Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Είναι αργά πλέον για αλήθειες…



Δυστυχώς άργησε να μιλήσει ο κ.Παπουτσακης ο πρόεδρος της Super League.  Μπορεί η παροιμία να λέει «κάλλιο αργά παρά ποτέ», αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει καμία αξία, τώρα στο τέλος της σεζόν που βλέπει τον Εργοτέλη να πέφτει κατηγορία αφού κατάλαβε πως ο Βαγγέλας αποφάσισε να κρατήσει στην κατηγορία την Κέρκυρα (διπλό στο… Coreo και μετά 4άρα στο καμάρι της Κρήτης… Έλεος, κρατήστε έστω τα προσχήματα!!!) και τρελάθηκε. Λογικό αφού σαν εκτελεστικό όργανο στην Λίγκα  έκανε όλα τα χατίρια στην ομάδα του δημοσίου και είδε τους… κόπους του να μην ανταμείβονται, έτσι θυμήθηκε όλα μαζί τα σκάνδαλα του ελληνικού ποδοσφαίρου, την βρωμιά που επικρατεί και το πόσο αστείο πρωτάθλημα έχουμε, ενώ το καλοκαίρι που έσκαγε η μία βόμβα μετά την άλλη  έκανε τον τουρίστα!

Ελπίζω το πάθημα να του έγινε μάθημα, διότι συμφωνίες με αρχιμαφιόζους και λαμόγια δεν κάνεις, γιατί στην πρώτη ευκαιρία θα σε πετάξουν στο.. χαντάκι. Όσο μετανιωμένος και αν φάνηκε στο ξέσπασμα του είναι πολύ αργάπλέον και είναι πολύ κρίμα που μέσα σε μια χρονιά ο κύριος αυτός κατέστρεψε το προφίλ που είχε φτιάξει όλα αυτά τα χρόνια, διότι ο Εργοτέλης κατά την άποψη μου είναι μία από τις ελάχιστες καθαρές ομάδες, αλλά φέτος (για "κάποιους" λόγους) αποφάσισε να παιξει αλλιώς.

Με αυτά που είπε βέβαια ΔΕΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, άλλωστε ο κόσμος το έχει τούμπανο και οι… γαύροι κρυφό καμάρι, ότι ειπώθηκε από τον πρόεδρο του Εργοτέλη τα γνωρίζουμε εδώ και καιρό και όμως τίποτα δεν έχει γίνει και ούτε πρόκειται να γίνει!

Όμως είπε και κάτι πολύ σωστό, «ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ» και μάλιστα σε αυτό το πρωτάθλημα αξίζει ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ θα προσθέσω εγώ!

Καληνύχτα κύριοι…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου