Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010








Τι να πρωτογραψω για το Σαββατιατικο ντερμπι? Για την ηγετικη φυσιογνωμια και το παθος του Σισε? Για το hummer Boumsong στην αμυνα? Για τον Ζιλμπερτο που βρισκοταν παντου μεσα στο γηπεδο? Για τον Πλεσι που επεσε βασικος σε ματς που η μπαλα εκαιγε και ηταν θετικοτατος παρα οτυς μουρμουρηδες της εξεδρας, τον σπυροπουλο που εκανε ματσαρα και καταπιε τον ‘’Μεσι’’ της Ελλαδας? Τον Βυντρα που εξαφανισε την γατουλα τον Ριερα? Τον Σιμαο το παιδι του οποιου ο αδερφος πεθανε πριν από το ντερμπι και αυτος ειχε τα ψυχικα αποθεματα να παιξει εστω και σαν αλλαγη και με την εισοδο του να κλειδωσει την νικη? Τον Μαρινο που εδειξε ότι εκτος από ποδοσφιαρικη εξυπναδα διαθετει πλεον και δυναμεις και εχει και αντερα? Τον Γκαρσια που μπηκε και εδειξε σε μερικους-μερικους πως παιζεται το τοπι με την μια? Τον Νιοπλια που απεδειξε πρωτα από όλα στον εαυτο του ότι ναι ειμαι ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ και μπορω να αλλαξω την ροη ενός αγωνα, προσεξτε ο Νιοπλιας με ένα αγωνα δεν εγινε ουτε Μουρινιο, ουτε Σερ Αλεξ, απλα απεδειξε με το συγκεκριμενο παιχνιδι ότι αν θελει ΜΠΟΡΕΙ, αρκει να πιστεψει και ο ιδιος τον εαυτο του, αυτος είναι ο καπετανιος, αυτος πρεπει να εμπνευσει, όχι με φωνες και βρισιες αλλα με την καθοδηγηση πριν, στην διαρκεια και μετα από ένα ματς και με το εργο του να κανει τους παιχτες να πιστεψουν σε αυτόν να παιξουν για αυτόν, για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ και ότι αυτος συλλογος αντιπροσωπευει, αυτος πρεπει να είναι ο στοχος του Νιοπλια. Οι παραφωνιες είναι λιγες αλλα πρεπει να αναφερθουν, ο Τζορβας καλως ή κακως είναι ντεφορμε, ναι συμφωνω ο τερματοφυλακας πρεπει να στηριχτει, αλλα δεν γινεται να εχω διωξει το Γκαλινοβιτς για γκελαδορο και να κραταω τον Τζορβα ετσιθελικα, ένα τερματοφυλακα φοβισμενο, χωρις εξοδους, χωρις σωστες τοποθετησεις, χωρις σωστες απομακρυνσεις-βολε με μονο θετικο σημαδι τα ρεφλεξ…επισης για εμενα είναι καιρος να καταλαβουν ο Καραγκουνης και ο Κατσουρανης ότι δεν θα εχουν πρωταγωνιστικο ρολο στην ομαδα, το συγχρονο ποδοσφαιρο απαιτει συνεχες τρεξιμο και αδιακοπο πρεσινγκ και πασα με την μια, οι 2 παιχτες αυτοι υπηρξαν ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ με μεγαλη προσφορα και πρωταθλητες Ευρωπης, αλλα αντιπροσωπευουν ένα ποδοσφαιρο που πλεον είναι ετη φωτος μακρυα από αυτό που παιζουν οι μεγαλες ευρωπαϊκες ομαδες. Ο Κατσουρανης θα μπορουσε να γινει εξαιρετικος αμυντικος και να κερδισει καποια ποδοσφαιρικα χρονια αλλα…Και οι 2 πρεπει να αποδεχτουν τους ρολους τους και ο ΠΑΟ να βρει αντικαταστατες.
Για το τελος αφησα τον πρωταγωνιστη της βραδιας, το πουλεν μου, ένα παιδι αδικημενο πρωτα από όλα από τον ιδιο του τον εαυτο αλλα και από τους προπονητες του. Ο Λαζαρος εκανε μεγαλο παιχνιδι, ακομα και όταν ξεκινησε αριστερα (που δεν είναι η θεση του και εκει τον βαζουν όμως συνεχεια) ηταν θετικοτατος, όταν όμως περασε να παιξει διπλα στον Σισσε ε , εκει πια οργιασε, αν ο Λαζαρος παιξει διπλα στον Σισσε (επιτελους ας δοκιμασουμε αυτό το ρημαδι το 4-4-2) θα είναι ενας νεος Λυμπεροπουλος με περισσοτερα φυσικα χαρισματα (ταχυτητα, δυναμη), και στην λογικη των αθλητικων ΜΜΕ που υπερβαλλουν στα παντα, ε κυριοι αν ο Φετφα είναι ο νεος Μεσσι τοτε και εγω με πολύ δοση υπερβολης μπορω να πω ότι ο Λαζαρος είναι ο νεος Ζινταν, γιατι εμενα το παιχνιδι του κατι τετοιο (εννοειται στο μετρο της υπερβολης παντα) μου θυμισε.
Κλεινοντας θελω να πω ποσο μεγαλη τιμη πρεπει να νιωθουμε εμεις οι Παναθηναϊκοι που ενας παικτης σαν τον Σισσε φοραει την φανελα μας, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΙΜΗ.



Υ.Γ. Ο Ντουντου δεν πρεπει να κληθει από την αθλητικη δικαιοσυνη για τον πανηγυρισμο του, τον κ. Κακο μονο ο πανηγυρισμος του Σισε τον ενοχλησε?

Υ.Γ.2 Για τα κοκκινα προβατακια, από πού και ως που καλυτερη ομαδα στο ντερμπι και κυριως στο 1ο ημιχρονο όπως μας λετε? Εγω περα από το γκολ δεν θυμαμαι άλλη ευκαιρια του θρηνου, ενώ ο Παναθηναϊκος χωρις η αληθεια είναι να εντυπωσιαζει ειχε 2-3φασεις και ηταν καλυτερος στο πρωτο 30λεπτο του αγωνα. Καλα για το 2ο ημιχρονο δεν θα ασχοληθω καθολου, δεν υπηρχαν καθολου οι ανυπαρκτοι.

Υ.Γ. 3 Ο πολυς Ριερα, επαιζε?

Υ.Γ.4 Σισσε – Μιραλας 2-1 προβατακια.

Υ.Γ.5 Ο Μαρινακης στο 2ο ημιχρονο χρησιμοποιησε την τουαλετα της σουϊτας ή τα εκανε πανω του όπως φημολογειται.

Υ.Γ. 6 Προβατακια διαβαστε Πρωταθλητη, Γαυρο και ΦΩΣ, ότι σας πουνε αυτοι, ειστε η καλυτερη ομαδα, δεν σας κερδισαμε εμεις, σας κερδισε ο Κακκος και χασατε μονοι σας.

Υ.Γ. 7 Ο Κακκος μετα το πεναλτυ ποσα φαουλ σφυριξε αληθεια? Στατιστικά Αγώνα Φαουλ κατά ΠΑΟ 24 – ΟΣΦΠ 13, καταλαβατε προβατακια σχεδον τα διπλασια σας εδωσε ο Κακκος στηνοντας σας κιολας εξω από την περιοχη μας συνεχεια.

Υ.Γ.8 Εεεεερνεστο Βαλλμπεεεεεερδεεεεεεε!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου