Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Μόνο εσύ μπορείς!




Το εγχείρημα του Αλαφούζου είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί, κυρίως λόγο της πολύ δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην χώρα μας. Παρόλο που δεν γνωρίζω τον τρόπο που σκοπεύει να εμπλακεί με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού ο εν λόγο επιχειρηματίας (αναμένουμε τις επόμενες ημέρες την επίσημη τοποθέτηση του!) δεν με βρίσκει αντίθετο αφού τα πράγματα δείχνουν να είναι πολύ δύσκολα όσον αφορά τις σχέσεις των μετόχων και κατ’ επέκταση το μέλλον της ομάδας αφού δεν βλέπω να ρίχνει κανένας νερό στο κρασί του ώστε να βρεθεί λύση.
Το εγχείρημα του Αλαφούζου με την Λαϊκή βάση μπορεί να φανεί εφικτό εφόσον βρεθεί όμως ο κατάλληλος άνθρωπος που θα το προωθήσει, που θα το στηρίξει αλλά και θα αποτελεί εγγύηση για αυτό. Για εμένα λοιπόν ένας είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, ο Νικόλας Πατέρας! Για τους εξής λόγους: 

1) Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού έχει την ευρεία αποδοχή της  πλειοψηφίας των φιλάθλων,

2) Έχει το σθένος να αναλάβει αυτό το δύσκολο εγχείρημα

3) Έχει το know how για να αναλάβει άμεσα καθήκοντα στην προεδρία

4) Μπορεί (και θα το κάνει) να συγκρουστεί με το παρασκήνιο και την παράγκα του Μαρινάκη!

5) Έχει την προσωπικότητα να διαχειριστεί τα χρήματα των απλών οπαδών χωρίς να υπάρχει η καχυποψία… κακοδιαχειρίσεις.

6) Η οικονομική επιφάνεια που διαθέτει θα μπορεί να εξασφαλίσει και την άμεση οικονομική βοήθεια από μέρους του όταν χρειαστεί.

Όλα αυτά βέβαια είναι άμεσα εξαρτώμενα από το πλάνο διαχείρισης που θα θέση ο Αλαφούζος αλλά πολύ περισσότερο από την διάθεση που θα δείξει ο κόσμος για αυτό το εγχείρημα. Μιλάμε για ένα Project πολύ δύσκολο (επαναλαμβάνω λόγο οικονομικών συγκυριών) αλλά συνάμα πολύ αυθεντικό, με ξεκάθαρες εξηγήσεις και διαφάνεια όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας, διότι πλέον οι μέτοχοι θα έχουν πλέον να κάνουν ΚΑΙ με τον κόσμο της ομάδας!
  

Υ.Γ. Επικείμενη επιστροφή Πατέρα θα σήμαινε και αύξηση στην αγορά των... Pumpers στον Πειραιά! Δεν είναι λίγο πράγμα μέσα σε δύο χρόνια να γκρεμίζεις την ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ, κάτι που δεν μπορούν να πουν οι γαύροι για εμάς αφού για αυτούς δούλεψε εκ των έσω ο «δικός τους» άνθρωπος ο Τζίγγερ…



5 σχόλια:

  1. 5) Έχει την προσωπικότητα να διαχειριστεί τα χρήματα των απλών οπαδών χωρίς να υπάρχει η καχυποψία… κακοδιαχειρίσεις.
    Αν κατηγορηθηκε για κατι ηταν για κακοδιαχειριση απο πολλες πλευρες...επισης δεν θελω ατομα τα οποια εχουν συνεργαστει με Μπεους, Ψωμιαδηδες κλπ...εγω γαυρος δεν θελω να γινω. Μακαρι να μην επιστρεψει ο Πατερας ποτε στον Παναθηναϊκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο ποιούς κατηγορήθηκε.Μήπως απο όσους υποστηρίζουν τον Βαρδινογιάννη;
      Οσο για Μπέους και Ψωμιάδηδες αν είχε συνεργαστεί θα ήταν στην λίστα του εισαγγελέα για τα στημένα μαζί με τον Μαρινάκη.

      Διαγραφή
    2. Σωστος και απλος... ο ανωνυμος!!!Απο την πολυ αυτικριτικη χουμε χαζεψει μου φαινεται. Μπερδευουμε τις φημες (για τον Πατερα απο κοκκινα ΜΜΕ) με τις πραγματικες κατηγοριες για βασικους υποπτους, οπως ο Μαρινακης!!!

      Διαγραφή
  2. Δυστυχως ο Punisher ειναι λιγο περισσοτερο ρομαντικος απο οτι πρεπει.... οταν καταλαβει πως παιζεται το παιχνιδι θα ειναι αργα φιλε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή