Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Νίκη καρδιάς!




Άλλη μια νίκη για την ΟΜΑΔΑ του Ζεσουαλδο Φερειρα, που δείχνει τρομερά αποθέματα ψυχής και πάθους την πιο ιδανική στιγμή του πρωταθλήματος. Δεν ξέρω πόσοι από εσάς το έχετε συνειδητοποιήσει, αλλά ο Παναθηναϊκός κέρδισε δεύτερο παιχνίδι χωρίς τους δυο πιο δημιουργικούς του παίκτες (Λετο, Κουινσι), είχε απών τον Ζεκα (τρομερό εργαλείο ο Πορτογάλος) αλλά και τον Κατσουρανη μόνο για τα πρώτα 45’ αφού ήταν φανερά επηρεασμένος από την ίωση που τον ταλαιπώρησε όλη την εβδομάδα.
Ο Πορτογάλος έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που πραγματικά εξαντλεί ότι αποθέματα έχει σε κάθε της παιχνίδι, μέχρι που σκόραραν για πρώτη φορά στο Ελληνικό πρωτάθλημα οι Σιμαο και Μαυριας. Το πρώτο ημίχρονο για μια ακόμα φορά χάθηκε χωρίς τίποτα ουσιαστικό παρά μόνο με κατοχή και μια καλή φάση για τους πράσινους, που ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους στο δεύτερο μισό, πιέζοντας ψιλά κερδίζοντας μπάλες  χωρίς να αφήνουν τον Εργοτελη να πάρει ανάσα, χαρακτηριστικό ότι οι Κρητικοί δεν έκαναν ούτε φάση σε 90’ λεπτά! Τα δυο γρήγορα γκολ σε διάστημα 4 λεπτών καθόρησαν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να κυκλοφορεί την μπάλα στο τελευταίο 20λεπτο και τους παίκτες του Καραγεωργιου να μην μπορούν να κλέψουν καν την μπάλα.

Λίγα λόγια για την αναβολή...



Δεν τίθεται θέμα πως για ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ευνοημένος  είναι ο Ολυμπιακός, αφού γλυτώνει το «βαρύ» πρόγραμμα Μεταλιστ-Παναθηναικο-Μεταλιστ και θα μπορεί να προσηλωθεί στο Ντεμπι έχοντας καθαρίσει με τα Ευρωπαϊκά του ματς. Μεγάλη αβάντα από την ΕΠΟ για τον διορισμένο, κάτι που συμβαίνει από την αρχή της σεζόν με την... συγκατάθεση του Πράσινου Πιλαβιου (κάθε φορά που το λέω ακούγεται και πιο αστείο!!!). Είναι το λιγότερο αστειότητες να διαβάζω πως για πρώτη φορά βγαίνει ευνοημένος ο οσφπ (με συγκυρία μαλιστα!!!... ΕΛΕΟΣ!) από την υπόθεση του νομοσχεδίου αφού την όλη φασαρία την χουν ξεκινήσει ΟΙ ΙΔΙΟΙ σε συνεργασία (ΠΑΝΤΑ) με την ΕΠΟ, δεν βάζεις φωτιά στο σπίτι σου και μετά φωνάζεις βοήθεια μου το έκαψαν! Αλλά βεβαία αυτές είναι οι γνώστες τακτικές προπαγάνδας (είναι πολύ της μόδας στο Πειραιά) που εφαρμόζουν εδώ και χρόνια και ειδικά φέτος έχουν αλλάξει πραγματικά επίπεδο, είναι πολύ μπροστά οι άνθρωποι, για αυτό είναι και τόσο σιχαμένοι άλλωστε!!!...
Ο Παναθηναϊκός από την επομένη κιόλας εβδομάδα (για αυτό δεν είναι εννοημένος από την αναβολή) θα έχει πίσω στο ρόστερ του όλους τους παίκτες (Μπουμσονγκ, Καντε, Νινη, Λετο, Κουινσι, Ζεκα... αλλά χωρίς Σιμαο που συμπλήρωσε κάρτες και χάνει 2 ματς) οπότε έχει όλες τις δυνατότητες να κρατηθεί στο +2 μέχρι το Ντέρμπι.



Υ.Γ.1 Τρομερό γέλιο προκάλεσε ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ο Πoλντο με τον χαρακτηρισμό φιλικού ματς, και αναρωτιέμαι, ρε ΓΕΛΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ τον Παπουτσακη ποιος τον τοποθέτησε στην προεδρία της Super league


Υ.Γ.2 Σας πονάει  πολύ που εμείς έχουμε καλό προπονητή έτσι; Δεν δικαιολογείτε διαφορετικά το να απαντάτε σε κάθε δήλωση του Πορτογάλου εκεί στο λιμάνι! αλήθεια οι ερυθρόδερμοι  για ποιο λόγο απάντησαν χθες (εν μέσο κύκλων πάντα…. Κο κο κο); Αλλά έτσι είναι «όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται».

The Researcher

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου