Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Delete and… Restart!




Η φετινή σεζόν τελείωσε για τον Παναθηναϊκό με τον χειρότερο τρόπο, αφού η αποτυχία της ομάδας να βγει στην Ευρώπη, θα της στερήσει ένα πολύ σημαντικό ποσό που θα την βοηθούσε να βγάλει την επόμενη χρονιά.

Την αυτοκριτική την έχω κάνει πολλές φορές, οι ευθύνες ανήκουν σε όλους (διοίκηση, προπονητές αλλά και παίκτες που έχουν και το μεγαλύτερο ποσοστό), από την άλλη όμως δεν ξεχνώ και την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα από τους διαιτητές όλη την χρονιά, όπως για παράδειγμα τα 2 τελευταία παιχνίδια με δύο ΜΑΡΣ πέναλτι που θα μας έδιναν (τουλάχιστον) 4 βαθμούς και το πλεονέκτημα για την είσοδο στην πεντάδα.

Το θέμα που «καίει» όμως είναι το αύριο του Παναθηναϊκού και πως θα χτιστεί η ομάδα. Δεν ασχολούμαι καν με περιπτώσεις τύπου Αναστασίου, η ομάδα θέλει έναν ΚΑΛΟ ΠΡΠΟΝΗΤΗ και όχι λύσεις με πρώην ποδοσφαιριστές ή ανθρώπους που απλά είναι αρεστοί στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Πρέπει να σταματήσουν οι δημόσιες σχέσεις στο κομμάτι αυτό και να προχωρήσουν σε συνεργασίες με ανθρώπους που θα δώσουν πραγματικές λύσεις και επιλογές στην ομάδα.  Για παράδειγμα ο Ρότσα που έφυγε (για αγνώστους ακόμα λόγους) ήταν  ιδανικός, με γνώσεις για το ποδόσφαιρο, την εγχώρια και Λατινική αγορά, αλλά και την σωστή «εκμετάλλευση» των ταλέντων της Παιανίας, ο Αργεντινός πιστεύω θα μπορούσε να χτίσει τον Παναθηναϊκό του αύριο με πολύ χαμηλό budget, κρίμα που «κάηκε» έτσι απλά.

Εγώ αυτό που θέλω να δω του χρόνου είναι μια νέα αρχή, να μπουν οι βάσεις για κάτι καλό στον Παναθηναϊκό. Να χτιστεί μια ομάδα με βάσει τους νέους παίκτες (Έλληνες και ξένους που προσωπικά θεωρώ αξιόλογους) όπως τους Μαυρία, Χουχούμη, Αποστολόπουλο, Ντίνα, Σισσοκό, Πίντο, Σό, Ζέκα και σε συνδυασμό μα κάποιους πιο έμπειρους παίκτες (Φιγκερόα, Σειταρίδη, Βιτόλο) αλλά και ορισμένες προσθήκες (νεαρών κυρίως) παικτών να δημιουργήσουν ένα αξιόμαχο σύνολο που με όπλο την γεμάτη Λεωφόρο δεν θα χαρίζει τίποτα και σε κανέναν! Εγώ μια τέτοια προσπάθεια θα την στηρίξω, είναι κάτι που θα με κάνει να αγοράσω διαρκείας και να πάω στο γήπεδο!

Όχι άλλα λάθη λοιπόν, η ομάδα χρειάζεται να κάνει ένα delete σε ότι έχει γίνει μέχρι τώρα και να κάνει restart… Σε αυτή την προσπάθεια οφείλουμε να είμαστε ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ!!!

Υ.Γ.1 Ευτυχώς αποκλειστήκαμε πριν από το Ντέρμπι, γιατί για να είμαι ειλικρινής δεν θα ήθελα καθόλου να έχουν την χαρά οι γαύροι να μας στερήσουν την έξοδο στην Ευρώπη και να έχουν να το λένε, το κάναμε μόνοι μας.

Υ.Γ.2 Θα το πω ξανά και ξανά, καλή και χρήσιμη η αυτοκριτική αλλά αυτή η προκλητική συμπεριφορά των διαιτητών απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι δεν αντέχετε, είμαι σίγουρος όμως πως του χρόνου στην Λεωφόρο θα αλλάξουν τα πράγματα… ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΡΟΠΟ Η… ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!!!

Υ.Γ.3 Για όποιον έχει αμφιβολίες, μπορώ άνετα να του ονοματίσω που και πότε «έχασε» βαθμούς ο Παναθηναϊκός  αν αυτοί ήταν αρκετοί να μπει η ομάδα Play off.

Υ.Γ.4 Δεν είναι απαραίτητα κακό η μη συμμετοχή το ΠΑΟ στην Ευρώπη, ας βγουν λοιπόν τα παραρτήματα στην Ευρώπη, να μαζέψουν όλοι μαζί… μηδέν βαθμούς και χρονιά που θα παίζει ο διορισμένος προκριματικά είναι πολύ κοντά….

5 σχόλια:

  1. Οι παίχτες έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό ευθύνης;

    Προκλητική η συμπεριφορά των διαιτητών απέναντι στον ΠΑΟ;

    Μάλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι φίλε μου, οι παίκτες έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης, δεν είναι χειρότεροι από κανέναν Αναστασακο και κανέναν Βασιλείου,αυτοί τους έδωσαν το δικαίωμα... όσο για την διαιτησία  φάση προς φάση μπορώ να σου αποδείξω πως ο ΠΑΟ έχει χάσει πάνω από 12 βαθμούς...

      Διαγραφή
  2. Γιατί ρε φίλε, αμφιβάλεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Researcher my ass!
    ΠΟΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

    http://www.eparousia.gr/2013/04/%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%8D%CE%B6%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%86%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BB%CE%B5%CF%89%CF%86/

    ΑπάντησηΔιαγραφή