Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Κάρα μην παίζεις με την φωτιά!





Επικίνδυνο παιχνίδι έπαιξε ο «Κάρα» στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ο Αρχηγός και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα είχε το θράσος στην ανάπαυλα του ημιχρόνου να ρωτήσει τους διαιτητές αν «Φοβούντε τον Μαρινάκη»!!!

Μα είναι δυνατον ρε Καραγκούνη να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Για ποιό λόγο; Τι δείγματα έχεις από τον άνθρωπο που δίδξε ήθος ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (χαχα, θεε μου κάθε φορά που το λέω αυτό ακούγεται όλο και πιο αστείο!!!). Πρέπει να προσέξεις λίγο τα λόγια σου διότι «άντρες» σαν τον Μαρινάκη δεν θέλουν και πολύ να σου κάνουν μήνυση και πολύ περισσότερο να σου στείλουν τίποτα Ρώσους και Αλβανούς για να... σου αλλάξουν γνώμη. Άλλωστε μην ξεχνάς πως ο «άνθρωπος» αυτός έχει κατηγορηθεί ως υποκινητής βίας και με τέτοιους θρασύδειλους καλό είναι μην μπλέκεις σε ιστορίες...




Υ.Γ. Έχω πραγματικά τρελαθεί στο γέλιο με όλα τα λαμόγια-υπαλληλους που έσπευσαν να κανουν υποδειξεις στον Φερειρα οτι αυτος ευθυνεται για την ισοπαλια και δεν λεω μπορει να εχει και αυτος τις ευθυνες του αλλα πως αλλαζουν σε μια αγωνιστικη οι αποψεις ορισμενων, ουτε δυπολικη διαταραχη να ειχαν. Αν φτιαξουν και άλλοι υποτιθέμενοι προπονητές ομάδα με 12 παίκτες τα ξανα λέμε, εδώ "κάποιοι" έχουν 40 συμβόλαια παικτών και πάνε για μεταγραφές, γιατί ρε παιδιά δεν είναι τελικά τόσο καλοί αυτοί που έχετε και αν όχι γιατί τέτοιο παραμύθι στα πρόβατα; Κατω λοιπόν τα χερια απο τον μοναδικό κανονικό προπονητη που έχουμε στην Ελλάδα, δεν θα σας κανουμε την χαρη να τον διώξουμε, ή τουλαχιστον δεν θα φυγει πριν σας κανει την ζωη δύσκολη, ΛΑΜΟΓΙΑ!!!



Υ.Γ. «Σφαγιαστική η διαιτησια» λέει ο Θεοδωριδης στο Καραισκακης! Εγώ λέω πως αν η Μαλακια μετριόταν σε πλούτο αυτός θα είχε ξεπερασει και τον Bill Gates!!!
ΓΡΑΦΙΚΕ...

The Researcher



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου