Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Ανεβαίνει αργά αλλά σταθερά.



Βελτιωμένος ο Παναθηναϊκός χθες για ένα ημίχρονο πάλι βέβαια αφού είπαμε, το πρόβλημα στην φυσική κατάσταση θα τον κυνηγάει όλη την σεζόν. Αν υπάρξει κάποια βελτίωση στο θέμα αυτό ίσως γίνει μετά τα Χριστούγεννα.
Η αμυντική γραμμή έκανε ίσως το καλύτερο της παιχνίδι όχι μόνο ανασταλτικά αλλά και δημιουργικά, αφού και οι δύο ακραίοι βοήθησαν τα χαφ στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, όπως επίσης και ο καλός χθες Μπουμσόνγκ. Το δίδυμο Κατσουράνη Καραγκούνη όσο είχε δυνάμεις πήγε καλά και έδειξαν μια ακόμα φορά πως στα παιχνίδια που χρειάζεται εμπειρία και ψυχή…το έχουν. Ο Ζιμλμπέρτο ανεβαίνει σιγά-σιγά, ο Γκαρσία για μια ακόμα φορά ήταν καλός αφού η συνεχείς κίνηση και στις δύο πλευρές βοηθάει πάρα πολύ στα ξεμαρκαρίσματα αλλά και στο να παίρνει την μπάλα να δημιουργεί παιχνίδι. Ο Χριστοδουλόπουλος ήταν πολύ θετικός αν αναλογιστούμε την σοβαρότητα του τραυματισμού του, αλλά και το γεγονός πως έχασε όλη την προετοιμασία, πολύ κινητικός και δημιουργικός. Ο Σισσέ για μένα ήταν πάρα πολύ καλός και ταυτόχρονα πολύ άτυχος, εκτός από το δοκάρι είχε πολλές ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι, αλλά το σημαντικότερο ήταν για μια ακόμα φορά πολύ παθιασμένος, δείχνει σαν να θέλει να πάρει πάνω του την ομάδα. Όταν αρχίσει να σκοράρει πάλι με ρυθμό δεν θα σταματήσει πιστεύω.

Το ματς με την Ρουμπίν όμως είναι τελείως διαφορετικό, οι πρωταθλητές Ρωσίας είναι σε πολύ καλή κατάσταση, πιστεύω πως θα γίνουν λίγες αλλαγές στην 11άδα και αυτές θα γίνουν αν έχουμε επιστροφές από τους τραυματίες, νομίζω πως αν αλλάξει κάτι αυτό θα είναι η τακτική στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αφήσουν χώρους όπως με την Κοπεγχάγη γιατί θα το πληρώσουν.


Υ.Γ. Ο Μπουμσονγκ βρίσκει ρυθμό σιγά-σιγά και σύντομα πιστεύω θα τον δούμε να παίζει στο επίπεδο που τον ξέρουμε.


The Researcher




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου