Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Βαγγέλη, Ευρώπη να βγούμε;...




Μια ακόμα παρωδία ζήσαμε χθες το βράδυ στην Ελληνική Super Λίγδα, δεν ξέρω πραγματικά που θα φτάσει αυτή η κατάσταση και πόσο ακόμα θα την υπομείνουμε! Από ότι φαίνεται δεν  φτάνει στον Βαγγέλη Μαρινάκη ότι ο Παναθηναϊκός είναι διαλυμένος, μάλλον δεν είναι αρκετή η διαφορά των 16 βαθμών  από τον διορισμένο, ούτε πως το έλλειμμα των 28 εκατ. ευρώ θα πνίξει σύντομα την ΠΑΕ. Ίσως όμως το τελευταίο είναι και το.. κλειδί της υπόθεσης!

Η χρονιά που μας έρχεται θα είναι η πιο δύσκολη, διότι η «Παναθηναϊκή συμμαχία» απέτυχε οικονομικά και η μόνη πηγή εσόδων για την νέα σεζόν θα είναι τα διαρκείας και τα χρήματα της ΟΥΕΦΑ (εφόσον ο Παναθηναϊκός καταφέρει να βγει Ευρώπη), αυτό λοιπόν προσπαθεί να πετύχει ο Μαρινάκης και η παρέα του (Μώραλης, Σαρρής) την μη συμμετοχή μας στα play off, κάτι που θα οδηγήσει τους Πράσινους σε οικονομικό (και πιθανότατα Οριστικό) αδιέξοδο!

ΝΑΙ ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός  χθες (δεν ήταν βέβαια χειρότερος από ότι τα προηγούμενα ματς επί Φερειρα), αλλά όταν μια ομάδα έχει περιορισμένες δυνατότητες και της ακυρώνεις γκολ με ανύπαρκτο οφ Σαιντ (στο 0-0), της δίνεις ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πέναλτι (όπου γίνεται το 2-0), την αφήνει και με 10 παίκτες (ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ 2η κίτρινη στον Ζεκα) πως να το γυρίσει;;; και γιατί δηλαδή ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει υπερβάσεις για να (αποδεικνύει πως αξίζει) κερδίζει, ενώ άλλοι σπρώχνονται (όταν μας τα πρήζουν πως έχουν ομαδαραγια…5-0 όλα τα ματς!)

Ίσως επειδή τα παραρτήματα πρέπει να ανταμειφτούν για τις υπηρεσίες που προσφέρουν (εδώ και χρόνια) και αυτό θέλουν να γίνει μέσω της εξόδους τους στην Ευρώπη, οι θέσεις είναι μετρημένες και από ότι φαίνεται ο Παναθηναϊκός δεν χωράει, είναι όλες καπαρωμένες! 

Για αυτό τελικά αναρωτιέμαι αν πρέπει να ρωτήσουμε τον Βαγγελα που τα κανονίζει όλα, Ευρώπη θα μας αφήσεις να βγούμε;…Pleeeeeeeease….

Υ.Γ.1 Αν δεν προκύψουν τίποτα Κορμοράνοι ΚΑΙ για την επιστροφή μας στην Λεωφόρο, θέλω να δω πως θα δίνουν τέτοια πέναλτι εκεί μέσα, θα πρέπει να στέλνει «Ρώσους και Αλβανούς» ο Χοντρός (όπως είχε πει και ο Μπέος) για να τους φυγαδεύει…

Υ.Γ.2 Ανακάλυψαν λέει και επεισόδια με την αστυνομία, μήπως ετοιμάζουν και καμία τιμωρία για να παίξει ο Γανυμήδης σε άδειο γήπεδο; Μήπως να τους πάμε και τους τρεις βαθμούς σπίτι καλύτερα να μην ξοδεύουν και βενζίνη!

Υ.Γ.3 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ο Τοτσε ΗΤΑΝ Off side, το έδειξε η...NOVA!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου