Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Τέρμα οι δικαιολογίες!


Μετά από όσα ζούμε κάθε Κυριακή στο ποδόσφαιρο ήρθε η ώρα να ζήσουμε και ένα ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ στο μπάσκετ με τους Αδελφούς Ηθικοπουλους  να παίρνουν μια «μεγάλη νίκη»… στα χαρτιά συνεχίζοντας την παράδοση και την ιστορία αυτού του σωματείου!

Εκτός από την γελοία διαδικασία (το μπαλάκι του εισαγγελέα σε ΑΣΕΑΔ και πίσω) πρέπει να τονίσω πως δεν έχει παρθεί ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ τέτοια απόφαση στην ιστορία του Μπάσκετ και όλα αυτά από το… πράσινο ΑΣΕΑΔ και το Πειθαρχικό Δίκαιο της ΕΟΚ, ξέρετε, του άρρωστου και Πράσινου Βασιλακόπουλου!!!

ΟΙ μάσκες έπεσαν λοιπόν, ο Ολυμπιακός έβαλε το αυτογκόλ της ιστορίας του και πλέον δικαιολογίες δεν υπάρχουν, ούτε για το ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ούτε για το ΠΑΡΟΝ και πολύ περισσότερο για το ΜΕΛΛΟΝ! Ποιος μπορεί να μιλήσει για πράσινες παράγκες, ποιος μπορεί να καλύψει όλες αυτές τις φάπες που έχει φάει ο Ολυμπιακός τόσα χρόνια και με ποιο τρόπο πλέον;;;  Τα ψέματα τελείωσαν  για τους γαύρους για ένα… κυπελλάκι, όπως πει και ο ηγέτης-των βολών-Σπανούλης.

 Η ουσία είναι μια, αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια κάτι που δεν αμφισβητείτε ΟΥΤΕ από τον Ολυμπιακό, το θέμα είναι ΗΘΙΚΟ και κατά πόσο καλά αισθάνονται οι Ηθικόπουλοι που κέρδισαν ένα ματς που προκάλεσε τριγμούς, τραμπουκισμούς μέχρι και την απόλυση του προπονητή τους! Αν πραγματικά ήθελαν το καλό του αθλήματος και την δικαίωση απέναντι στην όλη συμπεριφορά του Γιαννακόπουλο όλα αυτά τα χρόνια, δεν θα κατέβαιναν στον ημιτελικό και θα έδιναν απαντήσεις ακόμα και στους πιο δύσπιστους για τις προθέσεις τους! Η στέρηση όμως είναι κακό πράγμα…

Υ.Γ. 1 Ο Ολυμπιακός σαν σύλλογος ουδέποτε είχε πρόβλημα να πάρει παιχνίδια ή ακόμα και τίτλους στα χαρτιά και όσες φόρες το έκανε, κόσμος και Διοίκηση ήταν υπερήφανοι γιατί… δικαιώθηκαν. Προφανώς η λέξη «δικαίωση» είναι κάτι τελείως διαφορετικό για αυτούς από ότι για όλους τους υπόλοιπους!  


Υ.Γ.2 Επειδή όμως μου αρέσει να τα λέω όλα, ήταν ΜΕΓΑΛΟ λάθος που πήγε ο Γιαννακόπουλος στο γήπεδο –ανεξάρτητα από την απόφαση- αλλά και γενικά όλη η συμπεριφορά του όλο αυτό τον καιρό! Αφού τους χορεύει ΜΕΣΑ στο γήπεδο ΚΑΘΑΡΑ κ ΜΑΓΚΙΚΑ (φάνηκε και στον ημιτελικό) με ότι ομάδα και αν έχει, δεν χρειάζεται να προκαλεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου