Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Ζοτς... Reloaded!




Ο Researcher έψαξε το θέμα και οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο Ζοτς είναι κοντά στην επιστροφή του στον πάγκο του "εξαστερου". Η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει αποσπάσει το αρχικό «οκ» από τον Ομπράντοβιτς και από ότι φαίνεται το καλοκαίρι ο Σέρβος θα επιστρέψει για να κτίσει μια νέα αυτοκρατορία!

 Τα σημάδια τον τελευταίο καιρό έγιναν πιο έντονα, με αποκορύφωμα τις δηλώσεις του νυν προπονητή της ομάδας Αργύρη Πεδουλακη ότι "σε περίπτωση που ήθελε να επιστρέψει ο Ζοτς θα... του έδινε τα κλειδιά". Ίσως έτσι βέβαια δικαιολογείτε και η εμμονή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να φέρει πίσω τον Φωτση, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι πρόκειται για αγαπημένο παιδί του Σέρβου. Μάλιστα οι αλλαγές που θα κάνει στο ρόστερ φημολογείται πως δεν θα είναι πολλές αφού αρκετοί παίκτες του Παναθηναϊκού ταιριάζουν στην φιλοσοφία του!

 Η ίδια "πηγή" όμως με ενημέρωσε επίσης πως η επιστροφή του μπορεί να χαλάσει σε περίπτωση που υπάρξει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, η οποία μάλιστα υφίσταται!

 Ο χρόνος θα δείξει λοιπόν αν θα δικαιωθούμε η όχι και αν θα επιστρέψει ο Ζοτς στην πιο επιτυχημένη ομάδα που έχει αναδείξει ποτέ ο Ελληνικός αθλητισμός, στην ομάδα που ο ίδιος έκανε και έγινε μαζί της μύθος!


 


21 σχόλια:

  1. Λες και αν γυρίσει θα είναι δικαίωση για σενα.. κόλλημα που έχεις με την δικαιωση ομως...αντε να την βρεις μια φορά μπας και ησυχασουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εαν γυρισει ο Ζοτς,σιγουρα ο Researcher το ειπε και οχι εσυ Ανωνυμε Ολυμπιακε.Και για τους Παναθηναικους εχει τεραστια σημασια αυτη η ειδηση γιατι μιλαμε για τον πρωτεργατη της αυτοκρατοριας(εντος-εκτος κι επι τ'αυτα).Απο εκτός εχεις μια μικρη ιδέα και συ (μιλαω αποκλειστικα για μπασκετ..),εαν ξαναρθει ομως θα μεινεις με το ''κι επι τ'αυτα''ξανα..οποτε βρες εσυ καλυτερα τι πραγματικα σε χαλαει η κανε ενα δικο σου blog που δε θα γραφεις τπτ και θα εισαι ησυχος.Εαν εισαι παο πες μου:πας καλα?

      Διαγραφή
    2. Το όνομα ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΏΠΗΣ σου λέει κάτι;

      Διαγραφή
  2. Φίλε Μάρκο ο συγκεκριμένος ανώνυμος έχει ένα θεματάκι, επειδή έπεσα μέσα που έπαιξε μπάλα ο Γιουρκας, αυτό τον τσουζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον μετριότατο φετινο παναθηναικο ο γιουρκας φαίνεται πως παιζει μπαλα..είναι πως θέλει να το βλέπει κανείς (για να νοιωθει και δικαιωμένος)...

      Διαγραφή
  3. ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ!!! ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΖΗΣΗΣ, Ο ΦΩΤΣΗΣ Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΑΡΤΖΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 8 ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ Η ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην παίζετε με τέτοια θέματα..Αν έχεις όντως έγξυρες πηγές πες το μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θες έγκυρες πηγές πήγαινε σε κανένα έγκυρο blog φίλος. .

      Διαγραφή
  5. ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΙΟΤΙ Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΠΑΡΤΙΖΑΝ, ΤΗ ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΥΕ. ΤΩΡΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΒΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ Ο ΖΟΤΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ( ΤΑ 3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΑΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΚΑΙ ΣΠΕΡΣ. ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΆΛΛΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ..ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ.ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδιά σας βλέπω που προβληματιζεστε με τα γραφόμενα του researcher...ήμαρτον! ο ανθρωπος ειναι απλα αντι ολυμπιακος και φαινεται εχει προσωπικο προβλημα με τον Μαρινακη και την κυρια Ειρήνη, ας ασχοληθούμε με κατι αλλο καλύτερα παρακαλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά, καταρχάς να σας πω πως αν δεν ήταν σοβαρή η πηγή μου δεν θα το έγραφα καθόλου, χωρίς όμως αυτό να εξασφαλίζει 100% την επιστροφή του μεγάλου Ζοτς! εγώ απλα μετέφερα την είδηση απο κοντινο του προσωπο.
    Όσων αφορά τον Γιουρκα που λέει και ο κομπλεξικός δικέφαλος ανώνυμος ααυτή την στιγμή παίζει στο 40% αν έπαιζε στο 80 πολύ απλά δεν θα ήταν στον Παναθηναϊκό...
    Εγώ πάντως θα ήθελα για έναν ακόμα λόγο να ξανά δω τον Ζοτς πίσω και αυτός λέγεται Σοφοκλής Σχορτσιανιτης, το έχω γράψει πριν πάει στην Μακαμπι ότι στα χέρια του Ζοτς θα γίνει Πυρηνικό όπλο!

    http://sport-lab.blogspot.gr/2010/07/greensofo.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θα γυρισει και ο Γκαλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν γυρίσει ο Γκάλης πρέπει να γυρίσει και ο Σιγαλας για να του κάνει καποιος 10-15 φάουλ κάθε παιχνίδι!!! Ε ανώνυμε γαυρακο; τι έγινε τσούζει ακόμα και η ιδέα της επιστροφής του Ζοτς;!!!
    Φαπ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι σημαίνει φαπ ρε φίλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι η φάπα που Ρίχνω στα γαυρακια φίλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εσυ ρίχνεις φάπες κι εμείς σου ριχνουμε τσαπου βαζελακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ωραίο επίπεδο πρεσβευεις ρε blogger..
    O original ανωνυμος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι εγινε ρε researcher,παγωσε λιγακι το θεμα Ζοτς ή μου φιανεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή