Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Όλη η αλήθεια για τον V-Span

Έχει τραβήξει πολύ η ιστορία με τον Σπανούλη, με αποτέλεσμα να έχει καταφέρει να εκνευρίσει και τις δύο ενδιαφερόμενες πλευρές, αλλα το πρόβλημα δεν είναι το πότε θα απαντήσει αλλά το γιατί δεν το έχει ήδη κάνει!
Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο «V-Span» είναι δυσαρεστημένος, διότι δεν κλήθηκε από τους Γιαννακόπουλους πριν από το τέλος της χρονιάς, όπως ο Διαμαντίδης, για να γίνουν οι διαπραγματεύσεις που αφορούν στην ανανέωση του συμβολαίου. Μάλιστα φήμες αναφέρουν ότι ο Σπανούλης έχει μετατρέψει την υπόθεση σε σίριαλ γιατί θέλει να κάνει «καψώνια» στην διοίκηση του ΠΑΟ! Αντιλαμβάνομαι πως μπορεί να τον πείραξε μία τέτοια κίνηση εκ μέρους της διοίκησης, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ορισμένα πράγματα, όπως το ότι ο 3D είναι αρχηγός της ομάδας που σημαίνει πως έχει πάντα προτεραιότητα (ποτέ άλλωστε στο παρελθόν δεν ενοχλήθηκε κανένας παίκτης που πρώτος από όλους πάντα ανανέωνε ο Αλβέρτης). Επίσης η διοίκηση της ΚΑΕ πάντα του έδειχνε ότι είναι το ίδιο σημαντικός όσο ο captain της ομάδας και κυρίως ο Θανάσης όπου επανειλημμένα έχει δηλώσει την αδυναμία του και την εκτίμηση του στο πρόσωπο του Σπανούλη με πράξεις και όχι με λόγια! Να σας θυμίσω ότι το κλειστό συμβόλαιο του «Kill Bill» δεν προέβλεπε αποχώρηση πριν τη λήξη του, όμως ο Θανάσης τον άφησε να φύγει για τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ όταν ήρθε πρόταση, διότι δεν ήθελε να του στερήσει το όνειρο. Δεν είναι όμως μόνο αυτό, όταν ο ίδιος απογοητεύτηκε από αυτά που είδε στην Αμερική και ήθελε να γυρίσει η οικογένεια πλήρωσε και 550.000€ buy out για να τον φέρει πίσω! Από την άλλη δεν χρειάζεται να αναφέρω το πόσο εκτίναξε την καριέρα του η παρουσία του ίδιου στον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον (θέλω να) πιστεύω ότι αυτό το αναγνωρίζει και ο ίδιος. Για να είμαι ξεκάθαρος όμως επιβάλλεται να πω πως ο Σπανούλης είναι επαγγελματίας και αν όντως ισχύει αυτή η εξαιρετική πρόταση του Ολυμπιακού, τότε είναι λογικό να την αποδεχτεί και να συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί να εμπαίζει με τέτοιο τρόπο την ομάδα, τους φίλαθλους και κυρίως τους ιδιοκτήτες της που χρόνια του προσφέρουν. Όταν δεσμεύεσαι να απαντήσεις μία συγκεκριμένη ημερομηνία, επιβάλλεται να τηρείς την υπόσχεση σου , νομίζω πως μέτα απο όλα αυτά είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνει κάποιος!


Υ.Γ.1 Επειδή ακούω οπαδούς του Ολυμπιακού να αναφέρονται σε απαξίωση του παίκτη, θέλω απλά να απαντήσω πως κάτι τέτοιο έιναι ανακριβές, κάνεις δεν αμφισβητεί το πόσο μεγάλος παίκτης είναι ο V-Span, χωρίς αυτό όμως να σημαινει πως έκανε λάθος χειρισμούς!


Υ.Γ.2 Σωστά η ΚΑΕ έχει θέσει σαν ταβάνι το συμβόλαιο του Διαμαντίδη, κανένας παίκτης (ούτε στην Ευρώπη) δεν αξίζει παραπάνω από αυτόν…ή μήπως διαφωνεί κανείς;…


TheResearcher

3 σχόλια:

  1. ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ (ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ)
    ΜΕ ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. wow...!!! Τωρα μας ανοιξες τα ματια και μαθαμε ολη την αληθεια, να σαι καλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε παιδια, μηπως ξερει κανεις τι ωρα υπογραφει ο ΝΤΙΟΠ??
    ΜΠΑΠΑ-ΜΠΟΥΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή