Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Κόκκινος ο Μάντζαρης!!!


Το ΜΠΑΜ του καλοκαιριού πραγματοποίησαν οι αδελφοί Ηθικόπουλοι κρατώντας στο ρόστερ τους έναν… δικό τους παίκτη! Οι καρπαζοεισπράκτορες από τον Πειραιά παρουσίασαν σαν νίκη επί την Παναθηναϊκού την ανανέωση του συμβολαίου του προκαλώντας ενθουσιασμό στα πρόβατα και άφθονο γέλιο σε εμάς.

Όσοι παρακολουθείτε τα δρώμενα στο μπάσκετ θα γνωρίζεται πολύ καλά πως μετά την άρνηση της διοίκησης του Ολυμπιακού να πουλήσει τον παίκτη στους Πράσινους (ο Παναθηναϊκός έκανε ΟΝΤΩΣ επίσημη και σοβαρή πρόταση για την αγορά του παίκτη) εκείνοι σταμάτησαν να ασχολούνται ουσιαστικά μαζί του, άλλωστε αυτό αποδεικνύεται και από το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι ο Εξάστερος ολοκλήρωσε την 5άδα των γκαρντ του με την ανακοίνωση απόκτησης του Μποχωρίδη.
Υ.Γ.1 Αυτό που κατάφερε βέβαια ο Γιαννακόπουλος είναι να τον… ανανεώσουν με τα διπλά λεφτά τα κορόιδα.. Άντε… ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!
Υ.Γ.2 Το μόνο κακό είναι πως ο Μάντζαρης θα ήταν ένα πολύ καλό μπακ απ του Λούντζη!... εντάξει πλάκα κάνω, μιλάμε για έναν πολύ καλό παίκτη τον οποίο εγώ προσωπικά ήθελα εδώ και καιρό στο Παναθηναϊκό, να τα λέμε όλα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου