Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Μπασκετάκι ή … Ποδοσφαιράκι;



Ο Ολυμπιακός έκανε το Repeat, μεγάλη μαγκιά και μπράβο του, (είχα εκφράσει τον σεβασμό μου και για το περσυνό Ευρωπαϊκό) έτσι για μία ακόμα φορά απεδείχθη ότι το Μπάσκετ είναι δίκαιο άθλημα και κερδίζει (σχεδόν) πάντα ο καλύτερος και ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στο Final 4!

Έτσι μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια αναγκάστηκαν οι περισσότεροι να κάνουν μια μεγαλοπρεπέστατη κωλοτούμπα για όσα γραφικά σχόλια έκαναν περί εύνοιας του Παναθηναϊκού, αλλά και για το άθλημα γενικότερα. Είδαν πως ο Μπασκετικός χώρος που είναι καθαρός από παράγκες, ΣΤΗΜΕΝΑ, βρώμικα στοιχήματα και οτιδήποτε άλλο περιβάλει το σιχαμένο Ελληνικό ποδόσφαιρο μας μπορεί να δώσει μεγάλες χαρές και πολύ περισσότερο υπερηφάνεια διότι όταν φτάνεις στην κορυφή του γνωρίζεις πως το έχεις κάνει με το σπαθί σου.
Τελικά μήπως το Μπάσκετ δεν είναι Μπασκετάκι; Τελικά μήπως το Ποδόσφαιρο ΕΙΝΑΙ… ποδόσφαιράκι; (έτσι όπως το κατάντησαν κάποιοι;). Ευτυχώς τα φέρνει καμιά φορά έτσι η ζωή και αναγκάζει κάποιους να «γλύφουν» εκεί που λίγο πριν «έφτυναν», ίσως αυτό να είναι και το μεγαλύτερο μάθημα για αυτούς αλλά και η μεγαλύτερη δικαίωση για εμάς τους υπόλοιπους!


Υ.Γ. Καρλ Ηαινς: Τον έχω κρίνει άδικα πολλές φορές από τότε που ήρθε στην χώρα μας, αλλά πλέον έχει κερδίσει τον σεβασμό μου σαν παίκτης, ένα μεγάλο RESPECTστον καλύτερο παίκτη του Ολυμπιακού μετά τον Παπανικολάου και τον Σπανουλη…

1 σχόλιο: