Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Για του λόγου το αληθές…

Διάβασα τα σχόλια ορισμένων φίλων και είδα ότι πάνω-κάτω συμφωνούμε στα βασικά και κυρίως στο ότι αν ήθελαν να τα βρουν οι δύο μέτοχοι, θα καθόντουσαν face-to-face να συζητήσουν και να δώσουν τα χέρια. Δεν δικαιολογώ πρόσωπα και καταστάσεις διότι και εγώ για το καλό του Παναθηναϊκού ενδιαφέρομαι. Θέλω να επαναλάβω πως δεν αποκαλώ αποτυχημένο τον Τζίγγερ και Μεσσία τον Βγενόπουλο, ούτε έχω επιλέξει την μια πλευρά χωρίς να συμμερίζομαι τα πιστεύω και τις προθέσεις της άλλη. Όμως επειδή στη προκειμένη περίπτωση το θέμα μας έχει να κάνει με μια υπόθεση διαπραγμάτευσης, βλέπω τα γεγονότα καθαρά με επαγγελματικά κριτήρια (ίσως και λόγω της φύσης του επαγγέλματος μου). Για αυτό τον λόγο επαναλαμβάνω πως δεν μπορώ να παραβλέπω βασικές αρχές που έχουν να κάνουν με επιχειρηματικά .Ο Βαρδινογιάννης επικαλέστηκε την έκθεση της Deloitte για να μην μπουν ορκωτοί λογιστές στην ΠΑΕ. Είναι δυνατόν; Έχει γίνει ποτέ κάποια αγοραπωλησία του Ομίλου Βαρδινογιάννη ή οποιουδήποτε άλλου σοβαρού ομίλου, χωρίς να ακολουθούνται οι τυπικές διαδικασίες, όπως ο έλεγχος που αφορά στα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας; Δεν νομίζω! Θέλω επίσης να αναφερθώ για ακόμα μία φορά στην αποτυχημένη αποτίμηση που προέβλεψε πως με δεδομένη τη μείωση των τιμών στα εισιτήρια, (ενω υπολογίζεται να υπάρξει αύξηση περίπου 20%, που σημαίνει οτι τα διαρκείας θα εκτοξευθούν στα ३००००) Η Deloitte λοιπόν και η ανυποχώρητη θέση του Τζίγγερ στο θέμα της αποτίμησης που έκανε είναι το σημείο όπου κατά την γνώμη μου χάνει το «δίκιο» του ο μεγαλομέτοχος.



Υ.Γ. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επέλεξε να βαδίσει μόνος σε ένα δρόμο δύσβατο και ελπίζουμε όλοι να μπορέσει να ανταπεξέλθει για το καλό της ομάδας.

The Researcher

3 σχόλια:

  1. Ρε μαλακα μας δουλευεις...? Δεν ειναι αποτυχημενος ο Τζιγγερ...? χαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!
    Ρε μην κανεις κωλοτουμπες επειδη καποιοι σου την ειπαν, να πα να νανανα...αν δεν τους αρεσει!!!!Σε λιγο θα μου πεις οτι θα παρεις και διαρκειας...!ο σωφερακος ειναι ανικανος και τελος και για αυτο η οικογενεια για κακη μας τυχη του εδωσε την ΠΑΕ να ασχολειται οπως ειχε κανει και με τον θειο του, και αν θελετε να μαθενετε καποια πραγματα η οικογενεια ηθελε να αγορασει τον GAYro το 1979 απλα τους προλαβε ο κολλητος ο Νταϊφας και ετσι πηραν τον Παναθηναϊκο μας μεσα απο τα χερια των κοντων!ο Βγενο ειναι βαζελαρα μεγαλη εχει παιξει με την φανελα του συλλογου και μην ξεχναμε τι ηταν ο παππους του για τον Παναθηναϊκο μας! Αποχη απο το γηπεδο μεχρι να πουλησει η οικογενεια...Τζιγγερ πουλα!!!
    Υ.Γ. Ερχονται και τα πρωτα σαπακια του ΣοκοΦρειτας, ο Ροντριγκεζ στοπεραρα που βγαζει ματια με την εθνικη Περου στο Μουντιαλ και ο παγκοσμιος ''αγνωστος΄΄ ταλεντο 30 χρονων βαζιλιανος μεσοεπιθετικος Αλαν...
    Υ.Γ.2 Μην κανεις κωλοτουμπες George...
    Ξανθος Μακης aka Bigmike13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρασινοσκώληκα
    Είπα να μη σχολιάσω τις ασυναρτησίες σου αλλά μετά κι απ'αυτό το 2ο άρθρο [σε μια μέρα] δε μου αφήνεις και πολλά περιθώρια..
    1)θα ήθελα να συγχαρώ τα 2 παιδιά που διάβασαν το άρθρο σου και είχαν το κουράγιο μετά να σχολιάσουν κι απο πάνω..
    2)ποια είναι η "φύση του επαγγέλματός σου" που σου δίνει και το δικαίωμα να επιχειρηματολογείς για τον αερετζή εν δυνάμει πρόεδρό σου? γιατί το να γράφεις 2 φορές την ημέρα σε blog εμένα δεν μου μοιάζει και πολύ επαγγελματικό..
    3)μας έχεις ζαλίσει τον έρωτα με τον τζίγγερ!επίσης μας έχεις καρουλιάσει με τον αερητζή εν δυνάμει!εφαγε απ τον ΟΤΕ, έφαγε απ την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, άντε να φάει κι απ την πανάθα να ησυχάσεις, αυτό θες?
    4-και τελευταίο γιατι βαρέθηκα κιόλας) η Deloitte είναι απ τις μεγαλύτερες, εγκυρότερες και πιο αναγνωρισμένες εταιρίες στον χώρο της ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ??
    Ο γνωστός-άγνωστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pssst γνωστε-αγνωστε...η delloite μια απο τις εγκυροτερες και αναγνωρισιμες εταιρειες παγκοσμιως...χαχααχαχαχχαχαχαχ? Εβγαλες βιζα για Αλβανια ρε συ...? Και να σου πω παρε αππο τωρα εισητηριο για τον επαναληπτικο γιατι προβλεπετε οτι οι Αλβανοι θα κανουν sold out στο λυωμενο!!! Αντε γεια και φφφφααααππππππ!!!
    Ξανθος Μακης aka Bigmike13

    ΑπάντησηΔιαγραφή