Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Νιόπλιας τέλος…


Χθες το βράδυ ο Κοζανίτης τεχνικός έπαιξε το τελευταίο του χαρτί και απέτυχε, μπορεί για τους διοικούντες της ομάδας να μην έχει τελειώσει και έτσι ο προπονητής να μην έχει απολυθεί ακόμα (πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου και αυτό), για τον κόσμο όμως έχει τελειώσει και το έδειξαν οι έντονες αποδοκιμασίες του.
Η ομάδα για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν προβλέψιμη και βαρετή, με τα γνωστά προβλήματα ανάπτυξης, τις ακίνδυνες στημένες φάσεις. Έχω πολύ καιρό να δω τον Παναθηναϊκό να παίζει ΤΟΣΟ άσχημα, για αυτό και σε προηγούμενη ανάρτηση είχα γράψει πως το βατό πρόγραμμα δεν μου λέει τίποτα αφού με τέτοια εικόνα οη ομάδα μπορεί να κάνει γκέλα παντού.
Η κατάσταση δεν πάει άλλο, η ομάδα χρειάζεται αλλαγές και αν αυτές πρέπει να αρχίσουν από τον προπονητή ας γίνει τώρα που δεν έχει κριθεί τίποτα, δεν χρειάζεται η ομάδα να χάσει πολύ έδαφος στο πρωτάθλημα για να υπάρξουν αλλαγές.

Μερικά λόγια για την απόδοση των παικτών με τα δικά μου μάτια:

  1. Τζόρβας: Δεν φέρει ευθύνη στο γκολ αλλά στην μοναδική φάση της Λάρισας έκανε πάλι άστοχη έξοδο και κινδύνεψε η ομάδα να δεχτεί 2ο γκολ.
  2. Βύντρα: Είχε τρομερό πάθος, έπαιξε καλά με ορισμένες καλές ενέργειες, άλλωστε το γκολ ξεκινάει από δική του σέντρα.
  3. Σπυρόπουλος: Ήταν κακός, με λάθος επιλογές στην επίθεση και αρκετές κακές αλλά και ακίνδυνες σέντρες. Κάτι πρέπει να κάνει ώστε να διορθώσει αυτά τα σκαμπανεβάσματα που έχει στην απόδοση του από παιχνίδι σε παιχνίδι.
  4. Κατσουράνης: Πολύ καλός ανασταλτικά, ήταν παντού στην άμυνα, έκανε πολλά κλεψίματα και έδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι πως (πλέον) αυτή είναι η θέση του και με την επιστροφή του Μπουμσόνγκ θα δούμε πλέον το καλύτερο αμυντικό δίδυμο που μπορεί να έχει ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή.
  5. Καντέ: Παρόλο που έχει κάνει 3 καλά παιχνίδια και έδειχνε να ανεβαίνει σιγά-σιγά και στα μάτια των Παναθηναϊκών κάνει μια τέτοια εμφάνιση και τα χαλάει όλα. Είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για το γκολ που δέχεται η ομάδα!
  6. Ζιλμπέρτο: Σίγουρα δεν ήταν ο Σίλβα που είδαμε στο Περιστέρι, δεν θα μπορούσε άλλωστε. Είχε τρεξίματα και πολύ πάθος άλλωστε των είδα τουλάχιστον τρείς φορές από το 70’ και μετά να πρεσάρει μέσα στην περιοχή της Λάρισας για να κλέψει την μπάλα.
  7. Μαρίνος: Δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει «κολλήσει» στον Νιόπλια ότι μπορεί να αγωνιστεί στο κέντρο του Παναθηναϊκού, θεωρώ πως θα είχε να προσφέρει περισσότερα στα άκρα, σαν Μπακ ή κα χαφ ακόμα, αφού και σέντρα διαθέτει και διείσδυση.
  8. Χριστοδουλόπουλος: Αρκετά κινητικός, εγκλωβίστηκε στην μετριότητα της ομάδας αλλά όταν χρειάστηκε… έγινε αλλαγή (κανείς δεν κατάλαβε αυτή την αλλαγή είναι η αλήθεια).
  9. Γκοβού: Ποιος Γκοβού;…
  10. Καραγκούνης: Ο αρχηγός είχε πάρα πολύ πάθος, έτρεχε παντού στο γήπεδο προσπάθησε πάρα πολύ και ο κόσμος το αναγνώρισε, δυστυχώς όμως οι δυνάμεις του των εγκατέλειψαν κοντά στο 65’ (πιθανότατα αυτός έπρεπε να είχε αντικατασταθεί από τον Γκαρσία και όχι ο Λάζαρος)
  11. Σισσέ: Παίζει μόνος του για όλους μας!
  12. Γκαρσία: Δεν βοήθησε πάρα πολύ, ήταν κινητικός αλλά και πάλι είχε πολλές λάθος μεταβιβάσεις.
  13. Πετρόπουλος: Δεν έπιασε η αλλαγή του, λογικό αφού δεν έχει αγωνιστεί ξανά δίπλα στο Σισσέ με αποτέλεσμα να «κουτουλάνε» συνέχεια στο ημικύκλιο της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου