Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Επιτέλους θα βοηθήσει κάποιος το τμήμα Βόλεϊ;



Εδώ και καιρό παρακολουθούμε τα γεγονότα που συμβαίνουν στην ομάδα βόλεϊ και περιμένουμε κάποια στιγμή να βρεθεί κάποιος που βοηθήσει την ομάδα και όμως τίποτα δεν γίνεται. Οι παίκτες και ο προπονητής έχουν δείξει και με το παραπάνω το πόσο τιμούν την φανέλα του Παναθηναϊκού, οι πρώτοι με τις εμφανίσεις τους κατέχοντας μάλιστα και την πρώτη θέση στον πρωτάθλημα και ο δεύτερος που έχει να πληρωθεί από τον Ιανουάριο (όπως και οι παίκτες άλλωστε) και συνεχίζει να στηρίζει το τμήμα έχοντας δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο παρόλο που το ρόστερ της ομάδας έχει περιορισμένες δυνατότητες.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως το καλοκαίρι ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη έδινε την ομάδα βόλεϊ…δωρεάν και μάλιστα τα χρέη της (όπως είχε δηλώσει ο Κίτσιος) θα τα αποπλήρωνε ο ίδιος ο ερασιτέχνης σταδιακά. Παρά την κίνηση αυτή όμως κανένας δεν βρέθηκε να πάρει το τμήμα, ούτε καν ο Βλάσης Σταθακωστόπουλος που τόσα έχει προσφέρει στην ομάδα και στο άθλημα γενικότερα.

Είναι αλήθεια πως το Βόλεϊ σαν άθλημα δεν μπορεί να προσφέρει σε κάποιους επιχειρηματίες την «βιτρίνα» του Ποδοσφαίρου και του Μπάσκετ, θα μπορούσε όμως μια ομάδα από επιχειρηματίες να δώσουν έστω μια οικονομική ανάσα στην ομάδα για τους επόμενους 6 μήνες ώστε αυτή να μπορέσει να δουλέψει απερίσπαστη, ούτως ή αλλιώς τα ποσά που μιλάμε δεν έχουν καμία σχέση με αυτά των άλλων δύο μεγάλων αθλημάτων.

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου εκτός από το μπάσκετ έχει και υπό την «εποπτεία» της το γυναικείο βόλεϊ, ο Πατέρας το καλοκαίρι έκανε δώρο δύο πολύ μεγάλους αθλητές του Πόλο, τους αδελφούς Αφρουδάκιδες και ισχυροποίησε αρκετά την ομάδα, μήπως είναι καιρός μερικοί επιχειρηματίες που είναι και μέτοχοι στην ΠΑΕ να προσφέρουν και στον Ερασιτέχνη; Ένα τμήμα ο καθένας τους να αναλάβουν αυτά θα εκτοξευθούν.

Σκέφτομαι πως ο Τζίγγερ θα ήταν ιδανικός για το Βόλεϊ, θα μπορούσε με μικρό budget να δημιουργήσει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μάλιστα προ μερικών μηνών ο ίδιος είχε πει πως αν πουλούσε την ΠΑΕ θα δώριζε τα χρήματα στον Ερασιτέχνη (τότε μιλάγανε για 60 εκατ. όσο υπολόγιζε δηλαδή την αξία της ΠΑΕ) αλλά η ομάδα δεν χρειάζεται υπέρογκα ποσά, παρά μόνο ισχυρή διοίκηση και να είναι οικονομικά υγιείς.

Υ.Γ. 1 Ο ερασιτέχνης χρειάζεται ανθρώπους που αγαπούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τον σύλλογο. Το καλοκαίρι πριν επιστρέψει ο Πατέρας στην προεδρία της ΠΑΕ ο Κίτσιος αρνήθηκε το δώρο που έκανε ο πρώτος στην ομάδα Πόλο (τους αδελφούς Αφρουδάκιδες) επειδή εκείνος ήταν με το μέρος του Τζίγγερ. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Υ.Γ. 2 Τα οικονομικά προβλήματα ταλανίζουν όλο τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και βοήθεια πρέπει να υπάρξει για όλα τα τμήματα, κάνω όμως ειδική αναφορά στο Βόλεϊ γιατί στο τμήμα αυτό ανήκει το μεγαλύτερο ποσοστό των χρεών.

 
The Researcher

1 σχόλιο:

  1. Πρέπει να βοηθήσουν οι μεγαλομέτοχοι ανεξαρτήτως οικονομικής επιβάρυνσης (πχ. μπάσκετ, ποδόσφαιρο). Όταν δημιουργήθηκε η ΠΕΚ φανταζόμασταν όλοι ότι θα είμασταν μια γροθιά παντού...κρίμα τα πράγματα απέχουν πολύ από την πραγματικότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή