Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Περίεργα πράγματα

Μεγάλο μυστήριο το τι συμβαίνει στην ΠΑΕ τον τελευταίο καιρό και δεν ακούγονται υποψήφια ονόματα για πρόεδρο. Από ότι φαίνεται ο Τζίγγερ –με τα δικά του λάθη- έχει φτάσει σε αδιέξοδο. Από την μία γνωρίζει ότι αν εκλέξει πρόεδρο από την δική του πλευρά θα είναι γλάστρα (κάτι που ο ίδιος έχει απορρίψει με δικές του δηλώσεις!) και συνάμα λάθος επιλογή. Από την άλλη όλες οι επιλογές οδηγούν σε αδιέξοδο, οι Γιαννακόπουλοι έχουν αρνηθεί, και κανένας εκπρόσωπος από τις πλευρές των Πατέρα και Βγενόπουλου δεν μπορεί να «αντέξει» την θέση του προέδρου. Μέσα σε όλα αυτά δεν βλέπω να αλλάζει κάτι και στην στάση του Πατέρα (αν δεν αποδεχτούν τους όρους του, με κυριότερο αυτόν της «λασπολογίας» αλλά και άλλων που δεν γνωρίζουμε!!!) ούτως ώστε να θέσει ξανά υποψηφιότητα. Έτσι λοιπόν ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση όσον αφορά τις αποφάσεις του για το μέλλον της ομάδας, κάτι που πιστεύω πως δεν περίμενε να πάρει τέτοιες διαστάσεις.
Επίσης δεν θα μπορούσα να αφήσω ασχολίαστη την κίνηση «τακτικής» του Βγενόπουλου ο οποίος πλέον θα εκπροσωπείτε από τον παλιό μας γνώριμο κο.Μαυροκουκουλάκη στο νέο Δ.Σ., η κίνηση αυτή με προβλημάτισε και με έβαλε σε σκέψεις. Η λογική μου λέει πως αυτό έγινε σαν μια μορφή επαναπροσέγγισης (ίσως) της πλευράς Βαρδινογιάννη βάζοντας έναν άνθρωπο γνώριμο στην οικογένεια με προϊστορία και μεγάλη προσφορά στην ομάδα αλλά και συνάμα πολύ συμπαθεί. Από την άλλη βέβαια τελειώνει και τα σενάρια περί οριστικής αποχώρησης του Mr. MIG από την Π.Α.Ε. Τέλος, είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι από εμάς θα έχουν σκεφτεί ένα ενδεχόμενο επιστροφής του Πατέρα στην προεδρία, κάτι που δεν είναι πολύ εύκολο γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πως ο Τζίγγερ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την παραίτηση Πατέρα θα πει «Sorry…γράψτε λάθος» όσον αφορά τις επιλογές του και να τους καλέσει όλους να κάτσουν ξανά στο ίδιο τραπέζι και να τα βρούνε. Περιμένουμε λοιπόν όλοι να δούμε τι τέλος θα έχει αυτή η ιστορία που μας έχει κουράσει τόσο πολύ!

Όσον αφορά τα υπόλοιπα θέματα, δηλαδή του τεχνικού διευθυντή αλλά και βέβαια των μεταγραφών από ότι φαίνεται θα έχουμε εξελίξεις μετά την εκλογή του νέου Δ.Σ. και φυσικά του προέδρου. Δυστυχώς οι εξελίξεις στην οργάνωση της ομάδας θα καθυστερήσουν και άλλο, αλλά τουλάχιστον αυτή την φορά λειτουργούν ορθολογικά στην Π.Α.Ε και δεν κάνουν μεταγραφές χωρίς τεχνικό διευθυντή και χωρίς καν πρόεδρο.

The Researcher

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου