Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Το κλείνουμε το μαγαζί;

Μεγάλη ανησυχία υπάρχει στις τάξεις των φίλων του Πρωταθλητή Παναθηναικού. Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία 10 χρόνια (από όσο θυμάμαι) όπου έχει μπεί ο Ιούλιος και οι διοικούντες στην Κ.Α.Ε δεν έχουν ολοκληρώσει τις βασικές κινήσεις στο ρόστερ της ομάδας. Φυσικά θα πρέπει να λάβουμε υπόψην πως είναι η πρώτη φορά που οι Πράσινοι έχουν τόσες εκκρεμότητες σε ανανεώσεις συμβολαίων βασικών παικτών και πως έχει προκύψει το μείζον θέμα της. Οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι έχουν βρεθεί σε δυσχερή θέση μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο φορολογικό θέμα, όπου με τα νέα δεδομένα το νούμερο φτάνει το εξωπραγματικό 80%!!! Οι στόχοι της ομάδας (όσον αφορά τις ανανεώσεις πάντα) δείχνουν να χάνονται ένας-ένας, ο Σπανούλης οδεύει προς το λιμάνι, ο Πέκοβιτς με βάση τα δημοσιεύματα δείχνει έτοιμος να ταξιδέψει στο ΝΒΑ, οι Νίκολας και Μπατίστ έχουν πολύ σοβαρές προτάσεις από μεγάλα club, ενώ ο Γιασικεβίτσιους έμεινε ελεύθερος. Το μόνο παρήγορο είναι ότι ο «Ζότς» και ο αρχηγός παραμένουν στην ομάδα, αλλά αυτό ίσως δεν φτάνει. Απο την άλλη οι Αγγελόπουλοι έχουν ένα σοβαρό πλεονέκτημα φέτος, αφού πλήν του Σπανούλη και του «Σόφο» (που σκέφτεται το ενδεχόμενο του ΝΒΑ) δεν έχουν άλλο νέο συμβόλαιο (κυρίως τόσο ακριβό) και από ότι γνωρίζουμε το νέο φορολογικό μέτρο «χτυπάει» τα νέα συμβόλαια και τις ανανεώσεις। Κακή συγκυρία αυτή για τους πράσινους, που ελπίζω να μην τους οδηγήσει σε επιλογές "φτηνότερων" παικτών γιατί πργματικά θα ήταν κρίμα να διαλυθεί μια ομάδα που απαρτίζεται απο ένα άρτιο ρόστερ λόγω ενός παρανοϊκού νόμου που ίσως και να θανατώσει το άθλημα.
Στην περίπτωση τώρα που ο Παναθηναϊκός ανανεώσει όλα του τα συμβόλαια και προσθέσει 2 τουλάχιστον καλοὐς παίκτες ισχυροποιείται σε τέτοιο βαθμό όπου μπορεί και να διεκδικήσει ένα ακόμα αστέρι, πράγμα δύσκολο όμως αυτή την στιγμή.

Γενικά η κατάσταση της ομάδας κρέμεται από μια κλωστή και επειδή η επιτυχία από την αποτυχία καμιά φορά απέχει πολύ λίγο, ελπίζουμε για το καλύτερο, όμως με βάση τα σημερινά δεδομένα δύσκολα κάποιος μπορεί να κάνει πρόβλεψη.



Υ.Γ. Το πιο ανησυχητικό αυτή την στιγμή είναι ότι οι Γιαννακόπουλοι φαίνεται να είναι εγκλωβισμένοι!

The Researcher

2 σχόλια:

  1. Οι Γιαννακόπουλοι το μονο πρόβλημα που έχουν είναι η αχαριστία του κόσμου που τους γύρισε την πλάτη για χάρη κάποιων αλεξιπτωτιστών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πληρωσουν, ο νομος ειναι μια χαρα, να παρει απο αυτους που εχουν, καποια στιγμη πρεπει να δουμε και περα απο την μυτη μας και να σκεφτουμε ποιο λογικα...Οσο για την ποιο πετυχημενη ομαδα του Ελληνικου Αθλητισμου θα την στηριζουμε ακομα και στην Α2!!!
    +1 στο σχολιο απο πανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή