Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Το ‘βλεπες, το ‘παιξες;




Εδώ και πολύ καιρό το έχω πει (ιδιαίτερα απο την ημερα που ο διορισμενος εξασφαλισε το πρω(κ)τάθλημα) πως τις τελευταίες αγωνιστηκές θα δούμε απίστευτα πράγματα.

Ένα πολύ καλό στοιχηματικό ξεκίνημα για τον «Βαγγελα τον ηθος» έγινε την προηγούμενη αγωνιστική με το 2πλο/ημίχρονο άσσο/τελικό στο Ολυμπιακος – Αστερας, όπου τα Media το μονο που ειχαν να κανουν ηταν να αποθεωσουν τον Ολυμπιακο για την μπαλαρα που επαιξε και τα 7 γκολ που εριξε στην ομαδα του Μποροθρήλου! Οι δημοσιογραφοι-υπαλληλοι έβγαλαν το ψωμι τους και χρησιμοποιοντας το σκορ εριξαν σταχτη στα ματια του κοσμου (του Ολυμπικου και μονο βεβαια) προσπαθόντας να μας πεισουν πως ΚΑΙ ΑΥΤΟ το ματς δεν ηταν στημενο!
Στημένο βεβαια ηταν ΚΑΙ το χθεσινο παιχνιδι, με μια Κερκυκα που ολη την χρονια δεν μπορουσε να κερδισει ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ και ξαφνικα εκανε διπλο στο... Coreo!!! ΕΛΕΟΣ!!! Αληθεια τωρα, πιστεψαν πως (εκτος απο τα προβατα τους Ολυμπιακους λεμεεεε) ο κοσμος θα παραμυθιαστει; Πως θα θεωρησουν το αποτελεσμα αυτο ως μια εκπληξη της Σ Υ Ν Α Ρ Π Α Σ Τ Ι Κ Η Σ Super League του Πιλαβιου και οτι το παιχνιδακι δεν ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ; Λετε να ηταν τυχαιο το γεγονος πως ολη την εβδομαδα ανακοινωναν απο το Ολυμπιακο πως δεν θα γινει Φιεστα την κυριακή; Βλεπετε και ο Μαρινακης ειναι τοσο εγωιστης που δεν θελει να κανει φιεστα με ηττα (που θα μπορουσε να το κανει ωστε να φανει «καπως» πιο... ρεαλιστικο το αποτελεσμα), τα θελει ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ, για αυτο αλλωστε και  περσι καλυπταν ΜΟΝΟ 4 παικτες τον Κατσουρανη...

Τέλος πάντων, ολα αυτα εχουν και την καλη πλευρα τους, διότι απο την μια υπάρχει το... ταμειο και απο την αλλη επιτέλους θα πιστουν  και οι τελευταίοι (ειπαμε εκτος απο τα προβατα) πως τίποτα στο Ελληνικό πρωταθλημα δεν ειναι καθαρο, απλα φετος ο Παναθηναικος δεν ηταν τοσο ανταγωνιστικος  όσο πέρσι ωστε να μπορεσει να τους εκθεσει, ωστε να τους αναγκασει να χρησιμοποιείσουν τα «μεσα» που εχουν, για αυτο αλλωστε φωναζαμε τοσο καιρο πως οταν ελεγχεις ΟΛΟ το συστημα μπορεις να δωσεις βαθμους ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ (πχ στην Τριπολη οτι και καλα δεν ειναι παραρτημα η ομαδα αυτη) και οταν χρειαστει να τους παρεις πισω και μαζι το... ταμείο! Σωστά;;; και βέβαια σωστα!!!
     
Υ.Γ. Επειδη περναει ο καιρος και βλεπω να θάβουν ΚΑΙ αυτο το ζητημα, θα μας πει καποιος τι θα γινει και ποτε θα κληθεί να καταθεσει ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ Κ.Βαγγελης Μαρινακης; ή μηπως περιμενουν να ξεχαστει το θεμα! Εμεις παντως ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ, ειμαστε εδω και περιμενουμε, καλη η αυτοκριτικη στην ομαδα μας, παραδεχτηκαμε οσα εγιναν στο ΟΑΚΑ ( σε αντιθεση με Ριζουπολη και Καραισκακης), συμφωνησαμε με την (δικαιη βαση νομου) ποινη στον Παναθηναικο ωστε να γινει μια αρχη στο ποδοσφαιρο και να μπει μια ταξη επιτελους αλλα για τα στημενα δεν βλεπουμε να γινεται τιποτα! Ενταξει, ειπαμε ο Μπεος μπηκε μεσα, αλλα αυτος ειναι στρατιωτακι που θυσιαστηκε, ο στρατηγος (Μαρινακης) ποτε θα μπει μεσα να δουμε!!!...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου