Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Κωνσταντόπουλος Vs Πατέρας



                                                                                                                                                                       
Η σύγκριση των δύο προέδρων ήταν αναμενόμενη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, Σαφέστατα και δεν μπορεί να γίνει σύγκριση ανάμεσα σε έναν άνθρωπο που έχει αφήσει το στίγμα του με ένα επιτυχημένο έργο όπως ο Πατέρας, με έναν που δεν έχει περάσει ακόμα το κατώφλι της Παιανίας, θα ήταν άδικο άλλωστε. Το πρόβλημα είναι πως ο πήχης είχε ανέβει πολύ ψηλά. Λογικές και οι αντιδράσεις του κόσμου. Ο προβληματισμός, ήταν διάχυτος στις τάξεις των φίλων της ομάδας που μέχρι και σήμερα βομβαρδίζουν με mail τα αθλητικά sites. Το 70% των φίλων της ομάδας διαφώνησε με την πρόσληψη αυτή και σε συνδυασμό με τις προηγούμενες κινήσεις του Βαρδινογιάννη (Γόντικα αντιπρόεδρο, εκτελεστικές επιτροπές, και τεχνικούς διευθυντές που έχουν έρθει για να φέρουν έσοδα…) το κλίμα είναι πολύ βαρύ στις τάξεις των Πρασίνων.

Οι περισσότεροι συμπεράναμε πως η τοποθέτηση του ανθρώπου αυτού στον προεδρικό θώκο της ομάδας αποσκοπούσε στο να μπορέσει εκείνος να τρέξει το θέμα του γηπέδου (κάτι που δικαιώνει τον Βγενόπουλο όπου αν θυμάστε κατηγόρησε ανοιχτά τον Τζίγγερ για την αποτυχία του γηπέδου, δίκαια άλλωστε αφού είχε αναλάβει προσωπικά το θέμα αυτό ο μεγαλομέτοχος) που έχει μείνει στάσιμο εδώ και 2 χρόνια!. Ενώ από την άλλη έδινε σαφές μήνυμα πως η ομάδα του Παναθηναϊκού θα είναι εκτός παρασκηνίου, έτσι θα είναι άτοπο αν κατηγορήσει κάποιος (και) φέτος τους πρωταθλητές ότι κινούνται «υπόγεια».

Αν και εφόσον όλα τα παραπάνω ισχύουν τότε ο Τζίγγερ θα αναλάβει πιο ενεργό ρόλο πίσω από τον Κωνσταντόπουλο και θα τρέχει τα υπόλοιπα ζητήματα της ομάδας (για αυτό και επέστρεψε στο Δ.Σ. ίσως) κυρίως έξω-αγωνιστικά, η τριπλέτα Γόντικας-Φρειτας-Νιόπλιας τα αγωνιστικά και ο νέος πρόεδρος αυτά που ανέφερα παραπάνω (αφού μιλάμε για ενεργό δικηγόρο με βαρύ φόρτο εργασίας). Από την άλλη όμως ο Τζίγγερ πριν από λίγο καιρό είχε κάνει λόγο για πρόεδρο και όχι γλάστρα...

Το γεγονός είναι ένα, ότι ο Πατέρας στο μυαλό των φιλάθλων θα είναι πάντα Νο1 και αυτό γιατί μετά από τόσα χρόνια η ομάδα είχε βρει στο πρόσωπο του έναν άνθρωπο με κύρος, πυγμή και προσωπικότητα. Είχε βρει έναν ικανότατο ηγέτη όπου έμπαινε μπροστά στα δύσκολα και προστάτευε την ομάδα (όλοι θυμόμαστε την συνοδεία στο Καραϊσκάκη), έπαιρνε τις σωστές αποφάσεις όταν έπρεπε (απομάκρυνση Τεν Κατε σε ιδανική χρονική στιγμή) και γενικά είχε δημιουργήσει την εικόνα ότι ο Παναθηναϊκός πλέον ήταν πανίσχυρος και κυρίως κανείς δεν μπορούσε πλέον να τον αδικήσει (όπως συχνά γινόταν στο παρελθόν).



Υ.Γ. 1 Μπορεί η υπόθεση του νέου προέδρου να βγει σε καλό πάντως. Στην ΠΑΕ βλέπουν τις αντιδράσεις του κόσμου και ίσως έτσι θέλουν να δώσουν απαντήσεις.


Υ.Γ. 2 Θα φορεθεί πολύ το μπλουζάκι… Che-Pateras, όπως και να έχει…

The Researcher

1 σχόλιο:

  1. Έχεις καταντήσει [το λιγότερο] γραφικός.. τα ίδια και τα ίδια
    Βάλε τουλάχιστον καμιά φωτό..καλοκαιρινή να σπάσει η βαρεμάρα στο κωλο-blog σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή