Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Οποιος δεν μπορει ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ!


Πολλα ακουγονται τις τελευταιες ημερες στον Παναθηναικο, ακομα και το σεναριο να μην μπουν καθολου χρηματα και η ομαδα να προχωρησει σαφεστατα αποδυναμομενη, αφου για να βγει η επομενη χρονια θα πρεπει να πουληθουν παικτες και μαλιστα πρωτοκλασατοι.

Ο κοσμος του Παναθηναικου δεν ενδιαφερεται πλεον για το ποιος φταιει και ποσο, αλλωστε ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΣ. Το θεμα λοιπον ειναι πως αυτη η ιστορια κουρασε πολυ και ακομα περισσοτερο τα απανωτα και ανουσια Δ.Σ. που εγιναν ολο αυτο το διαστημα. Ολα αυτα τα ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ που ακουγονται απο τους μετοχους πρεπει να τελειωσουν, πρεπει να παρθουν αποφασεις για την επομενη χρονια και αμεσα, δεν πρεπει να ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ το φετινο λαθος οπου η διοικηση Βαρδινογιαννη ειχε μια σχεδον ετοιμη ομαδα και ΚΑΤΑΦΕΡΕ να την ολοκληρωση μολις μερικες μερες πριν το τελος της μεταγραφικης περιοδου. Τα παιχνιδια τελειωσαν, ολοι οι μετοχοι ΠΡΕΠΕΙ να βγουν μπροστα και να παρουν αποφασεις, οποιος αποφασισει να μην συμμετασχει στην Α.Μ.Κ (και θελει απλα το ονομα του να συμπεριλαμβανεται στους μετοχους του σωματειου για δικη του... «διαφημιση») θα πρεπει να δωσει τις μετοχες του και να αποχωρησει ΑΜΕΣΑ! Ο Παναθηναικος ειναι ιστορικος συλλογος και πρεπει αυτοι που τον υπηρετουν να το λεει η καρδια τους, ειτε αυτοι ειναι διοικητικοι παραγοντες ειτε αθλητες.

Υ.Γ.1 Επειδη πολλα ακουγονται για τον Σισσε ακομα και πιθανη πωληση του, αυτος που θα υπογραψει την πωληση του θα πρεπει να ειναι... «κασκαντερ» παντως.

Υ.Γ.2 Ενα ακομα κακο με την καθυστεριση των αποφασεων ειναι πως μπορει να χαθουν μεταγραφικοι στοχοι (εντος Ελλαδος) οι οποιοι ειναι πολυ προσιτοι αλλα και μπορουν να ενισχυσουν την ομαδα πραγματικα (σε προηγουμενη αναρτηση ειχα αναφερθει λεπτομερως για συγκεκριμενους παικτες, οποως Ντουγκλαο, Μπλανκο, Αμπντουν)

The Researcher


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου