Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

Καλομάθατε ε; Τα κεφάλια πάλι μέσα λοιπόν!


Δεν πέρασε παρά μόλις ένας χρόνος από τότε που η ομάδα βρισκόταν ακριβώς στην ίδια κατάσταση με τώρα και άρχισαν οι γκρίνιες στο πράσινο στρατόπεδο. Σχεδόν ένα χρόνο πριν  είχα επισημάνει κάποια πράγματα για το μέλλον της ομάδας και πόσο δύσκολο είναι το project που έχει αναλάβει ο Γιάννης Αναστασίου και η Διοίκηση. Πραγματικά όμως δεν πίστευα πως θα ήταν τόσο προφητική η Ανάρτηση αυτή ( http://sport-lab.blogspot.gr/2013/09/blog-post_26.html).

Κάποιοι φαίνεται «καλόμαθαν» με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας πέρσι (λογικό) και μέσα σε ένα χρόνο ξέχασαν την κρίσιμη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ΑΚΟΜΑ ο σύλλογος και σίγουρα δεν έχουν συνειδητοποιήσει πως αυτό θα το ζήσουμε και τα επόμενα 3 χρόνια. Δηλαδή στενό budget για ελάχιστες μεταγραφές, παίκτες περιορισμένων δυνατοτήτων (ή λαχεία αν θέλετε), νεανικό ρόστερ και με στόχο πάντα την είσοδο στα πλέιοφ που οδηγούν στο Γιουρόπα και την οικονομική εξυγίανση, αυτό θα είναι το ταβάνι. Για αυτό τον λόγο τους ΞΑΝΑ προτείνω να μας αφήσουν ήσυχους και να επιστρέψουν σε καμία 3ετία να το παίξουν Παναθηναικάρες.
Δεν ξέχασαν το τόπι..
Στο αγωνιστικό κομμάτι λίγη υπομονή θέλει και θα ξαναδούμε την μπάλα που είδαμε πέρσι, δεν ξέχασαν το τόπι οι παίκτες. Η απώλεια του Μπέργκ είναι τεράστια και φαίνεται, παίκτες να την ποιότητα του να την καλύψουν δεν υπάρχουν, οι Πράσινοι δεν έχουν την πολυτέλεια να έχουν 2-3 παίκτες της κλάσης του, ο Πράνιτς είναι (και) φέτος άφαντος! Το ότι είδα σκασμένους παίκτες αυτή την εποχή επίσης φυσιολογικό, άλλωστε όταν «ρολάρισε» η ομάδα πέρσι είδαμε πως έσκαγε τους
αντιπάλους στο τρέξιμο, λέτε να άλλαξε κάτι στην προετοιμασία από πέρσι; Δύσκολο.
Είναι ΚΑΙ οικονομικό το θέμα ενίσχυσης
Το ότι ο Αναστασίου δεν πήρε ακόμα 1-2 παίκτες δεν ήταν τελείως λάθος (η προσωπική μου εκτίμηση).  Από το να πάρει έναν ακόμα παίκτη «λαχείο» -αφού λεφτά δεν υπάρχουν- και να πάνε χαμένα ακόμα και αυτά τα λίγα, τότε καλύτερα να στηρίξει αυτούς που ξέρει. Ναι, είναι εμφανής η έλλειψη του Αμπέιντ (σε ταχυδύναμη και σκοράρισμα) αλλά η αναμονή για την απόκτηση του ήταν ένα ρίσκο (αλα Μπεργκ) που δεν έπιασε ΚΑΙ αυτό λόγο έλλειψης χρημάτων. Όταν λοιπόν κάποιοι συνειδητοποιήσουν τα τωρινά αλλά για τα επόμενα 2 (τουλάχιστον) χρόνια οικονομικά δεδομένα της ομάδα, θα καταλάβουν πως το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι υπομονή και στήριξη, αλλιώς είπαμε, ας μας αδειάσουν την γωνιά… απλά!
Η βλακεία είναι ανίκητη!
Ναι το διαβάσαμε κι αυτό στην σανο-φυλλάδα ο Παναθηναϊκός είναι η ντροπή της Ελλάδας. Τελικά η βλακεία (στην περίπτωση σας λέγεται ΜΑΛΑΚΙΑ!!!) είναι ανίκητη. Έχετε το ΘΡΑΣΟΣ να ΚΡΙΝΕΤΑΙ  την τωρινή κατάσταση του Παναθηναϊκού που παίζει με τα πιτσιρίκια του έχοντας κάνει ολικό Restart για τις Ευρωπαϊκές του εμφανίσεις, όταν εσείς τρώγατε 7αρες με Καρεμπέ, Τζιοβάνι, Τζόρτζεβιτς, Καστίγιο; Πραγματικά αν υπήρχε όργανο μέτρηση της… ΜΑΛΑΚΙΑΣ, θα το είχατε τερματίσει βλήματα!

Και να θυμάστε πρόβατα, ότι γράφει δεν ξεγράφει…


Υ.Γ. Ξεμύτισαν πάλι οι Τζιγγερικοί σαλίγκαροι, δεν τους έφταναν οι φάπες που έφαγαν πέρσι, φαίνεται θέλουν κι άλλο. Πόσο αξιολύπητοι είναι όταν κρατάνε την… «σημαία» του Τζίγγερ ψηλά, όταν ακόμα και οι γαύροι  πέρσι παραδέχτηκαν όλα όσα έκανε ο Παναθηναϊκός. Όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσουν πως ο Τζίγγερ τελείωσε (ευτυχώς) και όχι μόνο δεν θα γυρίσει, αλλά ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΥΡΊΣΕΙ τόσο το καλύτερο για αυτούς, αλλιώς ας αλλάξουν ομάδα… τόσο απλά! 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου