκετικη αναλυση για την καλυτερη μπασκετικη σειρα play-off που εχει παρακολουθησει η Ευρωπη θα κανω την άλλη εβδομαδα, αυτή την στιγμη δεν μπορω ειμαι ακομη ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ.




3 σχόλια:

  1. Stin Varkeloni tha einai oraia me to ekto gia parea...! Makran i kaliteri omada olon ton epoxon stn istoria tou ellinikou athlitismou...! I pio kafti edra stn kosmo..k o kaliteros proponitis! Gia tous Giannakopoulous ta logia einai peritta..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...kai auto pou peirazei "kapoious" pio polu apo ola einai pos katafere auti i omada ola auta ta xronia na jeperasei kai ton fake champion tou podosfairou, mono pou o Panathinaikos tou Zots ta exei parei ola dikaia!!!...

    Mou aresei pou i omada krataei xamilous tonous, dioti se kamia periptosi den to exoume parei, i Siena einia kali omada, einai OMADA, kai polu epikindini

    ΑπάντησηΔιαγραφή