Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Το παρελθόν θα τον κυνηγά…




Όσο και αν θέλεις να αγνοήσεις κάποια πράγματα δεν μπορείς. Τα λάθη που κάνουμε αργά ή γρήγορα τα βρίσκουμε μπροστά μας κάποια στιγμή. Η διοίκηση Τζίγγερ λόγο του «σφιχτού» budget που είχε θέσει φέτος έκανε πολλά λάθη με σημαντικότερο από όλα αυτό του γυμναστή. Δεν είναι δυνατόν να κάνεις μια τόσο μεγάλη επένδυση και να μην την προστατεύεις! Μπορεί να πουν κάποιοι πως είμαι υπερβολικός και δεν μπορεί για όλα να φταίει ο Κέζος και η προετοιμασία. ΛΑΘΟΣ, το πιο σημαντικό από όλα για μια ομάδα με πολλές υποχρεώσεις σε μία σεζόν, είναι η προετοιμασία.

Ο Γκοβού λοιπόν συμπλήρωσε στην λίστα των τραυματιών με θλάση, πράγμα καθόλου τυχαίο αν αναλογιστεί κανείς πως μαζί με τον Σισσέ είναι οι δύο πιο γυμνασμένοι παίκτες, αφού όλα αυτά τα χρόνια αγωνίζονται σε πολύ ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Ξαφνικά λοιπόν πήγαν και οι δύο στα «πιτς» και μάλιστα στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου.
Ακόμα ένα πολύ σημαντικό λάθος ήταν πως η ομάδα δεν πήρε έναν ακόμα επιθετικό. Αυτή την στιγμή αν υπάρξει κάποιος ακόμα τραυματισμός σε έναν από τους επιθετικούς, δεν υπάρχει άλλος να τους αντικαταστήσει, τραγικό για μία ομάδα του μεγέθους του Παναθηναϊκού. Επίσης, η οικονομικότερη επιλογή του Μπουμσονγκ αντί ενός πρωτοκλασάτου στόπερ μεγάλης αξίας, έχει δείξει ανησυχητικά δείγματα και αν συνεχίσει τις εμφανίσεις αυτές ο Γάλλος ίσως δεν είναι μακρινή εικόνα η επιστροφή στο δίδυμο Σαριέγκι-Καντέ (εφόσον ο Νιόπλιας επιμείνει στην επιλογή Κατσουράνη στα χαφ). Ο Ζαν Αλεν είναι καλός παίκτης, αλλά σε καμία περίπτωση ο Killer που έψαχνε ο Παναθηναικός.

Αν μπορεί να υπάρξει κάποια αλλαγή δεδομένων αυτή θα γίνει τον Ιανουάριο, όπου και μια μίνι προετοιμασία μπορεί να γίνει (σε καμία περίπτωση βέβαια οι παίκτες δεν θα επιστρέψουν στα περσινά επίπεδα), αλλά και κάποιες προσθήκες στο ρόστερ μπορεί να υπάρξουν. Δύσκολα όμως αυτές οι προσθήκες θα είναι υψηλού επιπέδου αφού δεν υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί παίκτες ελεύθεροι εκείνη την εποχή. Άρα θα μιλάμε για απλά μπαλώματα και στις δύο περιπτώσεις.



Υ.Γ. 1 Με ανοιχτό στόμα λέει έμεινε ο Εμπεν όταν είδε τα «νούμερα» των παικτών, υπομονή λοιπόν γιατί από ότι φαίνεται το κεφάλαιο τραυματισμοί μόλις άρχισε.

Υ.Γ. 2 Αν συνεχιστεί αυτή η εικόνα ο Νιόπλιας επιβάλεται να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες!

The Researcher






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου