Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Νίκη με κακή εμφάνιση!


Ένα ακόμα κακό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, ίσως το χειρότερο φετινό του αν υπολογίσουμε και την δυναμική του αντιπάλου. Με εμφανές πρόβλημα δημιουργίας στο κέντρο και στα άκρα, ακόμα στο ανασταλτικό κομμάτι η ομάδα ήταν κάκιστη και έβλεπα τον Πανσερραικό να αλλάζει πάσες λες και ήταν η Μπαρτσελόνα.

Στα άκρα είχαμε ένα ακόμα κακό παιχνίδι από τον Σπυρόπουλο, ο Σειταρίδης ανασταλτικά είχε πολλά προβλήματα από τον Γεωργιάδη αλλά είχε 2-3 καλές ενέργειες που βγήκαν φάση και σίγουρα ήταν ο καλύτερος από τους τρείς (μαζί με Γκοβού, Νίνη) που απουσίαζαν αρκετό καιρό. Το δίδυμο Μπουμσονγκ-Καντε τα πήγε καλά και για μένα εκτέθηκε πολύ από την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας. Ο Ζιλμπέρτο έδειξε πάλι τα σημάδια κόπωσης ενώ ο Πλεσί απλά δεν υπήρχε στο γήπεδο όπως και ο Νίνης βέβαια που δεν έδειξε καμία διάθεση στον αγώνα και για μένα δεν αποτελεί δικαιολογία η αποχή του από τους αγώνες. Ο Σιμάο με το γνωστό του πάθος στο μαρκάρισμα έκλεισε τους χώρους στο κέντρο έκανε κλεψίματα και δεν επέτρεψε γενικά αυτό το passing game που γινόταν στο Α’μέρος. Ο Γκοβού έδειξε διάθεση σε σχέση με άλλες φορές αλλά αυτό δεν φτάνει, διάθεση δείχνει και ο Δημούτσος. Ο Σισσέ ήταν για μια ακόμα φορά απομονωμένος παρόλα αυτά σκόραρε το 13ο του γκολ και αυτό βέβαια χάρης στον MVP του παιχνιδιού Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ο οποίος με τις δύο ασίστ του έδωσε την νίκη στον Παναθηναϊκό.



Υ.Γ.1 Καθαρό πέναλτι η φάση του Πλεσί, βέβαια δεν είδα τον ίδιο ζήλο από όλα τα ΜΜΕ στο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική! Γιατί; Επειδή οι πράσινοι κέρδισαν
4-2;

Υ.Γ.2 Αν γινόταν το 1-1 σίγουρα θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι! Κάτι όμως που ισχύει ΚΑΙ για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού που έχει κερδίσει με τον ίδιο τρόπο, ένα ευρύ σκορ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Υ.Γ.3 Ο Παναθηναϊκός πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να αποκτήσει ένα δημιουργικό χαφ τον Ιανουάριο, οι υπόλοιπες θέσεις νομίζω πως έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

The Researcher

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου