Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Η Υποκρισία παρατράβηξε λαμόγια!!!


Περίμενα να δω πότε θα κοπάσει η «σκόνη» από όσα έγιναν στο κυριακάτικο Ντέρμπι, έκανα υπομονή βλέποντας μέχρι και τους ολυμπιακούς να κάνουν μαθήματα ηθικής διαδίδοντας από εδώ και από εκεί πως τα γεγονότα του ΟΑΚΑ υπερέβησαν αυτά της Ριζούπολης και του Καραισκάκης, το διάβασα σε εφημερίδες, το άκουσα σε ραδιόφωνα, το είδα στην τηλεόραση ξανά και ξανά, είδα να διασύρετε ο Παναθηναϊκός ως η ομάδα που αμαύρωσε σε μια νύχτα το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Συγνώμη αλλά μέχρι εδώ…

Για μια τελευταία φορά ΘΕΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να τονίσω το πόσο πικράθηκα, στεναχωρήθηκα αλλά και ντράπηκα για όσα διαδραματίστηκαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ την Κυριακή και εγώ σαν Παναθηναϊκός νιώθω την ανάγκη να ζητήσω και από μέρους μου συγνώμη σε όλους τους αγνούς φιλάθλους, σε όλους εκτός από τους ηθικούς αυτουργούς όλων αυτών… ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ! Αυτούς που με τόσο θράσος διατυμπανίζουν πως τα γεγονότα της Κυριακής ήταν ένα μοναδικό φαινόμενο, κάτι σαν την έκλειψη της Σελήνης ένα πράγμα… ΕΛΕΟΣ!

Εσείς που ασελγείτε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο πάνω από 15 χρόνια ΕΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μιλάτε, τα ψέματα σας έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Το ΟΑΚΑ λοιπόν ήταν ΠΤΕΣΜΑ μπροστά σε Ριζούπολη και Καραισκάκης, για αυτο τον λογο δεν καταλαβαινω πως γινεται να κάνετε συγκρίσεις κα αναρωτιέμαι:

Είδατε να «υποφέρει» το πούλμαν του Ολυμπιακού μέχρι να φτάσει στο ΟΑΚΑ; Αλλά και όταν έφτασε να κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των παικτών του Ολυμπιακού;
Όπως στην Ριζούπολη;



Είδατε στην είσοδο των παικτών του ολυμπιακού να τους σημαδεύουν και να τους χτυπούν με φωτοβολίδες από τα 3 μέτρα;
Όπως στην Ριζούπολη;


Είδατε να υπάρχει ελάχιστη αστυνομική δύναμη γύρω από την φυσούνα (υπήρχαν 4 διμοιρίες στο ΟΑΚΑ);
Όπως στην Ριζούπολη;


Είδατε πουθενά καμιά εισβολή μέσα στον αγωνιστικό χώρο;
Όπως στο Καραισκάκης;

Είδατε ξύλο σε αντιπάλους ποδοσφαιριστές;
Όπως στο Καραισκάκης ;


Υπάρχει έστω ένας που να είπε ότι τον έβρισαν ή τον χτύπησαν;
Όπως στο Καραισκάκης;

Είδατε φραστική επίθεση του προέδρου του Παναθηναϊκού σε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού;
Όπως στο Καραισκάκης;

Είδατε εμπρηστικές δηλώσεις μετά το ματς με ατάκες του στυλ «διδάξαμε ήθος» είτε εντατικά μαθήματα Αγγλικών όπως «I Screw you» (σε… βίδωσα!);
Όπως στο Καραϊσκάκης;

Η απάντηση για όλα αυτά είναι… ΟΧΙ!

Τέλος λοιπόν τα ψέματα σας, ως εδώ ΑΡΧΗΛΑΜΟΓΙΑ και ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ του Ελληνικού ποδοσφαίρου…



Ποιοι πραγματικά είστε;

Το ποιοι πραγματικά είστε (ευτυχώς) το ξέρουν ΟΛΟΙ, όσο και αν κρύβεστε πίσω από την προπαγάνδα των πρωτοσέλιδων σας, όσα ψέματα και αν λέτε πως είστε οι τιμητές και οι ηθικοί του Ποδοσφαίρου, ότι προσπαθείτε για το καλό και ότι άλλο παραμύθι κατεβάσει το κεφάλι σας, η αλήθεια όμως είναι μια και αποδεικνύει όλα αυτά, από τον τρόπο που αντιμετωπίσατε τα παιχνίδια αυτά την επόμενη μέρα…

Μια εικόνα χίλιες λέξεις….



Καραϊσκάκη 20 Φεβρουαρίου 2011, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2-1


ΟΑΚΑ 19 Μαρτίου 2012, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-1




Υ.Γ.1 Ότι ανακοίνωση και αν βγάλουν οι οργανωμένοι δυστυχώς δεν με πείθουν, μπορεί να είμαι λάθος αλλά δεν με πείθουν…

Υ.Γ.2 Πως περάσαμε από το… «Είσαι γελοίος, είσαι έμμισθος και αυτά τα κάνεις για να βρεις την επόμενη δουλειά σου!»
Στο…«δεν με νοιάζει το αποτέλεσμα, προς Θεού να μην χαθούν ζωές»
Μόνο ο θεός το ξέρει και οι Ολυμπιακοί!


Υ.Γ.2 Όταν λέμε και κερατας και Δαρμένος τι εννοούμε...

Ζούγκλα στην Ριζουπολη – Πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

Ζούγκλα στο Καραϊσκάκη – Πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

«Ζούγκλα» στο ΟΑΚΑ – Πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

Ποτς γενεν αυτό;…

Υ.Γ.4 Πάντως θα είχε μεγάλη πλάκα να καταγγείλει ο Ολυμπιακός τους Πράσινους στην Ευρώπη, θα ήθελα να δω με τι μούτρα θα το έκανα μετά από τις μαλακιές που διέδωσαν αμέσως μετά τον αποκλεισμό τους από την Μαρσειγ! Πολύ γέλιο σου λέω…

















4 σχόλια:

  1. Κατσε ρε συ αδερφε, γιατι καπου σε εχω χασει γενικως. Απο τι μια μας λες οτι δεν θες βια στα γηπεδα και την καταδικαζεις, αλλα απο την αλλη συγκρινεις ποια ειναι αποδεκτη και ποια οχι. Τι σε νοιαζει τι λενε οι οπαδοι του Ολυμπιακου? Γιατι δεν κοιτας την πραγματικοτητα καταματα? Εχει τοσο μεγαλη σημασια για σενα η συγκριση? Και γιατι κοιτας μονο τα ματς μεταξυ των δυο? Γιατι δεν κοιτας τα επεισοδια των Παναθηναικων? Γιατι δεν αναγνωριζεις οτι φετος οι οπαδοι του Ολυμπιακου ενω δεχτηκαν πολλες προκλησεις (στο λεω γιατι ημουν εκει) δεν εκαναν το παραμικρο ουτε εκτος αγωνιστικου χωρου? Κοιτας το σημερα και συγκρινεις με το χτες, αλλα οταν το σημερα ειναι καλο δεν το αναφερεις.
    Δεν σε ειδα να εξαπτεσαι τοσο με τα επεισοδια, αυτα καθε αυτα, στη Κρητη, αλλα να λες γιατι ο Ολυμπιακος δεν παει τον ΟΦΗ στα δικαστηρια. Δεν ειδα εκει να νοιαζεσαι για το αν χτυπησε παικτης του Ολυμπιακου, αλλα γιατι "χτυπαει" ο Μαρινακης τον παναθηναικο.

    Αν μπουμε στις συγκρισεις, τα τελευταια 15 χρονια σε θεματα επεισοδιων για το τι εγινε βγαινεις φαουλ και νομιζω το καταλαβαινεις. Καταρχην συγκρινεις την Ριζουπολη με το ΟΑΚΑ, απλα δεν συγκρινεται το ενα ειναι ποδοσφαιρικο γηπεδο το αλλο σταδιο, με ταφρο, στοιβο και η αποσταση απο εξεδρας γηπεδου ειναι 30 μετρα? Και να θες να πεταξεις κατι μεσα, με το ζορι θα φτασει. Για ποια φυσουνα λες, που ειναι στο κεντρο του γηπεδου κατω απο τα δημοσιογραφικα και τα επισημα?
    Γιατι δεν μου λες για την Λεωφορο και τον Γεωργιου που του τρυπησαν το μαγουλο? Γιατι δεν μου λες για τον Ευθυμιαδη? Γιατι δεν μου λες για τις κλωτσιες και τις φαπες σε Ζεβλακοφ και Οκκα μεσα στο ΟΑΚΑ απο οπαδους? Γιατι δεν μου λες για το πεσιμο περσυ στο πουλμαν της ομαδας οταν εφτασε στο ΟΑΚΑ? Γιατι δεν μου λες για το 98 μεσα στο ΟΑΚΑ και το ντου που καναν οι δικοι σας σε μπατους και οπαδους του Ολυμπιακου? Να πουμε και αλλα?


    http://www.youtube.com/watch?v=WIy0jEBmM_4&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=s13qseD6404&feature=related

    οχι δεν ειδαμε ελαχιστη αστυνομικη δυναμη στη φυσουνα, αλλα ειδαμε και της μεγιστης τα αποτελεσματα.
    Οχι δεν ειδαμε εισβολη μεσα στον αγωνιστικο χωρο, αλλα ευτυχως που μπηκαν στα αποδυτηρια μεσα σε ενα λεπτο απ' οτου αρχισε το μπραφ, δεν υπηρχε λοιπον και καποιον να βαρεσουν. Και ευτυχως που η αστυνομια τους τραβηξε απ' εξω.
    Οχι δεν ειδαμε καποιων φετος να τον εβρισαν ή να τον χτυπησαν, αλλα ειπαμε ΦΕΤΟΣ, για παλιοτερα αναφερθηκα παραπανω.
    Οχι δεν ειδαμε φραστικη επιθεση του προεδρου του Παναθηναικου σε ποδοσφαιριστη του Ολυμπιακου. Αληθεια ποιος ειναι προεδρος στον παναθηναικο? Ααα ο Γοντικας που ολοι θελουν, μεχρι και ο "Βγενο".
    Οχι δεν ειδαμε εμπριστηκες δηλωσεις σε ενα ματς με ατακες οτι διδαξαν ηθος ή I screw you? Εδω δεν εκανε ομως δηλωσεις ο ΦερειραΣ? Οπως επισης δεν ειχαμε κακη διαιτησια με αμφισβητουμενες φασεις ωστε να υπαρχουν αντιπαραθεσεις μεταξυ των δυο πλευρων.

    Για φετος ομως εχεις να προσαψεις τιποτα? Δηλαδη οτι και αν πιστευεις εσυ, για το ποσο εγκληματιες και ποσο προβατα ειναι οι Ολυμπιακοι. Τουλαχιστον φετος "συμμορφωθηκαν", δεν εμπλεξαν πουθενα, ουτε ηταν αιτια να τιμωρηθει η ομαδα τους και ξανατονιζω παρολο τις προκλησεις. Αντιθετα με εσας...
    Και τι εννοω το θεμα ειναι να κανουμε βηματα μπροστα και οχι πισω.

    Ενημερωθηκες σημερα για το τι ειπε ο Καρμης (δικηγορος παναθηναικου) και πως δικαιολογησε τα επεισοδια?
    Χθες τα ΜΜΕ και ο απλως κοσμος εγραψαν και ειπαν ωραια πραγματα για τον κοσμο του παναθηναικου στο μπασκετ. Η 13 απουσιαζε? Ή οχι? Περιεργα πραγματα φιλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ααα και επειδη υποκριτης δεν ειμαι και δεν διδασκω ηθος, ουτε το παιζω αγνος οπαδος, να σου πω οτι εχω συμμετασχει σε επεισοδια, εχω πεταξει φωτοβολιδες, εχω σπασει καθισματα, κατα το παρελθον.

    Και ΔΕΝ ειμαι οργανωμενος οπαδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι πως με νοιάζει τι λένε οι ολυμπιακοί μόνο (με νοιάζει γιατί όταν μου λένε μαλακίες νιώθω πως παίζουν με την νοημοσύνη μου!) αλλά κυρίως τα ΜΜΕ τα υποτιθέμενα … αντικειμενικά που τόλμησαν και σύγκριναν τα επεισόδια εκείνα με αυτά!!!
    Φέτος, τι θες δηλαδή να σου δώσω συγχαρητίρια που ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ δεν κάνατε επεισόδια; Μπ΄ραβο λοιπόν! Αν και στο Παγκρήτιο κάνατε επεισόδια ως μη οργανωμένοι για αυτό και φωνάζαμε για την ποινή που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ, για αυτά που έγινα στη Λιβαδεια!
    Εγώ πρώτος κατέκρινα αυτούς που πήγαν κοντά στην φυσούνα για να κάνουν (και καλά) μια νέα Ριζούπολη (τόσο μαλάκες είναι)
    Τι θες να κάνω που το οακα δεν είναι γήπεδο αλλά στάδιο, τώρα μπαίνεις σε παράλογα πράγματα… μην ξεχνάς πως και στην Ριζουπολη όλη την χρονιά δεν ήταν οι οργανωμένοι πίσω από την φυσουνα αλλά για εκείνο το ματς και μόνο … κέρδισαν όλοι τους μια πρόσκληση!!! Μην κοροϊδευόμαστε…
    Η ανάρτηση μου ήταν ΞΕΚΑΘΑΡΗ και είχε να κάνει ΜΟΝΟ με την σύγκριση που ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ με το ΟΑΚΑ (κάτι που δεν γίνεται) και τίποτα παραπάνω, αν η φετινή εικόνα των οπαδών του Ολυμπιακού είναι η αρχή για κάτι καλό να ξέρεις πως πρώτος θα πω μπράβο, γιατί όταν λέω πως θέλω να αλλάξει το γαμημένο το ποδόσφαιρο μας το εννοώ!!!
    Η 13 ήταν στο μπάσκετ αλλά δεν ήταν και οι διμοιρίες αφού δεν υπήρχε κάποιο προηγούμενο, τυχαίο? Δεν νομίζω…
    Δεν θα δικαιολογήσω τον Δικηγόρο του Παναθηναϊκού (είναι όλοι λέρες άλλωστε) αλλά θα σου πω και εγώ πως όλα αυτά που έγιναν στο Ντέρμπι δεν νομίζω πως είχαν πολύ σχέση με τα του Παναθηναϊκού (δεν λέω πως ήταν αναρχικά στοιχειά και τέτοιες μαλακιες…) αλλά όλα ξεκίνησαν μεσοβδόμαδα από ότι διαβάσαμε με το Ντου των ΜΑΤ στον σύνδεσμο (και καλά έκανα, αφού τον έχουν κάνει γιάφκα από ότι φαίνεται) της Λεωφόρου… εγώ ήμουν μέσα από τις 6, τα περισσότερα έγιναν εκτός γηπέδου και ότι έγινε είχε να κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ με την διαφορά των συνδέσμων και τα ΜΑΤ!
    Δεν παίζει ρόλο βέβαια, από την στιγμή που τα κάνουν στο γήπεδο δυστυχώς η ευτυχώς θα την πληρώσει η ομάδα, πρέπει κάποια στιγμή να ξεκαθαρίσει το παραμύθι αυτό, έχει κουράσει…
    Α! και επειδή το ανέφερες και εσύ να σου πω πως ΔΕΝ έχω συμμετάσχει ΠΟΤΕ σε επεισόδια, ΔΕΝ έχω πετάξει ΠΟΤΕ αντικείμενο στο γήπεδο, ούτε χαρτάκι, για αυτό και είμαι τόσο κάθετος στο θέμα της Βίας!!
    Οπότε καταλαβαίνεις πως δεν υπήρξα ποτέ και οργανωμένος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "δεν συγκρινεται το ενα ειναι ποδοσφαιρικο γηπεδο το αλλο σταδιο, με ταφρο, στοιβο και η αποσταση απο εξεδρας γηπεδου ειναι 30 μετρα? Και να θες να πεταξεις κατι μεσα, με το ζορι θα φτασει. Για ποια φυσουνα λες, που ειναι στο κεντρο του γηπεδου κατω απο τα δημοσιογραφικα και τα επισημα?" Συγνώμη αλλα αυτό είξαι δικαιολογία????? για να καταλάβω? ¨οτι και να πειτε η Ριζουπολη ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ και ΘΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ του Ελληνικου αθλητισμου!!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή